والا نه ولی timed out دارن همه ip ها البته الان درسته...
والا نه ولی timed out دارن همه ip ها البته الان درسته...
اسیاتک در رفسنجان شعبه زده کار بروبچ خودمونه ...دوستان تست کردن؟ مخابرات بهتره یا اسیاتک ...خصوصا برای سی سی کم !!!
بروبچ خودتون ؟
من 2 هفته پیش رفتم قیمت بگیرم. همون قیمت های سایتشه. سرعتشم طبق گفته خودشون از اول تیر بالا میرفت. الان که پورت هاش خالیه و حتما سرعتش خوبه. البته خودش گفت که سرعت دانلود 512 نامحدود 150 است . این حرف اوناس. من تست نکردم
برای سی سی کم الان تمام ISP ها پینگ خوبی دارند و مشکلی نیست. باید سرور سی سی کم خوب باشه.
من آسیا دارم
سرعت یک مگ با 30گیگ ترافیک
سرعت دانلود 150کیلو
شبانه ش هم حدود 100کیلو
ولی پینگش اصلا خوب نیست
حدود 500 با سرور اروپا
من الان خودم رفتم مخابرات گرفتم .خوب می شناسمشون کامل ولی کارشون ربطی به من نداره ....برای سی سی کم الان پارس انلاین جواب نمیده و برای من مشکل ساز بود ..
مخابرات هم 2 مگ نامحدود گرفتم سرعت رو 250 تا 270 می چرخه و فیکسه ولی شبا بدجور پایین میاد سرعت البته بین پیک تایم 1 تا 2.5 و از اون به بد روی 130 140 میاد دوباره .از نظر سی سی کم هم برای من خوب داره الان جواب می ده ....نرفتم اسیاتک بگیرم تا اگه بد بود تو رودرواسی نیوفتم براشون ...
در ضمن مخابرات هیچ نامه ای نمی خواد از سایت ثبت نام کردم و فردا صبحش وصل شد.
داداش شما کرمانی یا رفسنجان ؟ اگه کرمانی کدوم منطقه میشینی و اول شمارت چنده ؟من الان خودم رفتم مخابرات گرفتم .خوب می شناسمشون کامل ولی کارشون ربطی به من نداره ....برای سی سی کم الان پارس انلاین جواب نمیده و برای من مشکل ساز بود ..
مخابرات هم 2 مگ نامحدود گرفتم سرعت رو 250 تا 270 می چرخه و فیکسه ولی شبا بدجور پایین میاد سرعت البته بین پیک تایم 1 تا 2.5 و از اون به بد روی 130 140 میاد دوباره .از نظر سی سی کم هم برای من خوب داره الان جواب می ده ....نرفتم اسیاتک بگیرم تا اگه بد بود تو رودرواسی نیوفتم براشون ...
در ضمن مخابرات هیچ نامه ای نمی خواد از سایت ثبت نام کردم و فردا صبحش وصل شد.![]()
پینگ بگیر از 4.2.2.4 , google خواهشا بزار..
کدوم منطقه؟
من رفسنجانم پینگ با 4.2.2.4 روی 240 ثابت ولی خب همزمان با من تو خونه 2 تا یوزر دیگه هم به شدت کار می کنند ولی خب فکر نمی کنم پینگ از این مورد کمتر بشه .من پسر عمم دوتا بازی می کنه خب منم همزمان باهاش دانلود می کنم پینگش تو دوتا تو روم ایران مثل اینکه از 80 90 داره تا 110 130.....
با سلام!
1.میخواستم بدونم سرویس اینترنت مخابرات در هر شهر فرق میکنه یا نه؟!
2. سرعت چقدر هست مثلا سرعت 1 مگابایت چقدره؟! (سرعت دانلود با IDm)
3. امکانا چطوری یعنی قطعی دایم و مشکلات از این قبیل!!
خواهشا جواب بدید!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)