تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 472 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

13 EF7

سلام به دوستان ماشین سواریک سری تجربه دارم که فکر می کنم بدرد بخور باشه !ماشین خودم EF7 هست خیلی ها با رانندگی غیر استاندارد با ماشینشون رانندگی می کنن و بعد از مدتی که مشکل به هم میزنه هرجا می رسن میگن فلان ماشن خوب فلان ایراد رو داره یا ماشین خوبی نیست ، ولی نمیدونن که با راننگی غیر استاندارد باعث این ایراد شده !!! .مثلا یک راننده همیشه پاش چسبیده به گاز !!! ولی نمیدونه که به ماشین چقدر فشار میاد !کسی که با سرعت زیاد حرکت می کنه حتما ترمز هم باید بگیره ، ما فقط فشاری که با یک ترمز گرفتن به ماشین وارد میشه رو بررسی می کنیم !پایین آمدن عمر لنت و دیسک ها، پایین آمدن عمر باتری ، پایین آمدن عمر لامپ های چراغ خطر ، استفاده از انرژی انسانی ! ، پایین آمدن عمر لاستیک ، ضعیف شدن دسته موتور و ... .اگه یک نفر اینجوری رانندگی کنه معومه که ماشینش سر یک سال همه جور عیب ایرادی هم پیدا می کنه و راننده گرامی همه چیز رو می ندازه گردن سازنده ماشین !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

پایه گازسوز دیگه توی لیست فروش نیست !
    فقط بنزینیش موجوده اونم 17175000 تومن
    قضیه چیه؟
    واسه همین واشر سر سیلندر هست؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پایه گازسوز دیگه توی لیست فروش نیست !
    فقط بنزینیش موجوده اونم 17175000 تومن
    قضیه چیه؟
    واسه همین واشر سر سیلندر هست؟
    تو لیست فروش نیست شاید ظزفیتش تکمیل شده باید صبر کنید مرحله بعدی.
    نه کاری به واشر سرسیلندر نداره.

4. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

13

سلام دوستان
    بعد از مدت 13 ماه EF7 من این مشکل رو پیدا کرده !!!
    رادیات سوراخ شده ولی فعلا مشلی به هم نزده !!!
    به زودی تعویض می کنم
    فقط گفتم که شما هم حواستون باشه ، ماشین رو چک کنید
    ==================================
    یه چیز دیگه
    امکان داره یه صدای دقیقا زیره پای شاگرد شنیده بشه هنگامی که
    می خواید تعویض دنده کنید در دور موتور بالای 5000
    سینی ماشین به یک پیچی که در زیر موتور هست گیر می کنه و صدای میده که فکر می کنید از جلوبندی باشه !!!

من که الان یک سال هست ((80،000 )) که دارم با EF7 رانندگی میکنم مشکل موتوری نداره .من نمی دونم چرا هرکی می رسه یه چیزی می چسبونه به این شرکت ایران خودرو تا حالا 3 تا سمند داشتم که یکی از یکی بهترجا داره همینجا از برو بچه های شرکت ایران خودرو تشکر کنم بابت همه چیز
    ================================================== ===
    با ماشینت استاندارد راننگی کنه 10 سال زیر پات می مونه ولی با همون ماشین مثل جوون های الان راننگی کنی سر یک سال همه جور عیبی پیدا می کنه
    من خودم 22 سالمه و به مدت 3 ماه همیشه پام چسبیده بود رو گاز بعد فهمیدم که کلا اشتباه بوده راننگیم با ماشینمراعات حال ماشین رو نمی کردم ، حودود یک سال هست که مثل آدم رانندگی می کنم و خدا رو شکر ماشینم سالمه از نظر موتوریخدا رو هم شاکر هستم که خیلی زود اشتباهم رو نشون داد X:
    از همتون می خوام که با یک راننگی استاندارد فرهنگ رانندگی رو تو کشورمون عوض کنیم با تشکر کردن از مطلب متونیم تعداد کسانی که به دنبال عوض کردن فرهنگ راننگی در کشور رو ببینیم
    ================================================== ==
    سپاسگذارم
    Last edited by mohamad skystar; 15-07-2012 at 14:59.

6. این کاربر از dr.kenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که الان یک سال هست ((80،000 )) که دارم با EF7 رانندگی میکنم مشکل موتوری نداره .من نمی دونم چرا هرکی می رسه یه چیزی می چسبونه به این شرکت ایران خودرو تا حالا 3 تا سمند داشتم که یکی از یکی بهترجا داره همینجا از برو بچه های شرکت ایران خودرو تشکر کنم بابت همه چیز
    با ماشینت استاندارد راننگی کنه 10 سال زیر پات می مونه ولی با همون ماشین مثل جوون های الان راننگی کنی سر یک سال همه جور عیبی پیدا می کنه
    من خودم 22 سالمه و به مدت 3 ماه همیشه پام چسبیده بود رو گاز بعد فهمیدم که کلا اشتباه بوده راننگیم با ماشینمراعات حال ماشین رو نمی کردم ، حودود یک سال هست که مثل آدم رانندگی می کنم و خدا رو شکر ماشینم سالمه از نظر موتوریخدا رو هم شاکر هستم که خیلی زود اشتباهم رو نشون داد X:
    از همتون می خوام که با یک راننگی استاندارد فرهنگ رانندگی رو تو کشورمون عوض کنیم با تشکر کردن از مطلب متونیم تعداد کسانی که به دنبال عوض کردن فرهنگ راننگی در کشور رو ببینیم
    ================================================== ==
    سپاسگذارم
    حرفتون رو اصلا قبول ندارم
    یعنی چی که نباید تخت گاز کرد مردم اینهمه پول میدن که یه وقت لازم شد گاز ماشینشون رو بگیرن دیگه ---
    حالا اگه میخواست گاز نده یا نیازی نبود میرفت پراید میخرید دیگه
    این موتور اوایل خیلی خوب بود اما الان باید خیلی مراعاتش کنی تا چیزیش نشه
    اما مثلا موتور های xu7 , tu5 رو هر چی دلت میخواد گاز بده خیلی کم مشکل موتوری پیدا میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام
    من ef7 مدل 87 داشتم
    تا جا داشت دور موتور میچسبوندم و هیچ مشکلی هم تو این سالها نداشتم.فقط روغن و لنت ترمز که اونهم کارت طلایی تمدید میکردم خودشون میدادن.
    تا اینکه یه از خدا بیخبر زد به ماشینم و متاسفانه ماشین ترکید. اینم لینک عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینطوری شد که ماشین عزیزمو از دست دادم.از طریق کارت طلایی 6 تومن گرفتن و یه ماشین دیگه بهم دادن(البته دهنمو سرویس کردن)
    بعد 5 ماه ۱ بار دور متور بالا دادم به 6 نرسیده ماشین شروع کرد به بد کار کردن.تعجب کردم.
    بردم نمایندگی گفتن ماشینت واشر سوزونده موتورش تعطیل شده.
    ما هم گذاشتیم نمایندگی و برگشتیم خونه.
    الان ۲ هفته گذشته و الان که دارم این مطلب رو میفرستم دارن رو ماشینم کار میکنن.فردا تحویل میدن ماشینو.
    این نماینگی از آشناهاست.
    دلیل اینکه ۲ هفته طول کشید این بود که قبل من 8 تا ماشین ef7 دیگه تو نوبت بودن تا موتورشون تعمیر تعویض یا هر کوفتی بشه.
    خلاصه اینکه نه این ef7 ماشینیه که بهش گفت ef7 نه ماشینیه که دیگه ارزش سوار شدن داشته باشه.آدم 100 تا rd داشته باشه اما ۱ دونه ef7 نداشته باشه.
    ------------------------------------------------------
    دوستان:
    مشکل از واشر سر سیلندره.هرکی هنوز موتور ماشینش تعطیل نشده ببره واشرشو عوض کنه بهتره چون همشون جنس آشغالن(این حرف من نیست؛نکته ایه که آشنام که نمایندگی داره گفته)
    اگر نمایندگی میگه طول میکشه و ... به دلیل نداشتن قطعه نیست.چون از رو گارانتیه باید نمایندگی از اعتبار مالی خودش بزاره تا قطعه بدن بهشون بعد سر ماه تسویه حساب کنن.حالا نمایندگی چرا باید برای شما این کارو بکنه من نمیدونم پس این کارو انجام نمیدن و میگن شرکت قطعه نمیده.در واقع نمایندگی باید پول قطعات را بده بعد سر ماه شرکت باهاشون حساب کنه.
    قیمت واشر هم از 15 تومن به 200 تومن تغییر پیدا کرده؛ به نظرتون دلیلش چیه؟ جواب این سوالم جواب اینه که چرا ایرانخودرو اینطور گند زده به ef7
    کلا دیگه ماشین بدرد بخوری نیست
    نخرید
    ربطی هم به گاز سوز یا بنزین سوز بودنش نداره.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

من که از EF7 خودم راضی هستم !

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال دور موتور سمندef7من الان بعد از دو سال داره بالا وپایین می ره خیلی کم به نظرتون اشکال از کجاست وچی کار کنم؟

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

با سلام
    من ef7 مدل 87 داشتم
    تا جا داشت دور موتور میچسبوندم و هیچ مشکلی هم تو این سالها نداشتم.فقط روغن و لنت ترمز که اونهم کارت طلایی تمدید میکردم خودشون میدادن.
    تا اینکه یه از خدا بیخبر زد به ماشینم و متاسفانه ماشین ترکید. اینم لینک عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینطوری شد که ماشین عزیزمو از دست دادم.از طریق کارت طلایی 6 تومن گرفتن و یه ماشین دیگه بهم دادن(البته دهنمو سرویس کردن)
    بعد 5 ماه ۱ بار دور متور بالا دادم به 6 نرسیده ماشین شروع کرد به بد کار کردن.تعجب کردم.
    بردم نمایندگی گفتن ماشینت واشر سوزونده موتورش تعطیل شده.
    ما هم گذاشتیم نمایندگی و برگشتیم خونه.
    الان ۲ هفته گذشته و الان که دارم این مطلب رو میفرستم دارن رو ماشینم کار میکنن.فردا تحویل میدن ماشینو.
    این نماینگی از آشناهاست.
    دلیل اینکه ۲ هفته طول کشید این بود که قبل من 8 تا ماشین ef7 دیگه تو نوبت بودن تا موتورشون تعمیر تعویض یا هر کوفتی بشه.
    خلاصه اینکه نه این ef7 ماشینیه که بهش گفت ef7 نه ماشینیه که دیگه ارزش سوار شدن داشته باشه.آدم 100 تا rd داشته باشه اما ۱ دونه ef7 نداشته باشه.
    ------------------------------------------------------
    دوستان:
    مشکل از واشر سر سیلندره.هرکی هنوز موتور ماشینش تعطیل نشده ببره واشرشو عوض کنه بهتره چون همشون جنس آشغالن(این حرف من نیست؛نکته ایه که آشنام که نمایندگی داره گفته)
    اگر نمایندگی میگه طول میکشه و ... به دلیل نداشتن قطعه نیست.چون از رو گارانتیه باید نمایندگی از اعتبار مالی خودش بزاره تا قطعه بدن بهشون بعد سر ماه تسویه حساب کنن.حالا نمایندگی چرا باید برای شما این کارو بکنه من نمیدونم پس این کارو انجام نمیدن و میگن شرکت قطعه نمیده.در واقع نمایندگی باید پول قطعات را بده بعد سر ماه شرکت باهاشون حساب کنه.
    قیمت واشر هم از 15 تومن به 200 تومن تغییر پیدا کرده؛ به نظرتون دلیلش چیه؟ جواب این سوالم جواب اینه که چرا ایرانخودرو اینطور گند زده به ef7
    کلا دیگه ماشین بدرد بخوری نیست
    نخرید
    ربطی هم به گاز سوز یا بنزین سوز بودنش نداره.
    سلام دوست عزیز.می‌خواستم بدونم شما از کجا فهمیدی که ماشینت واشر سوزونده؟چه علائمی‌ نشون داد که فهمیدی ؟ ممنونم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز.می‌خواستم بدونم شما از کجا فهمیدی که ماشینت واشر سوزونده؟چه علائمی‌ نشون داد که فهمیدی ؟ ممنونم
    کاملا مشخصه ، افت فشار روغن ، کاهش شدید قدرت موتور ، ریپ زدن و بالارفتن دمای موتور ، قاطی شدن آب و رغن موتور ، رنگ روغن غیر عادی میشه ، خروج آب از اگزوز ، در موارد حاد ریزش روغن از اطراف موتور .

13. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •