امروز تونستم فیلم های face fx رو بگیرم .می شینم نگاهش می کنم و اگه شد یه اموزش کلی هم براش توی اینجا میزارم.
امروز تونستم فیلم های face fx رو بگیرم .می شینم نگاهش می کنم و اگه شد یه اموزش کلی هم براش توی اینجا میزارم.
دمت گرم!
بابا خیلی خیلی حال دادی!خیلی باحال!
فقط یه چیزی در رابطه با آموزشا قبلا سوال نکردم و جوابی ندادین!
اینا کجان و این خط آخری یعنی چی؟آموزش که می گی زیاد نداری که حتما قبلا گفتم بهت، باید بری همه ی آموزشای مربوط به UDK رو از Iran-Rose بگیری. قبلا 3-2 بار گفتم کدوماش مربوطه. البته انگار چند روزی سایتش به کار نیس.
وقتی هم گرفتی اول آموزشای 3DBuzz: UDK رو ببین، بعد هم Gnomon: UDK
ممنون
Gnomon و 3D Buzz دو شركت هستند كه آموزش هاي ويدئويي تهيه ميكنن
شما بايد آموزش هاي ويدئويي Gnomon در مورد UDK رو از سايت Iran-Rose تهيه كنيد
3D Buzz هم كه لينك دانلودش موجوده
Last edited by saeed_cpu_full; 17-07-2010 at 16:45.
ممنون و فهمیدم!
دمتون گرم!
دات آی آر شم باید می نوشتین!![]()
ببخشید!
کدوماش مربوطه که آقا محمد 2-3 بار گفته بود؟
ممنون
تو همه اش رو بگیر.
چجوري فايل هاي 3d max را import كنم و يك سوال ديگه كجاي اين نرم افزار كدنويسي كنم و كد ها را به بازي اضافه كنم؟
چون زماني كه ميخواهم import كنم 3ds را نميشناسه و اگر با ase _import كنم فايل هاي تكتچر را قبول نميكند . يعني بدون بافت تصويري import ميشود .
ممنون
سلام
بله. برای اسلوموشن تو کد باید از GameSpeed استفاده کنی و بدون کد نویسی هم می تونی از ترک SloMo تو Matinee استفاده کنی.
Actor Factory ربطی به هوش مصنوعی نداره، کارش کلا Spawn یه آبجکت هست. حالا می تونه این آبجکت یه میز باشه، می تونه یه AI باشه.
برای آبجکت های خودت هم می تونی از Actor Factory استفاده کنی، چه جوری؟ اگه یه شی خاص مثل AI درست کردی، کافیه یه کلاس Factory براش بنویسی. این طوری آبجکتت تو قسمت Factory از Actor Factory اضافه می شه و می تونی ازش استفاده کنی.
برای کسمت هم باید بگی میخوای چی اضافه کنی، اکشن؟ متغیر؟ کاندیشن؟
دود و آتیش هم یاد گیریش متنی نیش که کسی بهت بگه، به صورت ویدئو باید یاد بگیری. آموزش های موجود رو ببین، اگه تونستی آموزش Eat3D: Cascade رو بگیر، خیلی قسمت ها رو یاد می گیری.
در ضمن برو پارتیکل سیستم های موجود تو Content Browser رو باز کن و یه سریشو تک تک چک کن. خیلی جاها شو همین جوری می فهمی.
فعلا.![]()
سلام دوستان
خواهش می کنم
گفتم که یادم نیس قبلا صحبت سر چیا بوده.
شما همه ی اونایی که تو اسمش Eat3d یا Unreal یا Skeletal هست رو بگیر. فکر کنم میشه 12 تا.
اسکریپت رو توی هر ادیتور متنی می تونی انجام بدی، از Notepad گرفته تا Context و Visual Studio. شما برو آموزشای X9Productions رو ببین، اونجا با Nfringe و VS یاد داده.
ایمپورت مدل هم با فرمت های ASE یا FBX انجام میشه. تکسچر ها رو هم جدا باید ایمپورت کنی. بعد با اونا یه متریال برا مدلت بسازی.
توصیه می کنم قبل شروع ویدئوها رو ببین، حداقل سری رسمی رو تا آخرش ببین.
فعلا.![]()
نه سیلسین جان،دیگه این طورا هم نیست.
سیستم کاور که قبلا صحبتش شده بود، گفته بودم قسمتیشو باید خودت کدنویسی کنی. لینکایی که بهت داده بودم هم همینو نشون می داد.
توی Actor Classes هم کلاس بیخودی وجود نداره، ولی برای قرار دادن تو بازی فقط می تونی از اونایی که پررنگ نوشته شدن استفاده کنی، اون پیغام هم که می گی ارور نیست، کلا ادیتور طوری تنظیم شده که شما فقط می تونی از کلاسهای Placeable توش استفاده کنی. مثلا بیش از 2000 تا کلاس هست ولی می بینی که تعداد خیلی کمتری رو می تونی تو مرحله بذاری.
کلا کلاس ها دو دستن، Placeable و NotPlaceable. فقط کلاسهایی که Placeable تعریف می شن به صورت پررنگ در میان و می تونی تو مپ استفاده کنی.
به عنوان مثال یه سری از کلاس ها یه نود تو کیسمت ایجاد می کنن، یه سری دیگه از کلاس ها نود های توی متریال ادیتور رو می سازن، یه سری دیگه هم ماژول های داخل Unreal Cascade رو ایجاد می کنن که با هاشون می تونی پارتیکل سیستم بسازی.
هیچ کدوم از این کلاسا توی مپ کاربرد ندارن پس نباید Placeable تعریف بشن.
پرویز جان شما که هنوز چیزی از کلاساتو تو اجرا ندیدی، چه جوری به این نتیجه رسیدی که کار می کنه؟
نمی دونم، شاید کدی که به من دادی با کدی که Make می کنی فرق می کنه. با این همه برا اون مسئله ی None خب شما هنوز چیزی تو متغیر P نریختی، فقط تعریفش کردی.
باید تو DeafultProperties یا توی توابع و قبل استفاده تو DrawText یه آبجکتی توش بریزی.
بعد همه اینا باید بگم پرویز جان من توصیه ها رو تو صحیت قبلی بهت دادم، دیگه تصمیمش با خودت.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 18-07-2010 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)