دوستان
روش کار کردن با activesync مثلا نصب برنامه یا ریختن فایل توی گوشی رو آموزش می دین
نکته: من نصب کردم اما نمی تونم با هاش کار کنم
یه سئوال:
سرعت ریختن فایل از کامپیوتر به گوشی افتضاح پایین هستش
چیکار کنم؟
سلام.
نحوه کار کردن با اکتیو سینک شما ابتدا نصبش میکنی(البته تو ویندوز XP توی ویستا و 7 باید از مایکروسافت دیوایس سنتر استفاده کنی).بعد از نصب گوشی رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل میکنید برنامه اکتیو سینک بصور ت اتو مات اجرا میشه و یک پروفایل برای گوشی شما میسازه و سپس اطلاعات روی گوشیتون سینک میشه با کامپیوترتون.برای نصب برنامه های با پسوند EXE هم از اکتیو سینک میتونید استفاده کنید.البته EXEهای مخصوص پاکت پی سی.برای نصب برنامه های با پسوند Cab هم میتونید با نصب یک برنامه مکمل رو کامپیوترتون از اکتیو سینک استفاده کنید و دیگه نیاز به انتقال فایل به پاکت پی سی نداشته باشید.برای نصب برنامه اگر EXE بود تو کامپیوترتون روش کلیک میکنید شروع میکنه به نصب رو PC بعد از اتمام این مرحله برنامه اکتیو سینک اجرا میشه و شما باید مراحل رو رو گوشیتون پیگیری کنید.برای انتقال فایل هم بعضی از کوشیها گزینه ای دارن که با فعال کردنش گوشی مثل رم ریدر عمل میکنه اما من نمیدونم این گوشی هم داره یا نه چون با این گوشی کار نکردم.(تو قسمت کانکشن ببینید برای اتصال با PC گزینه ای داره یا نه).
آقایان آقایان
من فارسی ساز خوب نتونستم پیدا کنم که نتونستم
اول یه مرصاد نصبیدم که وقتی می ری توی sms به هم ریخته است فونت ها
بعد عربایزر ریختیم آقا سیستم ترکید
سپس یه مولتی لنگوآل ریختیم
آنهم که حروف را از هم گسسته و چپ به راست نمایش می ده
کمک کنید دوستان
مرصاد رو می شه یه کاری کرد که وقتی توی sms می ری به هم پیوسته نشون نده
آقا یه سئوال دیگه:
نمی شه بدون هارد ریست فارسی ساز رو پاک کرد؟
در مورد فارسی ساز, تمام فارسی سازها رو میشه بدون هارد ریست پاک کرد اما چون یکسری فایلهای سیستمی که تو فارسی سازها بکار میرن تو سیستم ویندوز هست دیگه تو فارسی ساز نمیارنشون و فارسی سازها از همونا استفاده میکنن اما موقع پاک کردن اونا هم پاک میشن واسه همین بعد از پاک کردن فارسی سازها سیستم ارورهای زیادی میده که شما رو مجبور میکنه هارد ریست کنید.
اما یک فارسی ساز براتون لینک میزارم نصب کنید اگر جواب داد همینجا بگید دوستان دیگه هم استفاده کنن.این فارسی ساز همون موبی دیو هست با فایل فیکسر که من تا الان رو هر پاکت پی سی استفاده کردم بدون مشکل جواب داده.فایل رو که دانلود کردید سه تا فایل کب توش هست اول عربیک 2 رو نصب کنید سپس عربیک 1 گوشی هر جا ریست خواست ریست کنید.تست کنید اگر فارسی رو جدا جدا یا برعکس نشون میداد فیکسر رو که یک فایل 1 کیلو بایتی هست نصب کنید .اگر درست بود فیکسر رو نصب نکنید چون باعث هنگ کردن زیاد گوشی میشه..gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا همه فارسی ساز ها رو بدون هارد ریست از اون جایی که میشه برنامه ها رو حذف کرد،میشه حذف کنی به غیر از چندتا فارسی ساز که تو اون لیست نمی رن!
بهم ریختگی هم به خاطر سبکه نمایش خوده سامسونگه!ببرش رو حالت خوده ویندوز درست میشه!
مرصاد هم بهترینشه در حاله حاضر!
سلام.
در مورد فارسی سازها مراجعه کنید به توضیحات بالا.