یه ماشاال... و دمتون گرم درست و حسابی به همه دوستان اکتیو.مرسی از همه.![]()
یه ماشاال... و دمتون گرم درست و حسابی به همه دوستان اکتیو.مرسی از همه.![]()
برای منم BD-RE هست ولی بعید می دونم رایت کنه چون رایترش 200-300 دلار به بالا باید باشه
ا
Last edited by f_a_r_i_d; 17-08-2010 at 01:18.
بله حق با شماست میشه کلک زد سرش. ولی ریکاوری که با دی وی دی ها میگیریم واسه زمان بعد از انجام اون مراحل هست و برمیگرده همونجا. باید از پارتیشن ریکاوری استفاده کنند که از اول اول برگرده
اما در هر حال از ریکاوری هم که نشه روش زیاد داره واسه کلک زدن سرش...
Last edited by nekooee; 17-08-2010 at 02:55.
وستان فرق این cpu
Intel Core i5 430M@2.26GHz (Turbo Boost 2.53GHz), 3MB L3 Cache
با این cpu
Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
در چیه؟ cpu i5 مثل اینکه اول 2.26 هست . اما اون i7 1.6 ! خب میتونید فرقشون رو کلی بگید؟ اگه i7 بهتره میشه بگید چقدر؟
ممنون .
سلام .
دوستان اینقدر به ما نگفتن این درایور گرافیک رو از کجا دانلود کنیم که خودم فهمیدم بالاخره![]()
برید به لینک زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
لپ تاپ من هم هاردش 640 هست و آک هم تحویل گرفتم، همونطور که دوستمون گفت، موقعی که برای اولین بار روشن کردم تاریخ و زبان و چیزای دیگه رو پرسید و 2 تا پارتیشن هم داشت (البته بجز اون پارتیشن ریکاوری). مال یکی از دوستان هم به همین ترتیب اونهم 2 تا پارتیشن داشت که البته هر دوتا هم برچسباشون کامل بود و مال 2 شرکت (گارانتی) مختلف هم هستند. بنابراین فکر کنم تمامی لپ تاپهای این مدل دارای 2 پارتیشن هستند و احتمالا شاید مال شما دستخورده باشه!!!
رامین![]()
Last edited by rahnemoun; 17-08-2010 at 08:26.
دوست عزیز اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند،i7 در حدود 3 برابر قویتره .core i5 430 یه سی پی یو 2 هسته ای با سرعت 2.53 و 3m cache است اما corei7 720 یه سی پی یو 4 هسته ای با سرعت 2.8 و 6m cache .اون اعداد 2.26 و 1.7 هم سرعت پیشفرض سی پی یو است که بخاطر مصرف کمتر انرژی در حالت idle و عدم نیاز سی پی یو کلاکش اونقدر میشه.
کسی از دوستان با kmplayer مشکل داشته تا حالا؟
من نصب کردم 20 ثانیه طول میکشه بیاد بالا
یه سری گفتن با ati مشکل داره
می خواستم ببینممشکل منه یا کلا مشکل داره
سلام .
نه دوست عزیز مشکلی نداره .
من هم PC خونه و هم لپ تاپ ATI دارم و حدود 4 ثانیه طول میکشه تا KM رو باز کنه .
مخلصیم .
درست شد
مشکل از ورژن نرم افزاره بود
قدیمیشو ریختم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)