تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 1783 اولاول ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

من فکر می کنم کسی که از صبانت طرفداری می کند لزوما نماینده آنها نیست.اگر مطالب قبلی من را بخوانید من چه در اینجا و چه در سایتها یی که امکانش بود در ده ها تاپیک از سیستم جدید صبانت انتقاد کرده ام . ولی دلیلی هم ندارد که هرکسی هم می گوید صبانت خوب است بگویم جاسوس صبانت است.ممکن است در برخی مناطق مخصوصا برخی از شهرستان ها هنوز کیفیت شبانه افت نکرده باشد. ولی باید این دوستان متوجه باشند که با توجه به گستردگی محدوده پوشش صبانت که شاید بیشترین پراکندگی را نسبت به شرکت های دیگر در کشور دارد.این سیاست ممکن است به تدریج تمامی شهرستان ها را نیز شامل شود و آنها نیز به زودی دچار افت سرعت شوند. چون در مورد تهران تا آنجایی که من سراغ دارم تمامی مناطق دچار افت سرعت شدیدی شده اند.
    مسئله دیگر مسئله دزدی است که به صبانت نسبت داده می شود. من شخصا فکر نمی کنم صبانت از میزان شارژکم کند. ولی موضوعی وجود دارد وآن هم این است که متاسفانه بسیاری از شرکت های اینترنتی ما از جمله صبانت اصول امنیتی را رعایت نمی کنند.
    طوری که یک فرد عادی هم به راحتی می تواند تعداد زیادی از یوزر نیم و پس وردهای افراد را به سرقت ببرد.بنابراین اگر از شارژتان به یکباره کم می شود به سرعت پسورد خود را تغییر داده و این موضوع را به پشتیبانی اطلاع دهید.
    موضوع دزدیده شدن یوزر نیم و پسورد قبل از مک آدرس وجود داشت و به همین خاطر هم بود که صبانت تصمیم گرفت مک آدرس رو به کاربرا بده که امکان دزدیده شدن یوزر نیم و پسوره وجود نداشته باشه

دوستان مجددا میگم هر کی می خواد دانلود بیشتری داشته باشه با اکانت شبانه از برنامه ای که دوستان در همین تاپیک در صفحات قبل گذاشتن استفاده کنه (سرعت رو زیاد نمی کنه بلکه شما می تونید تنظیم کنید هر یک دقیقه دیسکانت و مجددا کانکت بشه) در این شرایط راه دیگه ای برای دانلود بیشتر با اکانت شبانه وجود نداره

موفق باشید

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من نمیدونم چجوری یک عده از صبانت طرفداری میکنن
    سرعت روزانه اگه بجای 50 کیلو 2 مگ هم باشه فرقی نمیکنه وقتی روزی 100 مگ بیشتر نتونی دانلود کنی همینجوری 100 مگ را تو 10 دقیقه مصرف میکنیم
    تنها دلیلی که اینهمه پول به صبانت دادیم بخاطر شبانه اش بود و بس وگرنه شاتل حدود 10 تومن 3 ماهه اش ارزون تره و سرعت شبانه هم حدود 40-50 است و خیلی کم نوسان داره
    اون برنامه یک دقیقه هم باعث میشه اکثر فایل ها خراب گرفته شوند و بس
    ختم کلام
    حالا کسی از مخابرات 512 گرفته؟
    Last edited by masoudtr; 08-10-2010 at 12:37.

3. 4 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

شما با این تعداد پست به نظر نمیرسه که از قدیمی های اینجا باشید که رو همه هم شناخت دارید!
    در ضمن صبانت الان هم مشتری های خودشو داره و تقریبا تو هیچ جای تهران پورت خالی وجود نداره و افراد زیادی منتظر هستند که امثال شما جمع کنید و اونها اشتراک بگیرند
    در مورد حجم دزدی هم تا سند و مدرک نیارید حرفهایتان بی پایه و اساس هستش و کسی باور نمیکنه

من نگران ماهواره ای و صبانت نیستم چون دیشب 3 گیگ آفلاین و 600 مگ هم از صبا دانلود داشتم من بیشتر نگران خود شما هستم
    تائید میشه

کسی اجبار نکرده که دوستان از برنامه هایی که معرفی میشه استفاده کنن دوستمون saurron زحمت کشید و برنامه ای رو برای استفاده قرار دادن هر کی دوست داشت استفاده کنه و هر کسی هم احساس می کنه فایل های دانلودیش مشکل داره استفاده نکنه
    برای من که تو این چند شب فایلهای دانلودیم مشکلی نداشته
    Last edited by DrXoX; 08-10-2010 at 16:01.

5. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

پس به گفته بعضی دوستان من مدیر انجمن و دیگر همکارانم جاسوس صبانت هستیم و تمام مخالفینش رو سرکوب میکنیم و اکانت های الکی میسازیم و از صبانت دفاع میکنیم !؟‌!

اگه این باور برای هر کسی وجود داره میتونه sign out کنه و دیگه هیچوقت هم sign in نکنه !‌ یا اگه دلش رو نداره کمکش کنم !
    چطوری تو همچین فرومی فعالیت کنین که مدیراش انقد فاسدند ؟‌

با تشکر از توهینهای گاه و بیگاهتون

7. 5 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نمیدونم چجوری یک عده از صبانت طرفداری میکنن
    سرعت روزانه اگه بجای 50 کیلو 2 مگ هم باشه فرقی نمیکنه وقتی روزی 100 مگ بیشتر نتونی دانلود کنی همینجوری 100 مگ را تو 10 دقیقه مصرف میکنیم
    تنها دلیلی که اینهمه پول به صبانت دادیم بخاطر شبانه اش بود و بس وگرنه شاتل حدود 10 تومن 3 ماهه اش ارزون تره و سرعت شبانه هم حدود 40-50 است و خیلی کم نوسان داره
    اون برنامه یک دقیقه هم باعث میشه اکثر فایل ها خراب گرفته شوند و بس
    ختم کلام
    حالا کسی از مخابرات 512 گرفته؟
    دوست عزیز من 2مگ شاتل دارم
    سرعت دانلود شبانه هم 10-20 متغیره
    پشتیبانی هم میگه همینه که هست
    شاتل هم دیگه داغون شده

9. 3 کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس به گفته بعضی دوستان من مدیر انجمن و دیگر همکارانم جاسوس صبانت هستیم و تمام مخالفینش رو سرکوب میکنیم و اکانت های الکی میسازیم و از صبانت دفاع میکنیم !؟‌!

اگه این باور برای هر کسی وجود داره میتونه sign out کنه و دیگه هیچوقت هم sign in نکنه !‌ یا اگه دلش رو نداره کمکش کنم !

بنده چند ساله که توی این انجمن هستم و تا به حال به کسی از دوستان یا مدیران توهین نکردم.
    اگر توهینی هم شده از طرفه بنده عذرخواهی میکنم.
    بنده منظورم از پستی که پاک شد کسانی بود که به طرقی وارد انجمنها میشدند تا خبرهای مشترکین رو جمع کنند نه مدیران نباید به کسی بر بخوره که هیچ ربطی به این افراد واقعا نمیدونم چی باید توصیفشون کنم نداره.

بنده الان حدود ۶ماهه دارم از صبا سرویس میگیرم که خوب به جز خوبی از جنس خودشون چیزی ندیدم. و هیچ دل خوشی ازشون ندارم.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

بنده چند ساله که توی این انجمن هستم و تا به حال به کسی از دوستان یا مدیران توهین نکردم.
    اگر توهینی هم شده از طرفه بنده عذرخواهی میکنم.
    بنده منظورم از پستی که پاک شد کسانی بود که به طرقی وارد انجمنها میشدند تا خبرهای مشترکین رو جمع کنند نه مدیران نباید به کسی بر بخوره که هیچ ربطی به این افراد واقعا نمیدونم چی باید توصیفشون کنم نداره.

بنده الان حدود ۶ماهه دارم از صبا سرویس میگیرم که خوب به جز خوبی از جنس خودشون چیزی ندیدم. و هیچ دل خوشی ازشون ندارم.
    من منظورم پست شما نیست پست هاییه که پاک نشدند !‌ یکی دو صفحه قبل هنوز هستند پاک نکردیم قضاوت رو به خواننده واگذار کنیم !

12. 4 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آقا واقعا شورش رو دراوردن.من از یه ماه پیش که این سرویس رو گرفتم تا الان هر شب سرعت دانلودم افتضاخه
    من فقط میتونم شبی 200-300 مگ با سرویس شبانه دانلود کنم.ولی پسر خاله ی من که از آسیاتک داره راحت شبی 1 گیگو دانلود میکنه...

14. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه دوست عزیز و مدیر محترم وزحمتکش خودتون بهتر می دونین ما یک مقدار زیادی دچار توهم تئوری توطئه هستیم و فکر می کنیم همیشه همه جا یک سری جاسوس ما رو می پان.
    اقا جان ما همه (اقلا بخش اعظم ما) حرف اصلیمون اینه که به کاهش سرعت شبانه اینترنت صبانت معترضیم.حرف ها و بحث های دیگه فرعیه.ولی دیگه حالا صبانت مگه دفتر ودستک جاسوسی داره مگه سیستم اطلاعاتی راه انداخته.
    یعنی مثلا وارد صبانت که میشین یه قسمت داره واحد جاسوسی و ضد اطلاعات . خنده داره بابا این حرفا.
    ولی در مورد مسئله سرعت شبانه برای افرادی که محدویت دانلود دارن(که همه در صبانت چنین وضعیتی دارند) کاملا با دوستان موافقم.من خودم سرعت دانلودم با سرویس روزانه ام معمولا از 60 پایین تر نمی یاد . ولی شبانه ام الان در حدود 4 تا 5 کیلوشده . خداییش راضیم جای اینا رو عوض کنن یعنی روزانه ام بشه 5 کیلو و شبانه ام بشه 60 به بالا.
    حالا این دوستمون که 200 تا 300 مگ دانلود می کنه واقعا وضعش عالیه اگه تو تهران باشه.چون من سه شب پیش که کامل 4 ساعت رو دانلود کردم مجموع دانلود من 87 مگ برای 4 ساعت بوده .یعنی سرعت متوسط همان 5 کیلو که گفتم یه مقدار که بیشتر شده چون هر یک ساعت دیسکانکت میشه 3-2 دقیقه اول را با سرعت بالا میزنه.
    من که کلا دانلود شبانه رو دو شبه تعطیل کردم چون دیگه اصلا به پول مصرف برقش نمی صرفه . و اگه وضع به همین صورت باشه قطعا از صبانت جدامیشم.
    Last edited by RezaMagiclife; 08-10-2010 at 15:05.

16. 5 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

از نظر قانوني نميشه هيچي گفت سرويس 128 دادن بايد ساعتي 60 ميگ دانلود كنه كه با احتساب اينكه 4 ساعت دانلود شبانه داره ميشه 240 ميگ
    تازه شما 10 ميگ هم اضافه دانلود كردي!
    اعصابتون رو نبايد خراب كنيد بهنرين راه عدم تمديد قرار داد هست
    از نظر قانونی آره
    ولی از هر نظر دیگه ای که بگی میشه چیز گفت!

بعدشم همه ی ما که سرویس محدود داریم به امید اینکه تو شبانه بتونیم حداقل یکی دو گیگ بگیریم اومدیم
    و اگه این شبانه رو هم نشه دانلود کرد که 90% پولی که دادیم براشون سوده!

درضمن این شرکت ها اون کلاهبرداری های که از اول کردن باعث میشه ما الان نتونیم شکایت کنیم
    مثل محدودیت حجم و ننوشتن سرعت ثابت شبانه تو قرار داد!
    یعنی از اول زیر بار توطئه های شیطانیشون رفته ایم!

وگرنه اگه صبا و هر شرکتی از اون اول تو قرارداد نوشته بود که سرعت شبانه حداقل 1مگ یا 2مگ باید باشه
    که الان کل شرکتش با خاک یکسان بود!

18. این کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •