من دیروز ۹ گیگ ۱۲۸ سه ماهه گرفتم نگا کردم تو گزارش کارکرد نوشته اعتبار فعلی ۳ گیگ! ولی اعتبار زمانیش درسته. اشتباهی شده یا سر ۳۰ روز ۳ گیگ شارژ به طور خودکار اضافه میشه؟
با تشکر
من دیروز ۹ گیگ ۱۲۸ سه ماهه گرفتم نگا کردم تو گزارش کارکرد نوشته اعتبار فعلی ۳ گیگ! ولی اعتبار زمانیش درسته. اشتباهی شده یا سر ۳۰ روز ۳ گیگ شارژ به طور خودکار اضافه میشه؟
با تشکر
من مخابراتم ! مرکز ولیعصر مشکلی نداره پینگ من نرماله !
حتما مشکل از مرکزتونه
واقعا مسخره ترین مرکز مخابراتی ولیعصره.رفتم نامه جمع آوری مخابرات خاک بر سر رو بگیرم و از همون پارس انلاین اشتراک بگیرم میگن پورت خالی تا ده روز دیگه نداریمزورکی مجبورم از مخابرات استفاده کنم.واقعا فاجعه است.پشتیبانیشون هم به درد بردن گوسفندها برای چرا میخورن
![]()
خب مرکز بعثت چشم نخوره وضعیت بهتر شد امروز ...
512 مخابرات
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که از غروب درست شد فردا باید برم شارژ کنم اگه حسابگر 5 تومن رو نمیگرفت میرفتم اونجا ولی خب پول ندارم 20 تومن بدم
الان داشتم کانتر میزدم dc شد یه لحظه خیلی کوچیک اینترنت کل ایران قطع شد از همه پرسیدیم همه قطع شدن تازه به چند تا سرور دیگه هم سر زدم همه اونجا هم قطع شده بودن کل ایران بی اینترنت شد یه لحظه![]()
حتما سرور ها Down شدن . وگرنه اینترنت که واسه من قطع نشد. ولی خب اینجور اتفاق ها بعیدم نیست
آره یه لحظه خیلی کوتاه قطع شد ، فقط کسانی که تو بازی بودند متوجه شدند![]()
پینگ من 235 هست مخابرات ولیعصر 256 . به قول خودمان راضیم ازت![]()
دوستان یک دست صدا نداره
دوستانی که از مخابرات کرمانشاه سرویس گرفتن ، باید بدونن که از این ماه 20 درصدبه قیمت ها اضافه شده .با تحقیقاتی که من کردم این کارشون غیرقانونی بوده وخلاف ضوابط سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی وقیمت هایی که اول ارائه می دادن فقط قانونی بود.
من به خاطر این جریان هم به سازمان بازرسی وهم سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات از مخابرات کرمانشاه شکایت کردم وهردوی این سیستم ها دارای کد رهگیری هستند یعنی شکایت شما پیگیری میشه .حالا از همه ی دوستانی که از این سرویس استفاده می کنند درخواست دارم شما هم به عنوان یک شهروند آگاه نسبت به حقوقش به لینک هایی که در زیر می ذارم مراجعه کنید وحتی تو یه خط هم که شده این وضعیت رو بنویسید تا این شکایت ها جدی تر شه وشاید بتونیم دوباره وضعیت رو به حالت سابق برگردونیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت های قدیم : 128:11200 - 256:13200 - 512:22300 - 1024:42200کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت های جدید: 128:13400 - 256:16700 - 512:27600 - 1024:48000
قیمت های ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات : 128:9900 - 256:12500 - 512:20400 - 1024:38300
سرویس های فوق نامحدود بوده ونسبت اشتراک 1به 10 استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeedblack; 13-09-2011 at 09:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)