مرکز بهشتی. معلومه دوست دارم خلاص بشم. قبلا هم شرکت ها سرویس می دادن الان هم همینطور.
این دختر پاک معصوم مارگاریتای عزیز من هست. پپسی دیگه تموم شد الان عزا و ماتمه.
مرکز بهشتی. معلومه دوست دارم خلاص بشم. قبلا هم شرکت ها سرویس می دادن الان هم همینطور.
این دختر پاک معصوم مارگاریتای عزیز من هست. پپسی دیگه تموم شد الان عزا و ماتمه.
واسه ما مثل هلو میره تو جیمیل
خوب چرا از پارس آنلاین نمیگیری؟
نه این رو نمیگم پسره که تا دیروز رو آواتارت بود.
سلام به همگی دوستان...
توی منطقه 6 (یوسف آباد) مخابرات سرویس داره ؟
با سرعت 512 و 1 مگ سرویس میدن ؟ مدارک هم دارم که بتونم سرعت بالا بگیرم...
دوستان میشه سرعت حدودی دانلود رو بگن ؟ مثلا" 256 یا 512 با چه سرعتی دانلود میکنن ؟
موفق باشید...![]()
یعنی جواز کارخونه دارید؟ چون مثل اینکه به کارخونه ها می دند. ولی تا حالا هیچ کس نتونسته بالای 128 بگیره.
ممنونم دوست عزیز...
به عضو هیئت علمی دانشگاه نمیدن ؟
ظاهرا که باید بدن ولی کارخونه رو مطمئن هستم. شما بالاخره که می خواهید برید برای ثبتنام مدارکتون هم ببرید شاید دادند ولی یکی از بچه ها رفته بود کارت دانشجویی هم برده بود بهش ندادند گفت یک خانمه هم اومده بود استاد دانشگاه بود هرچی میگفت من سرعت بالاتر نیاز دارم بهش گفتن بالای 128 نداریم. البته مال قبل عید بود حالا شما برو شاید مهربون تر شده باشند.
روزی که من رفته بودم پیش کاووسی( رییس کل دیتا ) بهم گفت اون پسر قبلی رو دیدی اون دانشجوی دکترا هستش .!!!!
بهش نداده بودند ! حالا شما هم به فکر خودت باش . هرچند که از این دولت فخیمه چیزی نمیچکه.
نه نمیدن، من خواستم از این طریق بگیرم، تو مرکز مخابراتی ما که کلاً میگفت بالای 128 وجود خارجی نداره، بعید میدونم از جای دیگه هم پیگیری بکنی به نتیجهای برسی.
منم تو کرج مدارک شرکت هم بردم.گفتن نوچ
نمیــــــــــشه.به هیچ عنوان.مخابرات مرکزی کرج هم رفتم.ولی جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)