قربونت داداش گلم.موففق باشی.
آره والا الکی الکی .
قربونت داداش گلم.موففق باشی.
آره والا الکی الکی .
واقعا این مخابرات چقد توو دزدی زیرکه
357تومن ترافیک مازاد دیگه چیه ؟؟؟!!!!
![]()
داد 357 تومن که چیزی نیست واسه من ۴ گیگ(ـ۸ هزار تومن) این ماه روی قبض مازاد زدن اونم واسه مرداد و شهریور که پنلشون همش خراب بود و از طرفی من شهریور ماه به کل همدان نبودمواسه مهر هم ۲۱۵ مگ مازاد
بله واسه منم مردادماه ده هزار تومن ترافیک مازاد زدن ولی من دانلود روزانم به 8گیگ هم نرسیده بود.هیچ جا هم نیست که شکایت کنیم.واسه همین میگم دزدن.
جدیدا هم که ترافیک مجاز رو کردن 8.2
خیلی خب دیگه منم اخرین روز سرویسم هست فردا میخوام برم یه 128 4 یا 8 گیگ بگیرم البته اگه قبول کنن سرعتش رو 2 مگ بزنن... به نظرتون اینکه سرعت رو بالای 2 مگ بزنن شدنیه؟![]()
حتی اگر هم دامنه سرعت رو بالای 2مگ ببندند،پهنای باند شما اجازه سرعت بالا رو نمیده.
و سرعت شما به شدت نوسانی خواهد شد.
مگه اینکه یه 512Kbیا 1Mb تا 2یا4مگابیت ببندین تا نوسان کمی داشته باشین.
من سرویس پارس آنلاین داشتم.1Mbتا 4Mb.ولی اصلا به درد نمی خورد.
سرعت یویویی بود.
به زور 1دقیقه ثابت میموند.
به حرف اونها هم گوش نده.خصوصا اون زنه شیوا بیات مسئول فروش![]()
کدوم شرکت رو میگید؟ من از نت گستر گرفتم و البته اسم هاشون رو نمیدونم ولی اونی که مسئول فروشه یحتمل زیاد بیات نیست اسمش رو میدونستم یادم رفته الان... ولی تو این 6 7 ماه که من افت و نوسان نداشتم اصلا... یعنی تا 256 بودم سرعتم ثابت رو 190 بود در بد ترین حالت میشد 160
یعنی پهنای باندش رو دارن اگر بدن و البته مهمترش شبانش هست واسم...
سراغ دارم سرویس 2 مگ رو زده بودن رو 6 مگ!!
نت گستر نه،جهان نما.
منظور منم از نوسان موقع دانلود شبانه بود.
سرویس من که کیفیتش داغون بود.
والا من غیر از نت گستر از جایی سرویس نداشتم ولی خب طبق تعریف میگن نت گستر بهتره حالا نمیدونم...
فردا پس فردا میرم تمدید کنم امارشو میگیرم بتونم 3 مگ سرعت بگیرم خیلی خوب مبشه بالاتر هم دادن که بهتر![]()
منم که چقدر کم توقع![]()
شما سرعت دانلود شبانتون چقدره ؟ (سرویس 128k )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)