زرشک ، یعنی واقعا اونو دیسیبل کرده بودید ؟ اول می خواستم اونو بگم ، گفتم الان بگم توهین حساب میشه![]()
زرشک ، یعنی واقعا اونو دیسیبل کرده بودید ؟ اول می خواستم اونو بگم ، گفتم الان بگم توهین حساب میشه![]()
ميشه يه توضيح راجه به برنامه mywi 4 بديد كه ميشه از طريق اون بين دو گوشي با وايرلس فايل رد و بدل كرد؟
يه سوال ديگه هم راجع به برنامه iprotect داشتم من اين برنامه رو برا جلوگيري از پاك كردن برنامه ها نصب كردو ولي اين گزينه رو ios4.1 عمل نميكنه كسي راه حلي بلده؟ با تشكر
آره!!!نه آخه تو این 2ماه اصلا بهش و اون نقطه توجه نکردم،تازه استفاده اش رو فهمیدم چیه!lol
دوست عزیز میشه بگین چه جوری از طریق v-p-n با ایفون وصل شدید ؟
از این مسیر برو:
setting----general---network---v////p///n
بعد از طریق add v/p/n conficoration
یه کانکشن تعریف می کنی،چیزایی که لازمه پر بشه اینها هستن:
description:اسمی که دوست دارید رو کانکشن بزارید.
server: بستگی داره از کجا تهیه کرده باشید معمولا یا یه عدده یا یه آدرس.
account:در واقع user name هستش.
RSA SecurID: off
password:معلومه!
encryption level:none
send all traffic:on
proxy:off
کلا هم اون بالا نوع کانکشن رو PPTP قرار بدید.
در ادامه توضیحات دوستمون بگم که معمولا تنظیمات بعد از خرید ، برایتان همراه با آموزش نصب ارسال میشود.
دوست عزیز من فقط user name وpass دارم -نام سرور نمیدنم چی هست
شما اون کانکشنی که توی کامپیوتر داری برو روش راست کلیک کنید بعد Properties بعد توی تب General زیر host name یه کادری هست توی اون یه عدید هست اونو بنویس
اگه نبود برو تو سایتش ببین
چون تا حالا آیفون نداشتم یه سوالاتی رو خواست بپرسم
1.این دکمه دایره ای شکل زیر ال سی دی کارش چیه؟
2.دکمه بالای سر گوشی همون دکمه کنار جک هدفون رو مگم دکمه پاور هستش؟ تو آیفونهای قبلی ندیده بودم!
3.ویژگی های عمده آیفون که این گوشی رو از سایر گوشی ها برتر ساخته چیه؟
4.دکمه اسلایدی سمت چپ گوشی اصولا کارش چیه؟ قابل برنامه ریزی هم هست؟
5.معمولا گوشی های نوکیا برای قفل ال سی دی کلیدی بغل گوشی تعبیه شده این گوشی چه جوری قفل میشه و قفلش چه جوری باز میشه؟
این سوالات اولیس که کارش بیشتر از ایناس البته با راهنمایی همشون حله
1.دکمه Home هستش که کارش اصلیش خروج از یه برنامس ب شمارو به منو اصلی میاره (البته کارایه زیادی داره مثلا یکیش با دوباز زدن multitasking فعال میشه یا غیره )
2.دکمه power هستش -تو کدوم ایفون ؟
3.یکیش که خیلی زیاد تو چشمه سیتم عاملشه -شیک بودنشه -صفحه با کیفیت و کلا سخت افزاره مچ و ردیف
4.منظورتون فلشس -کاراییش زیاده مثلا وقتی گوشی لوک هشتش با اون میکشی باز میشه معروفه تو ایفون از اول یا وقتی زنگ میزنن میکشی جواب میده و غیره برنامه ریزی خاصی نداره
5.با یبار زدن دکمه power براحتی قفل میشه -باز کردن قفلم توضیح دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)