تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 827 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله همین که شما گذاشتین ..

حالا با توجه به این کدوم بهتر هست از موارد بالا..

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو یک سایتی دیدم که قاب هم برای هارد اکسترنال میفروخت! البته با قیمت 40-50 تومان!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله همین که شما گذاشتین ..

حالا با توجه به این کدوم بهتر هست از موارد بالا..
    سلام

من مدل FreeAgent Desk ترجیح میدم به خاطر گارانتی 5 ساله خود سیگیت (گارانتی شرکت وارد کننده رو نمیدونم) و هم بخاطر اینکه نرم افزاری داره که میتوان کارهای زیر رو انجام داد البته اگه بدردت بخوره
    1. اتوماتیک بکاپ
    2. قفل گزاری
    3. قابلیت sync نمودن

ولی مدل Expansion مدل خیلی ساده ای هست یعنی هیچ نرم افزاری نداره و ارزونتر هم هست البته کیفیتش هم بد نیست شرکتمون برای بک آپ گیری از این مدل استفاده میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو یک سایتی دیدم که قاب هم برای هارد اکسترنال میفروخت! البته با قیمت 40-50 تومان!
    سلام
    من خودم یه دونه از تبدیل ها خریدم 35 تومن ولی تا حالا جرات استفاده ازش رو نداشتم و گوشه انباری مونده !!!!!!!!!!!!
    از اونهایی که یه فن داره و دوتا چراغ آبی هم داره
    مثل این هست

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Meel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

سال نو مبارک

من یک ترابایت برای فیلم و شو هایی که دارم نیاز دارم

یک ترابایت برای آرشیو اهنگام

500 گیگا یایت برای عکس

و 200 گیگ هم برای دیگر اطلاعات

هارد اکسترنال می خوام بگیرم که بین سیستم محل کار و منزل بتونم استفاده کنم

به نظر خودم 4 تا هارد بگیرم اگه اتفاقی برای یکیش افتاد ریسکش کمتره

با بودجه حدود 500 هزار تومن چه مارکی و چه هاردی بگیرم

می خوام سال ها واسم بمونه

مرسی
    اگر جابجایی شما زیاد نیست مدل آداپتوردار My Book Essential رو توصیه میکنم مزایای این مدل داشتن USB3 و usb2 بصورت همزمان هست .
    این مدل در حجمهای 500 و 640 و 750 گیگ و 1 و 1.5 و 2 و 3 ترابایت موجوده .
    فقط در موقع خرید این مدل هارد دقت کنین USB3+usb2 رو روی جعبه اش نوشته باشه
    آدرس سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

ممنون از کمکتون

فقط یه سوال این چرا اینقدر گنده موندست ؟

بقیه محصولاتش خوب نیست یا این که بزرگه چه مزیتی داره ؟
    Last edited by Meel; 27-03-2011 at 20:52.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان من چند روز پیش یه هارد اینترنال 500 گرفتم . حالا چون 500 اینترنال گرفتم میخوام اکسترنال با حجم کمتر بگیرم . میخوام با تلویزیون فیلم ببینم و یه هارد اکسترنال 250 یا 320 بگیرم . حالا چند تا سوال دارم .

1- به نظرتون 250 یا 320 خوبه ؟ یا پول جمع کنم 500 یا 1 ترا بخرم ؟

2- چه مارکی بگیرم ؟ وسترن یا سیگیت ؟

3- یه مدل خوب هم اگه از این 2 مارک معرفی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ممنون از کمکتون

فقط یه سوال این چرا اینقدر گنده موندست ؟

بقیه محصولاتش خوب نیست یا این که بزرگه چه مزیتی داره ؟
    سلام
    به این دلیل گنده منده هست که هارد 3.5 اینچی داره

نه تنها وسترن بلگه سایر مدلها و برندها هم همینطور هستن یعنی اونهایی که 3.5 اینچی و آداپتوردار هستن به قول شما گنده منده هستن

ولی اگر با گنده بودنش مشکل دارین و یا زیاد جابجا میکنین میتونین نوع پرتابل رو بخرین که در واقع از هاردهای 2.5 اینچی لپتاپ استفاده شده
    ولی از لحاظ تامین برق و امنیت نوع دسکتاپی بهتره چون برق به صورت مستقل از آداپتور تامین میشه ولی مدلهای پرتابل برقشون از usb تامین میشه که ممکنه برق usb توان و کشش لازم رو برای راه اندازی هارد رو نداشته باشه

اگر خواستین پرتابل رو بخری و و با توجه به اینکه شما یک ترابایت برای فیلم و شو و یک ترابایت برای آهنگ و 500 گیگا برای عکس و 200 گیگ هم برای دیگر اطلاعات میخواین بهتره که مدل My Passport Essential SE بخرین که تا 1 ترابایت هم موجوده

نکته یک : باید به کلمه SE دقت کنین چون مدل عادی 1ترابایتی ندارد.

نکته دو : همزمان usb2+usb3 ساپورت میکنه . موقع خرید دقت کنین اینو روی جعبه اش نوشته باشه . قیمتش دونه ای 145 تومنه (حدودا)

مثلا سیگیت که فکر کنم از وسترن گنده منده تر باشه

و وسترن

و همچنین گنده ترین هارد اکسترنال ساخته شده در جهان توسط وسترن حداکثر حجمش هم 6 ترابایت ناقابله

Last edited by ata.royalfalcon; 27-03-2011 at 22:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند روز پیش یه هارد اینترنال 500 گرفتم . حالا چون 500 اینترنال گرفتم میخوام اکسترنال با حجم کمتر بگیرم . میخوام با تلویزیون فیلم ببینم و یه هارد اکسترنال 250 یا 320 بگیرم . حالا چند تا سوال دارم .

سلام
    اگر هدفتون از هارد ، استفاده برای TV یا ریسیور هست ، اولین و مهمترین کار این هست که آیا ----- یا TV قادر به شناسایی هارد هست یا خیر . چون یکی از دوستان هارد وسترن خریده بود و نتونسته برای ----- یا TV استفاده کنه (به خاطر عدم شناسایی هارد که احتمالا به خاطر usb3 بودنش بود)

خلاصه با توجه به تجربیات بعضی دوستان و اگر فقط برای ----- یا TV میخوان بهتره فقط از نوع USB2 خریداری کنین
    کلا من نمیتونم مدل خاصی رو به شما پیشنهاد بدم چون ممکنه اون مدل پیشنهادی توسط ----- یا TV قابل استفاده نباشه .

چون در عدم شناسایی هارد توسطTV یا ریسیور چندین عامل وجود داره و به چند عامل اشاره میکنم

1. TV یا ریسیور فقط با بارتیشن FAT کار میکند
    2. TV یا ریسیور فقط با پارتیشن اول کار میکند (اگر چند پارتیشنه باشه که بعضی از مدلهای وسترن چند پارتیشنه هستن و پارتیشن اولیه هم که قفله)
    3. TV یا ریسیور فقط پارتیشن 160 گیگی رو قبول میکند (سینمای خانگی ما اینطوره ، ممکنه بعضی ها هم تا 1 ترا هم بشناسه ، معلوم نیست)
    4. TV یا ریسیور فقط usb1 و یا usb2 رو میشناسه و چند عامل دیگه!!!!

ولی یکی از دوستان از این مدل استفاده میکنه و اینطور که میگن مشکلی با ریسیور و یا TV ندارن
    مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion که از 250 تا 1.5 ترا موجوده حالا تصمیم با خودته!!!

خلاصه اول دفترچه راهنمای TVو ریسیور رو بخون تا هارد مناسب رو بخرین

یه خلاصه دفترچه راهنمای سینما خانگی خودمون رو اینجا میذارم جهت اطلاع

Last edited by ata.royalfalcon; 27-03-2011 at 22:49.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام
    اگر هدفتون از هارد ، استفاده برای TV یا ریسیور هست ، اولین و مهمترین کار این هست که آیا ----- یا TV قادر به شناسایی هارد هست یا خیر . چون یکی از دوستان هارد وسترن خریده بود و نتونسته برای ----- یا TV استفاده کنه (به خاطر عدم شناسایی هارد که احتمالا به خاطر usb3 بودنش بود)

خلاصه با توجه به تجربیات بعضی دوستان و اگر فقط برای ----- یا TV میخوان بهتره فقط از نوع USB2 خریداری کنین
    کلا من نمیتونم مدل خاصی رو به شما پیشنهاد بدم چون ممکنه اون مدل پیشنهادی توسط ----- یا TV قابل استفاده نباشه .

چون در عدم شناسایی هارد توسطTV یا ریسیور چندین عامل وجود داره و به چند عامل اشاره میکنم

1. TV یا ریسیور فقط با بارتیشن FAT کار میکند
    2. TV یا ریسیور فقط با پارتیشن اول کار میکند (اگر چند پارتیشنه باشه که بعضی از مدلهای وسترن چند پارتیشنه هستن و پارتیشن اولیه هم که قفله)
    3. TV یا ریسیور فقط پارتیشن 160 گیگی رو قبول میکند (سینمای خانگی ما اینطوره ، ممکنه بعضی ها هم تا 1 ترا هم بشناسه ، معلوم نیست)
    4. TV یا ریسیور فقط usb1 و یا usb2 رو میشناسه و چند عامل دیگه!!!!

ولی یکی از دوستان از این مدل استفاده میکنه و اینطور که میگن مشکلی با ریسیور و یا TV ندارن
    مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion که از 250 تا 1.5 ترا موجوده حالا تصمیم با خودته!!!

خلاصه اول دفترچه راهنمای TVو ریسیور رو بخون تا هارد مناسب رو بخرین

یه خلاصه دفترچه راهنمای سینما خانگی خودمون رو اینجا میذارم جهت اطلاع

دوست عزیز ممنون از توضیح کاملتون . تلویزیون ما سامسونگ مدل C650 و 2 تا جا usb داره یکی زده USB 2.0 و یکی دیگه داره که مخصوص هارد زده H.D.D USB !! و تلویزیون ما اکثر فرمت های تصویری ساپورت میکنه ! حالا من به جز این جای USB که مخصوس هارد دیگه چیه TV باید چک بکنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از توضیح کاملتون . تلویزیون ما سامسونگ مدل C650 و 2 تا جا usb داره یکی زده USB 2.0 و یکی دیگه داره که مخصوص هارد زده H.D.D USB !! و تلویزیون ما اکثر فرمت های تصویری ساپورت میکنه ! حالا من به جز این جای USB که مخصوس هارد دیگه چیه TV باید چک بکنم ؟

سلام
    از اونجايي كه در اين زمينه من تجربه اي ندارم (اتصال به TV) نميتونم راهنمايي دقيقي به شما بدم كه كدوم مدل مناسبترينه.
    ولي اگر فقط براي TV يا ريسيور ميخواين با توجه به تجربه ديگران
    مدل سيگيت Expansion رو پيشنهاد ميدم

اين مدل هم دوجوره با آداپتور و بدون آداپتور كه اگر كه اگر كمتر جابجا ميكنين پيشنهادم خريد مدل آداپتوردار هست . و از 500 گيگ تا 3 ترابايت موجوده و بهتر هست با گارانتي سازگار بخرين

ويرايش : در پست قبلي من گفتم مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion كه بايد بگم اگر كمتر جابجا ميكنين خيلي خوب هست كه با آداپتوردار بخرين . چون آداپتوردارها از لحاظ تامين برق مستقل از usb هستن و در نتيجه امنيت بالاتري دارن

يك نكته اي هم بگم كه TV فرمت هاي رايج و معمولي رو ميتونه پخش كنه ولي حتي اگر فيلم مورد نظر فرمت عادي ولي رزولوشن بالايي داشته باشه بعيد ميدونم TV توانايي پخش رو داشته باشه . در اينجور مواقع از HD player بايستي استفاده كرد كه توانايي پخش همه نوع فرمت حتي rmvb رو داره . من hd playe سيگيت دارم كه تا به حال موردي پيش نيومده كه توانايي پخش فرمتي رو نداشته باشه . و حتي زير نويس فارسي رو ساپورت ميكنه البته فرمت زيرنويس بايستي idx/sub باشه
    Last edited by ata.royalfalcon; 28-03-2011 at 08:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •