تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 224 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نسخه ای که گرفتم کرک نمیخواست درست اجرا میشه فقط وقتی وارد تعقیب و گریز میشم میاد تو ویندوز و ارور close the program میده
    آخرین کرک رو بریز باید درست بشه

مشخصات سیستم
    cpu : 3
    ram: 2 gig
    vga: 1gig geforce gt240
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سیپیوتون خیلی پاییینه، با این گرافیک این سیپیو رو که نمی بندند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من 10 روزی میشه که نصب کردم و بازی می کنم.یه مشکل دارم وقتی وارد بازی میشم دمای cpu و سیستم به شدت میره بالا...
    هر دو هسته cpu بین 90 تا 100 درصد کار می کنه و احساس می کنم دارم بهش فشار میارم ولی دلم نمیاد بازی نکنم هیجانش خیلی بالاست آخه !
    اینم مشخصات سیستمم:
    cpu core 2 E4600 2.4
    ram 2 Gig
    gerapgic 2 Gig
    مشخصات کامل تر کارت گرافیک:
    نمی دونم شایدم 1 گیگ باشه !
    تو عکس می تونید ببینید:

ویندوزم سونه...
    مشکل از چیه دوستان؟
    این طوری ادامه بدم cpu نمی سوزه؟! دماش به 55 درجه هم میرسه !! حالت عادی 45 هست
    گرافیک بازی و بلور و سایه و صدذا و هر چیز دیگه رو هم مینیمم کردم هیچ فرقی نکرد هیچ فرقی !
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    موفق باشید.
    Last edited by ehsan-inventor; 06-12-2010 at 20:53.

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

عجب متعصبانه جواب دادین به من ، من نظرم اینه که بازی بسیار تک خطی هست ، هیچ حاشیه ای برای لذت بردن نداره .

سری نید فور اسپید واسه مسابقه خیابانی بوده ، اگه ماشین رو تیون و اسپرت نکی پس به چه دردی میخوره اخه

تازه من خیلی از دنده کشی سر پیچ ها لذت میبردم که ماشالا این بازی دنده دستی هم نداره

خداییش منصفانه بنگرید میبینین بازی بسیار بسیار کم داره ، از لحاظ گرافیکی فقط خوب شده و یه امکان پلیس شدن اضافه کردن .

من چیز خاصی نمیبینم توی این بازی ، واقعا هم حال نکردم .

البته خواستم نظر شخصیم رو بگم ، نیاز نیست نظر منو نقد کنید

4. 2 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

والا منم نمی دونم چرا بیشتر افراد از این بازی تعریف می کنن.نه لذتی نه هیجانی فقط باید یه ماشینو ببری این ور اونور برنده بشی جالب اینکه تو بعضی جاها حق انتخاب نداری و مجبوری با یه ماشین که برات آماده می کنن بری واسه مسابقه.چه از این بازی تعریف کنید چه خوشتون بیاد چه نیاد,این بازی از اصل خودش خارج شده به این دلایل:1-داستان نداره 2-تیونینگ نداره 3-تا اینجا که بازی کردم فقط دو نوع مسابقه بوده یکی باید ما چند تا ماشین یه مسیریرو برین یکیشم خوت تنهایی باید بری واقعا ناامید کننده است.به این عناوین در سری بازی های nfs توجه کنید:drift wheelie competition draft highway battle outrun که من که تا جایی بازی کردم هیچ کدومشونو ندیدم.(شاید بعدا باشه)به جای اینکه هی بازی با اسم hot persuit بزنن بیرون بهتر نیست یه بازی جدید با نام most wanted 2 بدن بیرون

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من 10 روزی میشه که نصب کردم و بازی می کنم.یه مشکل دارم وقتی وارد بازی میشم دمای cpu و سیستم به شدت میره بالا...
    هر دو هسته cpu بین 90 تا 100 درصد کار می کنه و احساس می کنم دارم بهش فشار میارم ولی دلم نمیاد بازی نکنم هیجانش خیلی بالاست آخه !
    اینم مشخصات سیستمم:
    cpu core 2 E4600 2.4
    ram 2 Gig
    gerapgic 2 Gig
    تو عکس می تونید ببینید:

ویندوزم سونه...
    مشکل از چیه دوستان؟
    گرافیک بازی و بلور و سایه و صدذا و هر چیز دیگه رو هم مینیمم کردم هیچ فرقی نکرد هیچ فرقی !
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    موفق باشید.
    هیچ مشکلی نیست ودمای سی پی یو هم عادیه. ولی اینکه کاردکرد هسته سی پی یو شما تا 90% میره اینه که یک هسته داره والبته مقداری کش. اگه از سریکور تو دو یا کو تو کواد بود اینجور نمیشد. در هرصورت اینتل سی پی یوش به علت دما نمیسوزه اگه قرار باشه چیزی بسوزه سایر قطعاتن.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

این پچ 2 کی میاد من که مردم از کف صدای موتور ماشینها.

7. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان که دارم بیشتر بازی می کنم می بینم که چه فاز خقنی میده، هیجانش آدمو میگیره، یه دفه دیدی خر شدم رفتم سریال نامبر بازی رو گرفتم آنلاین بزنیم تو رگ یه چیزی که توی فضای World بازی خیلی خوشم اومده Shortcut های متنوع جاده هاست، آدم جو گیر می کنه

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

(شاید بعدا باشه)به جای اینکه هی بازی با اسم hot persuit بزنن بیرون بهتر نیست یه بازی جدید با نام most wanted 2 بدن بیرون
    کاملا موافقم و امیدوارم که بزودی شاهد most wanted 2 باشیم!

سلام دوستان
    اینم مشخصات سیستمم:
    cpu core 2 E4600 2.4
    ram 2 Gig
    gerapgic 2 Gig
    تو عکس می تونید ببینید:

ویندوزم سونه...
    مشکل از چیه دوستان؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    موفق باشید.

مشکلتون رو تو قسمت مشکلات مادربرد پردازنده و رم انجمن مطرح کنین تا بهتر راهنمایی بشین!
    اگه نهایت دمای پردازندتون 55 باشه هیچ موردی نداره!

10. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هیچ مشکلی نیست ودمای سی پی یو هم عادیه. ولی اینکه کاردکرد هسته سی پی یو شما تا 90% میره اینه که یک هسته داره والبته مقداری کش. اگه از سریکور تو دو یا کو تو کواد بود اینجور نمیشد. در هرصورت اینتل سی پی یوش به علت دما نمیسوزه اگه قرار باشه چیزی بسوزه سایر قطعاتن.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

این پچ 2 کی میاد من که مردم از کف صدای موتور ماشینها.
    ممنونم دوست عزیز...
    cpu کور تو دو هست ها،اشتباه متوجه نشدید؟
    core 2 duo
    اگر رو اکس پی بریزم درگیری cpu کمتر نمیشه؟
    راستش الان ترسیدم و از بازی اومدم بیرون وقتی خیلی داغ می کنه( همون 55 )درجه بازی قاطی می کنه و رنگ ها به هم میریزن درخت ها می رن و میان کاپوت ماشین آبی میشه ولی رنگ ماشینم مثلا مشکیه ! جاده سبز میشه و ... ! فعلا بی خیالش شدم تا فرصت کنم بریزم رو ایکس پی،شاید اون ور کمتر درگیر کنه
    ممنونم

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز...
    cpu کور تو دو هست ها،اشتباه متوجه نشدید؟
    core 2 duo
    اگر رو اکس پی بریزم درگیری cpu کمتر نمیشه؟
    راستش الان ترسیدم و از بازی اومدم بیرون وقتی خیلی داغ می کنه( همون 55 )درجه بازی قاطی می کنه و رنگ ها به هم میریزن درخت ها می رن و میان کاپوت ماشین آبی میشه ولی رنگ ماشینم مثلا مشکیه ! جاده سبز میشه و ... ! فعلا بی خیالش شدم تا فرصت کنم بریزم رو ایکس پی،شاید اون ور کمتر درگیر کنه
    ممنونم
    شما باید کرک وپچ بازی رو نصب کنید ( کرک مناسب نه هر کرکی ) اینارو که گفتم نصب کردی ؟؟

الان که دارم بیشتر بازی می کنم می بینم که چه فاز خقنی میده، هیجانش آدمو میگیره، یه دفه دیدی خر شدم رفتم سریال نامبر بازی رو گرفتم آنلاین بزنیم تو رگ یه چیزی که توی فضای World بازی خیلی خوشم اومده Shortcut های متنوع جاده هاست، آدم جو گیر می کنه
    منم خیلی از بازی خوشم اومده .بخش افلاینش رو به طور کامل چند روز پیش تموم کردم .الان وسوسه شدم 27 تومن بدم برای انلاینش .واقعا میارزه چون خیلی هیجانیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

منم یه 3-4 ساعتی پشت سر هم بازی کردم . واقعا خیلی هیجان آوره . با اینکه هنوز اولاش هستم ولی ضعف تیونینگ رو میشه چشم پوشی کردش

فقط تنها اشکالش اینه حتما باید طلا بیاری تا چیزای جدید باز شه . منظورم مراحل جدیده .

بارون هم با پچ جدید اضافه شده

البته Rapid Respond یکمی مضخرف هستش . تایمش خیلی کم در نظر گرفته شده . یدونه بخوری اینور اونور Penalty و طلا پر .

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

و البته تو این چند مرحله با پلیس هیجان داشت حالا بریم تا تهش ببینیم پلیس بوگاتی افتاد دنبالمون چیکار کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •