نه عزیز جان برادرهودعین II نیست،برای آپدیت وسایل باید روی صندلی هایی که لئوناردو با یه دست علامت زده بشینید تا بیاد و بغلتون بشینه،بعدش میشه وسایل رو خرید و امکان آپدیت وجود نداره.........
فکر کنم بعد از سکانس 5،لئوناردو رو میبینی.......
نه عزیز جان برادرهودعین II نیست،برای آپدیت وسایل باید روی صندلی هایی که لئوناردو با یه دست علامت زده بشینید تا بیاد و بغلتون بشینه،بعدش میشه وسایل رو خرید و امکان آپدیت وجود نداره.........
فکر کنم بعد از سکانس 5،لئوناردو رو میبینی.......
سلام .
وقتی بازی رو نصب کردم تو اولین از بازی میپره بیرون و هیچ اروری نمیده .
لطفا راهنمایم کنید
مرسی
مگه واسه بازی DLC اومده؟
واسه نسخه pc هم اومده؟
وای عجب بازی ایه لامعصب ...![]()
خیلی حال میده ...
هر چی میری جلوتر قشنگتر میشه.
تو این 19 سالی که عمر از خدا گرفتم این بهترین بازی سوم شخصیه که کردم
گرافیکش محشره![]()
بله برای بازی DLC اومده، و از اول هم داخل بازی هستش فقط باید آنلاکش کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی لئوناردو کلن سه تا تا از اختراهاش رو برات باز میکنه , می خواستم بدونم امکانش هست تعداد آپشن ها رو بیشتر کنیم , مثلا چیزی بهش بدیم و در عوضش چیزی بگیریم .
نمیدونم چرا اما از نظر من گرافیک 2 بهتر بود . نمیدونم دلیلش چیه ولی وقتی مثلا به یه کلیسا از دور نگاه میکردی خیلی طبیعی بود . اینجا اون حسو به آدم نمیده . یه تنظیمات گرافیکی استفاده میکنم .
با اینکه این جزییات گرافیکیش بهتره اما دور نماش زیاد قشنگ نیست .
یعنی از دور نگاه کنی به یه کلیسایی چیزی زیاد خفن نیستش .
شاید به خاطر اینه که ساختمونای رم خیلی قدیمی هستند . مثلا اون کلیسایی که اول ac ii بود توی Firenze خیلی قشنگ و نو بودش.
راستی من الان cdkey بخرم نسخه اصلی بازی کنم این کدکس ادیشن رو بریزم مشکل پیش نیاد؟ این قانونیه ؟
بچه ها کسی قمار زده تو بازی؟
من رفتم کمی زدم با یارو
بعد مقداری بردم
و بعد از کمی دارو ندارمو باختم
در نتیجه با alt+f4 کلک زدم و اومدم بیرون :ی
خیر همچین امکانی وجود نداره،فقط یه چتر بعد از اینکه 4تا وسیله خطرناک لئوناردو رو توی ایتالیا از بین بردی بهت میده.........
همین...
اینی که شما میگی جزئیات ساختمونا از دور معلوم نیست به خاطر اینه که توی این یه سیستمی به کار رفته که اگه هر چیزی رو از جلو نگاه بکنی با جزئیات بیشتر میبینیش........
مثلا شما داری از دور به یه دیوار نگاه میکنی که فقط تعداد کمی از پستی و بلندی های اون معلومه ولی وقتی از نزدیک نگاه بکنی،جزئیات بیشتری رو میتونی ببینی...........
این سیستم هم به درد واقعی تر شدن گرافیک بازی میشه و هم به درد پایین اومدن حجم بازی میشه و بازی روونتر اجرا میشه.......
البته اینم بگم این سیستم باری اولین بار روی موتور Frostbite که برای شرکت Dice هستش استفاده شده و UBI اومده کپی کاری کرده.........
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)