تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 133 از 224 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مگه جواد توي ليست 18 نفري نبوده؟؟
    نه! دیروز جواد به خاطر سرماخوردگی تو 18 تا هم نبود (اماراتی ها خورده بود تو پرشون که بهشون اهمیت ندادیم، جواد اینا رو نذاشتیم تو ترکیب! )
    و البته يادمون نرفته كه بعد از سوت پايان بازي پرتغال ،همين عادل با هيجان خاصي اعلام كرد : خداحافظ برانكو ، خداحافظ دادكان و ...
    من موافق نیستم ...
    به نظرم این جمله نظر شخصی عادل نبود، بلکه گویای شرایطی بود که همه می دونستیم با تموم شدن جام برای برانکو و دادکان به وجود میاد ... این شرایط هم فقط ناشی از ضعف مدیریتی سازمان تربیت بدنی و توقع مردم بود ...
    و حالا بعد از 4 سال ، دادكان ميشه بهترين مدير ،برانكو ميشه بهترين مربي!
    اینجا هم به نظرم تغییر موضع چندانی از سوی عادل صورت نگرفته ...
    من یادم نمیاد عادل منکر اشتباهات دادکان در زمان مدیریتش شده باشه ...
    درسته! در لفافه به اینکه در زمان دادکان و برانکو بهتر بودیم اشاره می کنه، اما ضعف ها رو نمی تونه انکار کنه و نخواهد کرد ...
    کلاه خودتون رو قاضی کنید !
    عادل فردوسی پور چه نفعی از تخریب تیم ملی می بره؟!
    جز این بوده که این 10 ساله با وجود اون فوتبال ما از اون کثافتی که درش بود کمی خارج شده؟!
    تا حالا به این فکر کردین اگه 90 نبود مدیران خیلی بیشتر از الان واسه خودشون راست راست می گشتن و کسی کاری به کارشون نداشت؟!

در مورد تیم ملی هم، فکر می کنید عادل بدش میاد ایران بره بالا ؟!!!

یه کم بی انصاف میشیم گاهی ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من موافق نیستم ...
    به نظرم این جمله نظر شخصی عادل نبود، بلکه گویای شرایطی بود که همه می دونستیم با تموم شدن جام برای برانکو و دادکان به وجود میاد ... این شرایط هم فقط ناشی از ضعف مدیریتی سازمان تربیت بدنی و توقع مردم بود ...
    100% موافقم. تازه فردوسی پور با این کار کمی التهاب جو عمومی رو کم کرد...وقتی اونجوری آخربازی گفت من یکی احساس تخلیه روانی کردم.
    یعنی چیزی مسلمتر از رفتن برانکو رو میشد پیش بینی کرد؟این روند ورزش ماست.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    (اماراتی ها خورده بود تو پرشون که بهشون اهمیت ندادیم، جواد اینا رو نذاشتیم تو ترکیب! )
    با این داوری که من دیدم واقعن قطبی عقل کرد یکسری از نفرات فیکس رو بازی نداد . طرف آمده بود ایران رو مثله کنه.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از اینکه تیم ملی کشورمون تو مرحله گروهی تنها تیمی بود که با 9 امتیاز اول گروه درومد خوشحالم... اما بازیهای اصلی ما از بازی با کره جنوبی تو مرحله یک چهارم نهایی شروع میشه ...اگه کره رو ببریم واقعا میشه رو این تیم حساب ویژه باز کرد... اگه خدایی ناکرده حذف شد بازم بیاد ازشون قدر دانی بشه که حداقل یکم اعتبار از دست رفته ایران رو بدست آوردن

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مگه کاراتای زرد و قرمز رو تو مرحله بعدی نمیبخشن؟؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فكر كنم از يك چهارم به بعد اينطوريه اما فعلاً كه كارت ها پا برجاست. البته كارت قرمز ها مشمولش نيستن.

----------------------------

تيم ملي در صورت قهرماني موفق ميشه يكي از قهرماني هاي بي نقص رو به دست بياره. يعني 100درصد برد! اما اگر هم نشد من فكر ميكنم همين كه تونستن اعتبار از دست رفته رو بهمون برگردونن كلي كار شده. ولي من برخلاف دوستاني كه كره رو قويترين حريف ميدونن گذشتن از ژاپن رو بسيار سخت ميبينم. اونا در اين مراحل خيلي كم اشتباه ميكنن و تمركز شون هم خيلي سخت به هم ميخوره. من فعلاً ژاپن رو خطرناك ترين رقيب تيم ملي در راه كسب عنوان قهرماني ميبينم اما كره هميشه براي ايران قابل بردن بوده حتي الآن.

معتقدم خيلي خيلي كره رو بزرگ كردن. اما دل من روشنه و در ته دلم احساس خوبي دارم. اميدوارم برنده بازي در وقت قانوني ما باشيم.
    Last edited by Pejvak61; 20-01-2011 at 15:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه می بخشیدن که دیگه نگرانی مربی کره از دو اخطاره شدن و مشکل داور کره ای و این شائبه ها وجود نداشت

ظاهراً فقط واسه نیمه نهایی قراره ببخشن ...
    الان واسه مرحله‌ی بعد 5 نفر محرومن (همگی به خاطر اخراج تو بازی آخر ...)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه! دیروز جواد به خاطر سرماخوردگی تو 18 تا هم نبود (اماراتی ها خورده بود تو پرشون که بهشون اهمیت ندادیم، جواد اینا رو نذاشتیم تو ترکیب! )

من موافق نیستم ...

اینجا هم به نظرم تغییر موضع چندانی از سوی عادل صورت نگرفته ...
    من یادم نمیاد عادل منکر اشتباهات دادکان در زمان مدیریتش شده باشه ...
    درسته! در لفافه به اینکه در زمان دادکان و برانکو بهتر بودیم اشاره می کنه، اما ضعف ها رو نمی تونه انکار کنه و نخواهد کرد ...
    کلاه خودتون رو قاضی کنید !
    عادل فردوسی پور چه نفعی از تخریب تیم ملی می بره؟!
    جز این بوده که این 10 ساله با وجود اون فوتبال ما از اون کثافتی که درش بود کمی خارج شده؟!
    تا حالا به این فکر کردین اگه 90 نبود مدیران خیلی بیشتر از الان واسه خودشون راست راست می گشتن و کسی کاری به کارشون نداشت؟!

در مورد تیم ملی هم، فکر می کنید عادل بدش میاد ایران بره بالا ؟!!!

یه کم بی انصاف میشیم گاهی ...
    جالبه كه شما حرف از انصاف ميزني ولي با بي انصافي حرف منو به بودن يا نبودن نود ربط ميدي
    چه ربطي داره برادر؟
    منظور من تكرار تاريخ بود و بازم تكرار حرفاي عادل و رسانه ها!
    من عادلو قبول دارم ،ولي بعضي حرفاش متناقضه

خب عزيز من ، اگه قرار باشه عادل بياد مثل مردم عادي حرف بزنه و با 2 تا باخت اين چيزا رو بگه ،چه فرقي با بقيه داره؟
    اون نبايد يكم ديدش بازتر از بقيه باشه؟ (كه هست)

اين تناقض نيست كه ميگه برانكو رو مردم باهاش مشكلي نداشتن؟
    در حالي كه خودش باهاش مشكل داشت؟
    عادل خيلي خوب ميتونه ديد مردم رو عوض كنه ، همونطوري كه در مورد انتقال تيمها به شهرهاي ديگه انجام داد
    ولي در مورد تيم ملي تقريبا خير ، اگه ديدگاهها عوض شده بود ، الان اينطور نبود كه با يه برد همه جوگير باشن و با يه باخت كل اجداد كفاشيان و قطبي بياد جلو چشمشون!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینم واسه شاد سازی بیش از حد دوستان
    ولی ما شاد نشدیم بلکه دلمان به درد آمد.لطفا پستتان را ویرایش کنید.شایسته نیست عکس ناموس ایرانی را در اینترنت پخش کنید.
    این عکس در خبرگزاریها مخابره شده. ایشون عکس ناموس ملت را پخش نکرده. این خانم با علم به نشر این عکس جلوی دوربین خبرنگاری رفته.احتمالن هم شویی دارند چون اولاد دارند و ایشان ناموس وی تلقی میشود...

اما دوستمون هم کار خوبی نکرد که نوشت:برای شادی دوستان. برای چی شاد یا غمگین باشیم؟ خانمی رفته بازی مورد علاقهش روببینه...*

پ.ن: البته شاید منظورش این بوده که دوستان شاد باشید که حتا در ممالک عربی هم بانوان میتوانند بروند به ورزشگاه و لذت ببرند. در اونصورت بنده که شاد شدم.
    Last edited by Arash4484; 20-01-2011 at 15:07.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

جالبه كه شما حرف از انصاف ميزني ولي با بي انصافي حرف منو به بودن يا نبودن نود ربط ميدي
    چه ربطي داره برادر؟
    اون به خاطر یادآوری عدالت عادل تو حرفا و عملش بود ...

اگه این 10 سال عادل بوده، سخت میشه بهش خرده گرفت در مورد حرفی که می زنه ...
    اين تناقض نيست كه ميگه برانكو رو مردم باهاش مشكلي نداشتن؟
    این رو فقط از روی نظرسنجی گفت ... چیزی بود که به وضوح می دیدیم
    در حالي كه خودش باهاش مشكل داشت؟
    به نظر شخصی خودش کاری نداریم که ... (هر چند من باز هم فکر می کنم بعد از جام جهانی 2006 عادل فقط پیش بینی کرد ...)

باز هم امیدوارم که دیدگاه عادل و کل منتقدان نسبت به تیم ملی با برد جلو کره عوض بشه ...

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این چند صفحه که نبودم بحث های جالبی شده بود .

فردوسی پور !
    بی تاکتیک بودن تیم !
    منتقدین تیم ملی !

فردوسی پور کسی هست که با به چالش کشیدن خیلی از مسایل فوتبال باعث شده پیشرفت هایی هر چند نسبی حاصل بشه . برنامه 90 باعث تغییر خیلی از مسایل نا خوشایند بوده ! اما جدیدا (همه جا هم گفتم) خیلی زیاد به حاشیه میره ! بیش از اندازه ! تمام برنامش شده حاشیه ! یه مهمان که دعوت می کنه ( مثلا علی علیزاده ) اگه 15 دقیقه با هم بحث و گفتگو کنن 10 دقیقش به مسایل حاشیه ای ختم میشه ! به شخصه از این موضوع خسته شدم ! همچنین تیکه هایی هم که میندازه بیش از اندازه پر رنگ شده ! نباید اینگونه باشه . فردوسی پور یه منتقد صرفه ، من خیلی کم دیدم از کسی تعریف کنه مگر اینکه میان کلام و به نوعی به اجبار ! من این انتقاد رو بهش وارد می دونم ااما نبود برنامه 90 و شخصی مثل فردوسی پور یعنی سقوط آزاد !

بی انصافیه اگه بگیم تیم ملی بدون تاکتیک بازی می کنه ! و اصلا با تیم های قلعه نویی و دایی قابل مقایسه نیست ! فوتبال واقعی رو این تیم بازی می کنه ! هر بازی با برنامه و حساب شده ، ترکیب ، تعویض ها همگی با رویکردی تاکتیکی ! این تیم متکی به نبوغ بازیکنان نیست بلکه از ترکیب نبوغشون هست که با بالاترین امتیاز ممکن اونم تویه گروهی به این سختی(قبل از جام ملت ها کسی نمی گفت این گروه آسونه ! ) اول شد ! اگه این تیم متکی به بازیکن خاص بود با 9 تغییر چنین نتیجه ای با چنین بازی حاصل نمیشد ! این تیم واقعا ستاره ای نداره بلکه هر بازیکن با انجام وظیفه خودش تیم رو به هدف می رسونه . عقیده من اینه .

اگه خیلی ها نمی تونن مثل قبل از جام ملت ها الان هم علنا مخالفت و انتقاد خودشون رو بیان کنن بخاطر نتایجی هست که تیم گرفته ! هم با توجه به جو نمی تونن و هم اینکه شاید جواب انتقادهاشون رو گرفتن ! اگه تیم قهرمان بشه که هیچ ولی اگه نتیجه نگیره دوباره روز از نو روزی از نو ! همه کارشناس میشن و قطبی به 1001 دلیل محکوم ! جو فوتبال اینجا اینطوریه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •