تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 133 از 515 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من رشتم تجربیه. در حال تحصیل هم هستم.
    ولی فکر کنم بعضی جاهای برنامه درست نیس مثلا زیست یک که خیلی فراره، گذاشته شده برای دی و بهمن!
    تجربی ها درک می کنن، یعنی واقعا خوندن زیست 1 یکبار قبل از عید کافیه؟
    گزینه 2 برنامه تابستونش خیلی قویتر از این بود.
    شما برنامه گزيه دو رو ديدين ؟ زيست 1 كجاش يك بار و اون هم قبل از عيده ؟

در طي دو آزمون 6 و 7 يك بار به طور تديريجي و در آزمون شماره 9 يك بار كامل به طور دفعي مرور ميشه زيست 1

همينطور در آزمون هاي جامع ( ازمون هاي 11 و 12 ) هم از زيست دو مطابق بودجه بندي كنكور سوال مياد .

زيست 1 تنها چيزيش كه مهمه سوالات تركيبيش هست كه شما بايد اول تسلط كامل به بخش هاي مهم زيست سوم و پيش داشته باشين تا بعدا بتونين تست هاي تركيبيشو بزنين به همين خاطر بعد از اين كه زيست1 پيش و زيست سوم تموم شدن زيست دوم رو شروع كرده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من میدونم این سوالم خیلی مسخرست،آخه n بار تا حالا پرسیدم ولی بازم میپرسم:
    من گزینه2 ثبت نام کردم ولی مشاورمون میگه گزینه 2 خیلی آشغاله(!).میگه قید 150 تومن رو بزنم برم قلمچی ثبت نام کنم.
    واقعا موندم که چیکار کنم.
    جون هرکی دوست دارین کمکم کنین.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من گزینه2 ثبت نام کردم ولی مشاورمون میگه گزینه 2 خیلی آشغاله(!).میگه قید 150 تومن رو بزنم برم قلمچی ثبت نام کنم.
    نلی خانم میدونستی 99 درصد از مشاورا رتبه کنکورشون بدتر از ده هزار بوده؟میدونستی اغلب مشاورا هنوز فرق بین کنکور الان با کنکور 15سال پیش رو نمیدونن؟
    ببین اول از همه بهت بگم که توی کنکور امسال به همه ی کنکوریا ثابت شد که سوالای گزینه 2 سخت و مفهومیه و شمارو برای کنکور سراسری آماده میکنه .
    مطلب بعدی که باید بدونید اینه که آزمون آزمایشی خوب جدا از اسمشه من اینو بارها گفتم . اغلب بچه هایی که میرن سنجش شرکت میکنن به اعتبار اینه که فکر میکنن که چون اسمش سنجشه قراره سوالای کنکور گه گاهی توی آزمونای آزمایشیش باشه . ولی من میگم آزمون خوب آزمونیه که سطح سوالای آزمونش از کنکور سختتر باشه. پاسخنامش کامل باشه. برنامش مناسب باشه. خدماتی که ارائه میده خوب باشه (مشاوره. برنامه ریزی و از همه مهمتر کارنامه ی جامع) همه اینارو گزینه 2 داره . البته انکار نمیکنم که قلم چی هم داره ولی قلم چی متاسفانه سوالاش در حد متوسطه اغلب و کمتر پیش میاد که سخت باشه .
    اگه حس میکنی که قلم چی برات بهتره این کارو بکن ولی من اگه یه سال به عقب برگردم قلم چی نمیرم چون نتیجشو سر سوالات فیزیک دیدمبرعکسش یکی از دوستام که گزینه 2 میرفت میگفت سبک سوالای فیزیکش خیلی مشابه گزینه 2 بود

4. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نلی خانم میدونستی 99 درصد از مشاورا رتبه کنکورشون بدتر از ده هزار بوده؟میدونستی اغلب مشاورا هنوز فرق بین کنکور الان با کنکور 15سال پیش رو نمیدونن؟
    ببین اول از همه بهت بگم که توی کنکور امسال به همه ی کنکوریا ثابت شد که سوالای گزینه 2 سخت و مفهومیه و شمارو برای کنکور سراسری آماده میکنه .
    مطلب بعدی که باید بدونید اینه که آزمون آزمایشی خوب جدا از اسمشه من اینو بارها گفتم . اغلب بچه هایی که میرن سنجش شرکت میکنن به اعتبار اینه که فکر میکنن که چون اسمش سنجشه قراره سوالای کنکور گه گاهی توی آزمونای آزمایشیش باشه . ولی من میگم آزمون خوب آزمونیه که سطح سوالای آزمونش از کنکور سختتر باشه. پاسخنامش کامل باشه. برنامش مناسب باشه. خدماتی که ارائه میده خوب باشه (مشاوره. برنامه ریزی و از همه مهمتر کارنامه ی جامع) همه اینارو گزینه 2 داره . البته انکار نمیکنم که قلم چی هم داره ولی قلم چی متاسفانه سوالاش در حد متوسطه اغلب و کمتر پیش میاد که سخت باشه .
    اگه حس میکنی که قلم چی برات بهتره این کارو بکن ولی من اگه یه سال به عقب برگردم قلم چی نمیرم چون نتیجشو سر سوالات فیزیک دیدمبرعکسش یکی از دوستام که گزینه 2 میرفت میگفت سبک سوالای فیزیکش خیلی مشابه گزینه 2 بود
    علاوه بر همه مواردي كه سينا جان در مورد مشاورا گفتن چندتا نكته رو هم من اضافه كنم :

بسياري از مشاور هاي تهران رو خود من ديدم كه فرق رشته هوانوردي و هوافضا رو نميدونستن
    بسياري از مشاورا فكر ميكنن شيمي درسي حفظ كردينه .
    بسياري از مشاورها هنوز ميگن كه همه دروس رو 45 دقيقه 45 دقيقه برنامه ريزي كنين بخونين و بعدش هم 15 دقيقه استراحت كنين
    و متاسافنه :
    بسياري از مشاورها خودشون با اين موسسه ها ( مخصوصا قلمچي ) به نوعي مرتبط هستن

در مورد آزمون هاي آزمايشي خودتون تصميم بگيرين ولي مطعن باشين كسي كه بگه حتي از پولي كه دادي بگذر و برو به قلمچي ثبت نام كن مطمعنا يه منفعت مادي تو اين كارش ميبينه و نميشه اسم همچين كسي رو مشاور گذاشت

6. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

خب چرا یه تاپیک نمیزنید و این دو مدل آزمون رو به طور تشریحی و با ذکر دلایل ، با هم مقایسه نمیکنید؟

نقاط ضعف و قوت رو بگید و در نهایت یه نتیجه گیری عادلانه و منطقی داشته باشید ، بد نیست به نظرم..

اینجوری همه مون هم از سردرگمی در میایمم... مثلا قراره یه تیم باشیما..

بهتر نیست؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

قلم چی و گزینه ۲ منظورتون هست؟ تو همین بخش آموزش عالی تا دلتون بخواد از این تاپیک های مقایسه داریم بسیار کامل تر (نه فقط قلم و گزینه ۲)

9. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

شما برنامه گزيه دو رو ديدين ؟ زيست 1 كجاش يك بار و اون هم قبل از عيده ؟

در طي دو آزمون 6 و 7 يك بار به طور تديريجي و در آزمون شماره 9 يك بار كامل به طور دفعي مرور ميشه زيست 1

.
    منظورم اینه که یکبار قبل از عید کلش دور میشه. به نظر من کمه.
    آزمون 9 هم بعد از عیده.

زيست 1 تنها چيزيش كه مهمه سوالات تركيبيش هست كه شما بايد اول تسلط كامل به بخش هاي مهم زيست سوم و پيش داشته باشين تا بعدا بتونين تست هاي تركيبيشو بزنين به همين خاطر بعد از اين كه زيست1 پيش و زيست سوم تموم شدن زيست دوم رو شروع كرده .
    اینو خوب اومدی. ولی بازم به دور قبل از عید به نظر من کمه.
    .................................................. ...............................
    این قدر هم درباره گزینه 2 یا قلم چی بحث نکنین آخرش به دعوا کشیده میشه اونوقت مدیران وارد ماجرا میشن و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

من اگه قلمچي هم بودم قيدشو ميزدم ميرفتم گزينه 2

حرف هر مشاوري رو گوش نكن سخن ما شيرين تر و راست تر بود ( bovad )

ازمون هاي قلمچي نداره هيچ تعريفي --------------------------- همانند ان كتاب تستهاي غير تاليفي
    [ نيلو خانم ] اگه رفتي اونجا با هر تضميني ---------------------- [ سر كنكور ] ميفمي كه داشت ازمونها جنبه تفريحي
    Last edited by alphacino; 12-10-2010 at 03:02.

12. 6 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من اگه قلمچي هم بودم قيدشو ميزدم ميرفتم گزينه 2

حرف هر مشاوري رو گوش نكن سخن ما شيرين تر و راست تر بود ( bovad )

ازمون هاي قلمچي نداره هيچ تعريفي --------------------------- همانند ان كتاب تستهاي غير تاليفي
    [ نيلو خانم ] اگه رفتي اونجا با هر تضميني ---------------------- [ سر كنكور ] ميفمي كه داشت ازمونها جنبه تفريحي
    خیلی باحال شعر میگی شما
    من جای شما بودم کنکورو ول میکردم شاعر میشدم.
    استعداد وافری در شعر گفتن در شما هست.شک نکنید...

14. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بکس!

یه سوال برای یکی از دوستام دارم.خودم رشته ریاضیم از رتبه های تجربی خبر ندارم
    با این درصدا میخواد ببینه رتبه زیر 500 منطقه 1 میاره؟(رفیقم همش در توهم سیر میکنه میدونم در توانش نیست این ها را بزنه ولی خواهش میکنم براش تخمین بزنید)

ادبیات 84
    عربی 84
    دینی 100
    زبان 100

زیست 75
    شیمی 70
    ریاضی 40
    فیزیک 40
    Last edited by MOHSEN_A1371; 12-10-2010 at 17:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •