تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 428 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

امروز تونستم فیلم های face fx رو بگیرم .می شینم نگاهش می کنم و اگه شد یه اموزش کلی هم براش توی اینجا میزارم.

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام

البته خیلی گذشته، منم تو این مدت دستم حسابی بند بوده، در نتیجه یادم نیس قضیه شما دقیقا چی بود، با این همه:

آموزش که می گی زیاد نداری که حتما قبلا گفتم بهت، باید بری همه ی آموزشای مربوط به UDK رو از Iran-Rose بگیری. قبلا 3-2 بار گفتم کدوماش مربوطه. البته انگار چند روزی سایتش به کار نیس.

وقتی هم گرفتی اول آموزشای 3DBuzz: UDK رو ببین، بعد هم Gnomon: UDK.

در مورد آموزش های اینجا هم که گفتی، اکیدا توصیه می کنم، این ویدئو ها رو بگیری و ببینی، بعدا اگه لازم بود، می تونی آموزش 4 اینجا رو فقط بگیری.

اگه هم عجله داری، فعلا سری اول که گفتم رو می تونی رایگان از اینجا بگیری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیر نویس هم داره.

برای تیر کمان و شمشیر هم اول باید به ادیتور های اصلی وارد بشی، بعد به یه مقدار کدنویسی هم نیاز داری براش. در کل سادست، ولی اول باید حسابی آموزش ببینی و تمرین کنی. با انیمیشن ها هم زیاد کار داری برا این.

فیلم های وسط بازی هم بستگی داره. اگه یه چیز ثابته و صرفا یه ویدئویه باید به Bike تبدیلش کنی و اونجا اجرا کنی، اگه نه، که معمولا هم این حالته، انیمیشنی که می خوای رو با Matinee می سازی و جایی که می خوای اجراش می کنی. کلا کار خاصی لازم نیس انجام بدی، روندش مثل یه تیکه از خود بازیه.

جاوا و ++C هم خوبه بلدی، البته مستقیما استفاده نمیشن، ولی Unreal Script یه سری از خصیصه هاش مثل ++C هست و روند شی گرایی Java رو هم دنبال می کنه.

امیدوارم جواباتو گرفته باشی.

فقط با توجه به پست های آخرت یه مورد رو بگم، توصیه می کنم به جای اینکه از الان نگران هر چیز کوچیکی برای آینده باشی، فکر و خیال رو بذار کنار و به جاش سفت برو تو آموزش. اگه خوب یاد بگیری و تمرین هم بکنی، بعدا هر چیزی رو با UDK می تونی پیاده کنی. خیالت راحت.

فعلا بای.
    دمت گرم!
    بابا خیلی خیلی حال دادی!خیلی باحال!
    فقط یه چیزی در رابطه با آموزشا قبلا سوال نکردم و جوابی ندادین!

آموزش که می گی زیاد نداری که حتما قبلا گفتم بهت، باید بری همه ی آموزشای مربوط به UDK رو از Iran-Rose بگیری. قبلا 3-2 بار گفتم کدوماش مربوطه. البته انگار چند روزی سایتش به کار نیس.

وقتی هم گرفتی اول آموزشای 3DBuzz: UDK رو ببین، بعد هم Gnomon: UDK
    اینا کجان و این خط آخری یعنی چی؟
    ممنون

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

Gnomon و 3D Buzz دو شركت هستند كه آموزش هاي ويدئويي تهيه ميكنن
    شما بايد آموزش هاي ويدئويي Gnomon در مورد UDK رو از سايت Iran-Rose تهيه كنيد
    3D Buzz هم كه لينك دانلودش موجوده
    Last edited by saeed_cpu_full; 17-07-2010 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

ممنون و فهمیدم!
    دمتون گرم!
    دات آی آر شم باید می نوشتین!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

ببخشید!
    کدوماش مربوطه که آقا محمد 2-3 بار گفته بود؟
    ممنون

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

ببخشید!
    ممنون
    تو همه اش رو بگیر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چجوري فايل هاي 3d max را import كنم و يك سوال ديگه كجاي اين نرم افزار كدنويسي كنم و كد ها را به بازي اضافه كنم؟

چون زماني كه ميخواهم import كنم 3ds را نميشناسه و اگر با ase _import كنم فايل هاي تكتچر را قبول نميكند . يعني بدون بافت تصويري import ميشود .
    ممنون

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال دارم

می شه توی Udk حالت اسلوموشن درست کرد .

برای هوش مصنوعی می شه از Actor Factory استفاده کرد؟ هوش مصنوعی که خودمون می نویسیم.

برای وارد کردن کدنویسی های خودمون به کیسمت باید اونا رو به پوشه ای منتقل کنیم یا باید اونا رو از نوع خاصی تعریف کنیم.

کسی می تونه به من طریقه ساخت اتش و دود و توزیع بده . چند تا ویدئو دیدم هیچی نفهمی دوم . راستش توی ادیتور ها فقط با همین مشکل دارم که اگه حل شه 100 درصدی می رم سراغ اسکریپ نویسی.
    سلام

بله. برای اسلوموشن تو کد باید از GameSpeed استفاده کنی و بدون کد نویسی هم می تونی از ترک SloMo تو Matinee استفاده کنی.

Actor Factory ربطی به هوش مصنوعی نداره، کارش کلا Spawn یه آبجکت هست. حالا می تونه این آبجکت یه میز باشه، می تونه یه AI باشه.

برای آبجکت های خودت هم می تونی از Actor Factory استفاده کنی، چه جوری؟ اگه یه شی خاص مثل AI درست کردی، کافیه یه کلاس Factory براش بنویسی. این طوری آبجکتت تو قسمت Factory از Actor Factory اضافه می شه و می تونی ازش استفاده کنی.

برای کسمت هم باید بگی میخوای چی اضافه کنی، اکشن؟ متغیر؟ کاندیشن؟

دود و آتیش هم یاد گیریش متنی نیش که کسی بهت بگه، به صورت ویدئو باید یاد بگیری. آموزش های موجود رو ببین، اگه تونستی آموزش Eat3D: Cascade رو بگیر، خیلی قسمت ها رو یاد می گیری.

در ضمن برو پارتیکل سیستم های موجود تو Content Browser رو باز کن و یه سریشو تک تک چک کن. خیلی جاها شو همین جوری می فهمی.

فعلا.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

دمت گرم!
    بابا خیلی خیلی حال دادی!خیلی باحال!
    فقط یه چیزی در رابطه با آموزشا قبلا سوال نکردم و جوابی ندادین!
    خواهش می کنم

گفتم که یادم نیس قبلا صحبت سر چیا بوده.

ببخشید!
    ممنون
    شما همه ی اونایی که تو اسمش Eat3d یا Unreal یا Skeletal هست رو بگیر. فکر کنم میشه 12 تا.

چجوري فايل هاي 3d max را import كنم و يك سوال ديگه كجاي اين نرم افزار كدنويسي كنم و كد ها را به بازي اضافه كنم؟

چون زماني كه ميخواهم import كنم 3ds را نميشناسه و اگر با ase _import كنم فايل هاي تكتچر را قبول نميكند . يعني بدون بافت تصويري import ميشود .
    ممنون
    اسکریپت رو توی هر ادیتور متنی می تونی انجام بدی، از Notepad گرفته تا Context و Visual Studio. شما برو آموزشای X9Productions رو ببین، اونجا با Nfringe و VS یاد داده.

ایمپورت مدل هم با فرمت های ASE یا FBX انجام میشه. تکسچر ها رو هم جدا باید ایمپورت کنی. بعد با اونا یه متریال برا مدلت بسازی.

توصیه می کنم قبل شروع ویدئوها رو ببین، حداقل سری رسمی رو تا آخرش ببین.

فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الان یه چیز جالب فهمی دم .
    Udk همین چیزهایی که داره هم کامل نیست .
    سیستم کاور با کدهای خالی و فقط یه کد شرط که به درد هیچ چیزی نمی خوره .
    چند کد دیگه هم تو قسمت Actor Classes خالین .
    توی کار با Actor Factory که صد در صد می دونید چیه . وقتی کلاس های دیگه انتخاب می شه ارور غیر قابل استفاده بودن میده .
    حالا نمی دونم اگه اشتباه می کنم بهم بگین
    نه سیلسین جان،دیگه این طورا هم نیست.

سیستم کاور که قبلا صحبتش شده بود، گفته بودم قسمتیشو باید خودت کدنویسی کنی. لینکایی که بهت داده بودم هم همینو نشون می داد.

توی Actor Classes هم کلاس بیخودی وجود نداره، ولی برای قرار دادن تو بازی فقط می تونی از اونایی که پررنگ نوشته شدن استفاده کنی، اون پیغام هم که می گی ارور نیست، کلا ادیتور طوری تنظیم شده که شما فقط می تونی از کلاسهای Placeable توش استفاده کنی. مثلا بیش از 2000 تا کلاس هست ولی می بینی که تعداد خیلی کمتری رو می تونی تو مرحله بذاری.

کلا کلاس ها دو دستن، Placeable و NotPlaceable. فقط کلاسهایی که Placeable تعریف می شن به صورت پررنگ در میان و می تونی تو مپ استفاده کنی.

به عنوان مثال یه سری از کلاس ها یه نود تو کیسمت ایجاد می کنن، یه سری دیگه از کلاس ها نود های توی متریال ادیتور رو می سازن، یه سری دیگه هم ماژول های داخل Unreal Cascade رو ایجاد می کنن که با هاشون می تونی پارتیکل سیستم بسازی.

هیچ کدوم از این کلاسا توی مپ کاربرد ندارن پس نباید Placeable تعریف بشن.

باید به شما محمد جان بگم که این کد ها کار می کنه !!!! راستش End Object درسته یادم رفتم یکم از قبل ارسال فقط تنها مشکل من اینکه وقتی می خوام از طریق تعریف یک متغیر به شی ارتباط پیدا کنم هیچی p می گه None اینم یک برای اثبات .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پرویز جان شما که هنوز چیزی از کلاساتو تو اجرا ندیدی، چه جوری به این نتیجه رسیدی که کار می کنه؟

نمی دونم، شاید کدی که به من دادی با کدی که Make می کنی فرق می کنه. با این همه برا اون مسئله ی None خب شما هنوز چیزی تو متغیر P نریختی، فقط تعریفش کردی.

باید تو DeafultProperties یا توی توابع و قبل استفاده تو DrawText یه آبجکتی توش بریزی.

بعد همه اینا باید بگم پرویز جان من توصیه ها رو تو صحیت قبلی بهت دادم، دیگه تصمیمش با خودت.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 18-07-2010 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •