در قسمت دیوایس منیجر سیستم اول نگاه کنید گزینه network adaptor وجود داره و نصب هست ؟؟ اگر نیست باید درایور شبکه نصب بشه
در قسمت دیوایس منیجر سیستم اول نگاه کنید گزینه network adaptor وجود داره و نصب هست ؟؟ اگر نیست باید درایور شبکه نصب بشه
چه جوری میتونم مودمم رو به دوربین مدار بسته وصل کنم؟؟؟
سلام
من دو مودم 8901g و 8901n رو به صورت wds به وصل كردم و اينترنت شير ميكنه ولي بعد از مدتي يدفه قطع ميشه وقتي وارد تنظيمات ميشم ميبينم كانفيگ به هم خورده مشكل از چي ميتونه باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان منم همیم مشکلو دارم مودمم TP-LINKهستش با LANکانکت میشه ولی با وای فای گوشیم نه یعنی کانکت میشه اما تو مرورگر و کلا توی برنامه های اینترنتیش چیزی رو نمیاره و قطه تو تنظیمات مودم هم رفتم و اکسس پوینت رو اکتیو کردم ولی بازم نشد کسی میتونه کمکم کنه؟
تنظیمات رو دست نزدید؟
سلام دوستان چطور میشه ذر حالت BRIDGE از وایرلس استفاده کرد مودم TP LINK
چون دو تا یوزر و پسورد دارم در حالت BRIDGE راحت میشه کلنکشن ساخت ولی وایرلس وصل نمیشه ممنون میشم راهنمای کیند![]()
با هر خط تلفن میشه با یه یوزر نیم وصل شد
اگر بخواید با هر 2 تا به صورت دلخواه وصل شید باید بریج استفاده کنید ولی در این صورت وای فای قابل استفاده نیس
ولی من خودم هم 2 تا اینترنت دارم و از pppoe ایتفاده میکنم (باید برید و مودم رو تنظیم کنید)
من مودم رو كانفيگ ميكنم فردا صبح كه ميبينم اينترنت قطه تو تنظيمات كانفيگ به هم خورده
pvc1ميشه pvc0
دوستان من مودم tp link 8901 n دارم . خواهشا به صورت مبتدی بفرمایید چطور میشه هم با کابل و هم وایرلس وصل شد؟
بعضي اوقات اينترنت مودم قط ميشه و چراغ اينترنت خاموش ميشه و با يه خاموش روشن كردن درست ميشه آيا مودم خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)