میر باقری داستان را تحریف کرده دیگه نمیشه بهش گفت تاریخی
میر باقری داستان را تحریف کرده دیگه نمیشه بهش گفت تاریخی
تازه اون موقع ابراهیم به درد پا گرفتار شده بود و علیل بود ونمیتونست به یاری پسر پیامبرخدا بره
که این رو حتی توی یکی از قسمتها هم نشون داد که در عالم رویا حضرت ابالفضل (ع) به ابراهیم
گفت روا نیست به کمک پسر پیامبرخدا نری و دستش رو به طرف اشتر گرفت تا دستشو بگیره
اشتر هم دستشو دراز کرد که دست حضرت اباالفضل رو بگیره که یهو افتاد تو آب
کسی میدونه چرا به حضرت عباس(ع) میگفتنداباالفضل یا ابوفاضل؟؟
اگه جوابشو نمیدونین خودم بگم
با احترام باید بگم که :
1-توی اون فضای شک ودولی+رعب ووحشت+فتنه افکنی های بی شمار.شاید خود ما هم برسر فرزند رسول شمشیر میکشیدیم!واون رو به قتل میرسوندیم.حالا خوبه ابراهیم شمشیری نکشید!
2-زمان مرگ مختار،ابراهیم در موصل مستقر بود.وامکان یاری رسوندن به مختار رونداشت.
3-پیوستن به آل زبیر اون هم بعداز شهادت مختار وبعد جنگ با آل امیه خیانت محسوب نمیشه برادر.
4-در آخر هم توی یکی از جنگها علیه آل امیه کشته میشه.
5-علت اصلی شهادت مختار هم خیانت شیوخ کوفه بودن که یه لحظه هم از فکر کشتن مختار غافل نمی شدن.که اون هم دلایل زیادی داشت که یکی شون قتل عامل وراه انداخت حمام خون توسط مختار توی کوفه بود.
در مورد این حرفتون :. با شما کاملاً موافقم ولی به نظرم با وجود خورشیدی چون امام حسین شک و دودلی معنایی نداشته.ضمناً حتی اسم ابراهیم در لیست کسایی که برای امام حسین نامه نوشتند و یا کسایی که به یاری مسلم ابن عقیل رقتند هم نیست.و اصلاً مشخص نیست اون زمان چه کار میکرده.+رعب ووحشت+فتنه افکنی های بی شمار
شما اگه یکی دوستت رو بکشه بعد مرگش میری و با قاتلش هم پیمان میشی؟! ضمناً با وجود امام سجاد(ع) که اکثر شیعیان رو دورش داشته نیاز بوده که این آدم به آل زبیر پناه ببره؟3-پیوستن به آل زبیر اون هم بعداز شهادت مختار وبعد جنگ با آل امیه خیانت محسوب نمیشه برادر.
خب ابن زبیر نیز توسط آل امیه کشته میشه.4-در آخر هم توی یکی از جنگها علیه آل امیه کشته میشه.
در مورد علت شهادت مختار هم خود مختار در زمان تسخیر شدن کاخ کوفه توسط مصعب ابن زبیر دوری ابراهیم رو دلیل اصلی مرگ میدونه.
ضمناً من خودم رو در جایگاهی نمی دونم که بخوام در مورد شخصیتی چون ابراهیم ابن مالک اشتر صحبت کنم و او رو نکوهش کنم.بلکه دلیل اصلی پست من پست های مکرر جناب ربیعی بود! که طوری از این شخصیت صحبت میکرد که من گمان کردم شاید ایشان دچار سو تفاهم شده باشه.
قیام مختار+ابراهیم برای مجازات قاتلین ومسببین شهادت حضرت بود.درجه اول نفرات کوفی درجه دوم آل امیه .شما اگه یکی دوستت رو بکشه بعد مرگش میری و با قاتلش هم پیمان میشی؟! ضمناً با وجود امام سجاد(ع) که اکثر شیعیان رو دورش داشته نیاز بوده که این آدم به آل زبیر پناه ببره؟
خب اولی که با قیام مختار وبه دست مختار انجام شد.موند ال امیه،ابراهیم برای تکمل مسیر قیام وجنگ با آل امیه مجبور شد بره زیر پرچم آل زبیر(مثل خود مختار)اما خب .....
+
درسته با وجود خورشیدی مثل امام حسین(ع)هم نباید جایی برای شک باشه.اما فراموش نکن که اگه امام خورشید بود شیاطینی همچون آل امیه و....بودن که چهره امام رو برای برخی مردم وخواص پشت ابر ببرن.
امیدوارم از من رنجیده خاطر نشده باشی دوست من.
آخ..... امشب فقط پای سریال گریه کردم ! جلو خونواده معذب بودم ، اومدم تو اتاق پای تلویزیون خودم ... خیلی وقت بود اینجوری گریه نکرده بودم !
هم اشک شوق داشت هم اشک غم ... اونجایی که زن خولی میخواست خون رو از روی زمین پاک کنه و پاک نمیشد گریم رو بدجور در آورد !
چی بگم ...
Last edited by Majid-6120; 06-05-2011 at 22:08.
اون زن جوون خولی اونی که رقاص بود خیلی بازیش ضعیف بود... اون جای تنور که سر اباعبدالله رو دید اصلا ترس تو چهره ش نمایان نبود...
اون جایی که سنان رو تو موقعیت ظهر عاشورا نشون داد نوشته بود رضا خندان.... مرده؟؟؟
این حرمله عجب تنچویی بود برا خودش، ها![]()
دوستان من امشب نتونستم ببینم اینطور که میگید انگار خیلی خوب بوده تکرار اش چه روزایی بود از کدوم شبکه؟؟
دوشنبه ها ساعت 8 از شبكه يك.
سه شنبه ها و پنج شنبه ها هم از شبكه قران ساعتشو شرمنده نميدونم ولي فكر كنم نزديك مغرب باشه.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
دوست عزيز هيچ سريالي رو نميشه دقيق طبق واقعيت ساخت.نه ساخته شده و نه خواهد شد.نه تو ايران و نه هيچ كجاي دنيا.
و تازه اگرم بشه كه نميشه اون سريال اصلن جذابيت نداره.
از دوستان کسی می تونه در مورد تاریخ عرب یه منبع فارسی به من معرفی کنه ؟ ( بعد از پیامبر )
بیشتر دوست دارم رابطه شجره خلفای الان کشورهای عربی رو با آدمهای زمان پیامبر و بعد از اون بدونم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)