دوستان ایا امکان اپدیت گوشی بدون مراجعه به نمایندگی هست و اینکه چطور یعنی چه ابزاری می خواد و اصلا" اپدیت جدید با ساپورت فارسی امده داخل نت؟؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوستان ایا امکان اپدیت گوشی بدون مراجعه به نمایندگی هست و اینکه چطور یعنی چه ابزاری می خواد و اصلا" اپدیت جدید با ساپورت فارسی امده داخل نت؟؟
همون کد رو دوباره وارد کن تنظیم عوض میشه
بله امکانش هست برا این کار نیاز به firmware داری ( برای شما ورژن jpjg2 full ) برنامه multiloader گوشی موبایل با کابل usb و pdf اموزش فلش گوشی ( البته اگه مشکلی در هنگام فلش پیش بیاد مسولیتش با خودشماست )دوستان ایا امکان اپدیت گوشی بدون مراجعه به نمایندگی هست و اینکه چطور یعنی چه ابزاری می خواد و اصلا" اپدیت جدید با ساپورت فارسی امده داخل نت؟؟
firmware download link
اموزش فلش گوشی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MultiLoader_V5.62 download linkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by j0l6; 24-08-2010 at 18:11.
با هر بار وارد کردن کد #8740#* گوشی بین حالت CP UART و AP UART سوئیچ میکنه.
من تازه 8500 خریدم فریمورش اینه: xxjee
میخام یکی برادری کنه دقیق راهنماییم کنه برای فلش کردن و فارسی کردنش چیکار باید بکنم؟
بهترین و مطمئن ترین کار اینه که بری یکی از نمایندگی های مایکروتل و اونا برای شما فلش کنند
یعنی هزینه ای که می کنی بهتر از اینه که ریسک فلش کردن را خودت بپذیری و معلوم نباشه چی رو گوشیت میریزی
در ضمن اونا فریمور با ساپورت کامل فارسی دارند
دوست من اگه فقط 2 پست بالاتر از پستتو میخوندی جواب سوالتو میگرفتی تازه آموزشش هم هست البته به زبان انگلیسی است که امیدوارم مشکلی نداشته باشی ولی اگه زبان بلد نیستی بازم بگیر چون حجم صفحاتش خیلی کمه و با توجه به تصاویر یه چیزایی میفهمی
موفق باشی
Last edited by ali_saeedi; 24-08-2010 at 23:32.
از دوستانی که آخرین آپدیت فیرمور فارسی رو بطور کامل و بدون اشکال انجام دادن خواهش میکنم، یه راهنمای قدم به قدم بصورت فایل pdf با اسکرین شات از مراحل کار آپلود کنن تا بقیه هم استفاده کنن
من با استفاده از فریمور jpjg2full تونستم فلش کنمکاملا فارسی شد و بسیار عالی تاکنون که حدود 5 روز میشه داره کار میکنه بدون مشکل و بسیار عالی
دوستان فایلpdfاصلا" نمیشه ازش سر در اورد من لودر اجرا میکنم erorعجیبی میده قبلش باید چیز خاصی نصب کرد
کسی تنضیمات منوی مخفی s8500 wave رو میتونه توضیح بده؟
کد منو مخفی:
#197328640#*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)