تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 421 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من همین الان یه لپ تاپ dell 5010 q گرفتم که سی پی یو 2.5 داره به قیمت 990 تومن تو چالوس آوردم خونه روشنش کردم دیدم انگاری یه ویندوز ابونتو روش نصبه و توش یه برنامه ریکاوری داره مثل لپ تاپ های سونی وایو یه سی دی هم توش داره که مال همون ابونتو باید باشه من می خوام ویندوز 7 روش بریزم باید قبل ریختن با همون برنامه ای که توشه ریکاوری کنم یا نیاز نیست می تونم همین الان روش ویندوز 7 بریزم؟
    راستی اگه ویندوز 7 بریزم درایوراش رو چیمار ککنم باید از سایت همه رو یجا بگیرم؟
    تو رو خدا زودتر جواب بدید منتظرم.
    درود
    اول بگم ویندوز یه سیستم عامله ، اوبونتو یه سیستم عامل دیگه!! اسم این دوتارو کنار هم نچسبون میشه یه چیزی شبیه سمیبین اندورید

در مورد نصب ویندوز نه مشکلی نداری!! ویندوز هفت و بذار برو واسه نصب موقع انتخاب درایو که رسید درایو مربوطه و بساز و فرمت کن و ویندوزو بنصب!!

برای درایورها هم بله باید اونایی که لازمه از سایت دل دانلود کنید تا بتونید حداکثر استفاده رو از لپتاپ و قابلیت هاش ببرید!!

2. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

در مورد اون ویندوز ابونتو حق با شماست اشتب کردم شاید باور نکنی ولی تا حالا به 50 نفر همین رو گفتم که ویندوز ابونتو نه ابونتو خالی ولی خودم اشتب کردم معذرت میخوام .
    ممنون از راهنمائیتون پس الان شروع می کنم به نصب ویندوز 7 که فک کنم 64 بیتی بهتره چون تمام برنامه های مخصوص 64 بیتی هم دارم تو سایت dell هم درایور ها رو واسه 64 بیتی گذاشته راستی این برنامه هاش نباید تو یه سی دی تو کارتنش باشه؟
    از کجا میشه این سی دی رو گیر آورد آخه حجم دانلود اون همه نرم افزار و درایور با سرعت ما همخونی نداره اصلا این سی دی که توش هست به چه درد می خوره؟

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من اول میخواستم ایسر 5741جی بگیرم که نظرم برگشت به دل ولی الان یه تاپیکی درست کردم که دوباره چند نفر دیگه منو نسبت به دل دلسرد کردند.
    لینکشو میدم.
    اگه دوستا تونستند اونا رو قانع کنند منم به جمع دوستان بادل م میپیوندم.
    بیزحمت بیاید و قانعشون کنید من الان سر دوراهیم

لینک گفتگو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

تو روخدا بیاید به لینکی که دادم

من از پسشون بر نمیام

7. 2 کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد اون ویندوز ابونتو حق با شماست اشتب کردم شاید باور نکنی ولی تا حالا به 50 نفر همین رو گفتم که ویندوز ابونتو نه ابونتو خالی ولی خودم اشتب کردم معذرت میخوام .
    ممنون از راهنمائیتون پس الان شروع می کنم به نصب ویندوز 7 که فک کنم 64 بیتی بهتره چون تمام برنامه های مخصوص 64 بیتی هم دارم تو سایت dell هم درایور ها رو واسه 64 بیتی گذاشته راستی این برنامه هاش نباید تو یه سی دی تو کارتنش باشه؟
    از کجا میشه این سی دی رو گیر آورد آخه حجم دانلود اون همه نرم افزار و درایور با سرعت ما همخونی نداره اصلا این سی دی که توش هست به چه درد می خوره؟
    برخی فروشنده ها و شرکت ها سی دی درایورهارو داخل جعبه میذارن!! ولی خب خیلی ها هم مثل من و بقیه دوستان بدون سی دی درایور خریدیم! حجم همه شون بیشتر از 350 مگابایت نیست!! می دونم ما که اینترنت یک مگ داریم باز روی حجم های 100 مگی غصه مون میشه تا دانلود شه!! وی خب چاره ای نیست اگر درایورهارو ندارید باید دانلود کنید!

معمولا یه سی دی راه انداز داس هم همراه لپتاپ میدن که اسمش روشه!! برای موقعی هست که میخواید عملیاتی و تحت داس انجام بدید و با اون سی دی محیط و میارید بالا!!

در مورد ویندوز هم شک نکنید 64 بیت بهتره!!

9. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اول میخواستم ایسر 5741جی بگیرم که نظرم برگشت به دل ولی الان یه تاپیکی درست کردم که دوباره چند نفر دیگه منو نسبت به دل دلسرد کردند.
    لینکشو میدم.

لینک گفتگو
    قبلا سر این دو مدل زیاد بحث شده!! معمولا طرفدارهای یک برند اصرار روی علاقه مندی خودشون دارند!!

کیفیت ساخت یکسانه ، اما در زیبایی و سرعت باز من پافشاریم روی دل هستش!! شاید برای منی که گرافیستم و هرچیزی از نظر ظاهر و زیبایی برام اهمیت داره اصرارم روی دل باشه ولی کلا با acer کار نکردم و نمی دونم چطوریه! اما از نظر مشخصات تقریبا هر دو یکسان هستند!! ولی فراموش نکنید هیچ گرانی ای بی علت نیست!! اون دوستمون که گفته بود دل دیگه کیفیت سابق و نداره باید بگم همچین درست هم نگفتند!! ماهایی که دل داریم هنوز ناراضایتی ای ازش نداشتیم!

فقط در یک کلام میگم سلیقه ای هستش!! این مردد بودن ارزش این همه وسواس و نداره! سرعت هیچ کدوم نسبت به دیگری اختلاف فاحشی نداره!! هیچ کدوم از لپتاپ ها به درد یک گیمر حرفه ای نمی خوره و هر جفتشون نیازهای عمومی و کاربردی مارو پاسخ می دن!!

پس به سلیقه ی خودت رجوع کن و هر کدوم به دلت نشسته همونو بخر!! من از خریدم راضی ام و به جرات میگم تحت هیچ شرایطی این لپتاپو حتی با یک acer cor i5 عوض نمی کنم!! چون همه چیزش برای من ایده آله!!

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

دوستان من درایورهای اصلی 5010 و که شامل موارد زیر میشه :

R257288(Tuch Pad)

R257296(QuickSet)

R273948 (Bluethooth)

R280657(SRS Premium)

VGA Ati 5470

Wireless miniCard

زیپ کردم شده 340 مگابایت!! مشکل آپلود ندارم و می تونم در طول یک روز اپلودش کنم!! اگر موافق هستید این کارو بکنم تا کلا همه برای دریافت درایور راحت بشن!! نظرتون چیه؟

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

من دقیقن مشکل تو رو پیدا کردم.
    اولن کارهایی مثل کم و زیاد کردن اندازه پارتیشن با نرم افزارهایی مثل پارتیشن مجیک واقعن کار اشتباهیه. سرعت رو میاره پایین. بهترین کار پارتیشن بندی قبل از نصب ویندوزه.
    بهتره هاردتو برای همیشه یه بار کامل پارتیشن بندی کنی.
    برنامه ای که همیشه خودم استفاده می کنم Acronis هستش که حالت bootable داره.
    من با این برنامه هرچی توی هاردم بود رو پاک کردم و دوباره از نو پارتیشن بندی کردم. واسه درایو C هم 30 گیگ کنار گذاشتم و فضای باقیمیونده رو بین بقیه پارتیشن ها تقسیم کردم.
    الانم همه چی آرومه. من چقدر خوشحالم!
    موفق باشی
    من تورو ببینمت یه ماچ آبدار ازت میکنم!!!

با آکرونیس پاک کردم ، دوباره ساختم ، ویندوز هم نصب کردم ، برنامه هارم نصب کردم!! بدون درایوهای OEM و System reserved

سرعت عالی توپ مثل قبل!! دمت گرم عزیزم!!

پس نتیجه میگیرم بهترین نرم افزار برای پارتیشن بندی فعلا آکرونیس!! امیدوارم دیگر دوستان مثل من این دردسرارو نکشن!!

11. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان من درایورهای اصلی 5010 و که شامل موارد زیر میشه :

R257288(Tuch Pad)

R257296(QuickSet)

R273948 (Bluethooth)

R280657(SRS Premium)

VGA Ati 5470

Wireless miniCard

زیپ کردم شده 340 مگابایت!! مشکل آپلود ندارم و می تونم در طول یک روز اپلودش کنم!! اگر موافق هستید این کارو بکنم تا کلا همه برای دریافت درایور راحت بشن!! نظرتون چیه؟
    اوکی
    حتما این کارو انجام بده
    چون تصمیم قاطعی گرفتم که ای دل تودلبرو رو بگیرم

فقط1چیز

دوستان نگفتن که زیگورات اقساطی هم میده؟

13. 3 کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

در جواب اون دوستي كه گفته بودن الان ميخرم يا نه!! بايد بگم اگه به اميد ارزوني باشي فكر كنم كمه كمش 2 و 3 ماهي بايد بصبري!شايد بشه شايد نشه!!!
    اگه اينكارو بكني خيلي خوب ميشه حتما مفيد واقع ميشه.( آپلود درايورها)

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعید می دونم اقساط بده اگر میخواست بده توی سایتش اعلام می کرد!!
    شما زنگ بزن به شرکتش ببینید میده یا نه!!

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

درایورهارم از امروز خورد خورد میذارم شروع کنه به آپلود کنه!!

16. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لینکشو میدم.

لینک گفتگو

اینجور که اینا از dell بد گفتن من به لپ تاپم شک کردم که dell باشه
    راستش ما همین dell inspiron n5010 رو 3 ماهه خریدیم و تا الان کاملا ازش راضی بودیم
    معمولا هرکس سعی میکنه برند مورد علاقش رو بهتر از بقیه بدونه اما خوب من اون موقع که میخواستم لپ تاپ بخرم از ایسر بد شنیدم برا همینم اومدم دل خریدم
    اما اگه قیمتش برام مهم نبود شاید سونی میخریدم، الان که n5010 خریدم بسیار راضیم

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

اوکی
    حتما این کارو انجام بده
    چون تصمیم قاطعی گرفتم که ای دل تودلبرو رو بگیرم

فقط1چیز

دوستان نگفتن که زیگورات اقساطی هم میده؟
    شما موقع خرید میتونید از فروشنده قسطی بخرید
    طریقشم گمونم به این صورته که اونا شمارو به بانک معرفی میکنن تا از بانک وام بگیرید و وام رو چند ماهه پرداخت کنید
    درواقع بازم فروشنده پولشو نقد میگیره و ابن بانک که وام رو با یه مقدار بهره در چند ماه پس میگیره

18. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •