با سلام
من ef7 مدل 87 داشتم
تا جا داشت دور موتور میچسبوندم و هیچ مشکلی هم تو این سالها نداشتم.فقط روغن و لنت ترمز که اونهم کارت طلایی تمدید میکردم خودشون میدادن.
تا اینکه یه از خدا بیخبر زد به ماشینم و متاسفانه ماشین ترکید. اینم لینک عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری شد که ماشین عزیزمو از دست دادم.از طریق کارت طلایی 6 تومن گرفتن و یه ماشین دیگه بهم دادن(البته دهنمو سرویس کردن)
بعد 5 ماه ۱ بار دور متور بالا دادم به 6 نرسیده ماشین شروع کرد به بد کار کردن.تعجب کردم.
بردم نمایندگی گفتن ماشینت واشر سوزونده موتورش تعطیل شده.
ما هم گذاشتیم نمایندگی و برگشتیم خونه.
الان ۲ هفته گذشته و الان که دارم این مطلب رو میفرستم دارن رو ماشینم کار میکنن.فردا تحویل میدن ماشینو.
این نماینگی از آشناهاست.
دلیل اینکه ۲ هفته طول کشید این بود که قبل من 8 تا ماشین ef7 دیگه تو نوبت بودن تا موتورشون تعمیر تعویض یا هر کوفتی بشه.
خلاصه اینکه نه این ef7 ماشینیه که بهش گفت ef7 نه ماشینیه که دیگه ارزش سوار شدن داشته باشه.آدم 100 تا rd داشته باشه اما ۱ دونه ef7 نداشته باشه.
------------------------------------------------------
دوستان:
مشکل از واشر سر سیلندره.هرکی هنوز موتور ماشینش تعطیل نشده ببره واشرشو عوض کنه بهتره چون همشون جنس آشغالن(این حرف من نیست؛نکته ایه که آشنام که نمایندگی داره گفته)
اگر نمایندگی میگه طول میکشه و ... به دلیل نداشتن قطعه نیست.چون از رو گارانتیه باید نمایندگی از اعتبار مالی خودش بزاره تا قطعه بدن بهشون بعد سر ماه تسویه حساب کنن.حالا نمایندگی چرا باید برای شما این کارو بکنه من نمیدونم پس این کارو انجام نمیدن و میگن شرکت قطعه نمیده.در واقع نمایندگی باید پول قطعات را بده بعد سر ماه شرکت باهاشون حساب کنه.
قیمت واشر هم از 15 تومن به 200 تومن تغییر پیدا کرده؛ به نظرتون دلیلش چیه؟
.gif)
جواب این سوالم جواب اینه که چرا ایرانخودرو اینطور گند زده به ef7
کلا دیگه ماشین بدرد بخوری نیست
نخرید
ربطی هم به گاز سوز یا بنزین سوز بودنش نداره.