خوب بحث جالبیست !
اولا شما که انقدر تاکید بر منابع کردین بفرمایین منابع شما برای آن همه عدد و رقم و درصد کجاست ؟!!!!
بنده منابع را آخر همین مقاله ذکر خواهم کرد پس خیالتان راحت از همین الان !
اولا خواهش میکنم وقتی وارد بحث technical میشوید در وهله اول نقد طرف مقابل را با حوصله و دقت و بدون تعصب بخوانید که دچار سو تفاهم نشوید . چرا اینو گفتم ؟ بدین دلایل
1 : شما چرا انقدر بی دلیل راجع به مسایل گرم کردن مانور دادین !؟ مگه من گفتم این مساله مختص به f117 هست !؟ مگه من گفتم این تنها دلیل میشه به عدم انتخاب f117 و یا اینو به عنوان یه اشکال اساسی بیان کردم ! من علاقه شما را به مدل خاصی درک میکنم ولی لطفا در بیان دلایل خود کمی صبور باشید خوبه که من هم در مطلب قبلی ذکر کردم که
گرم کردن با توجه به کانفیگ بالا نرماله و قابل قبول !
2 : یکی از ایراد های من آنهم نه از لحاظ ساختاری بلکه از لحاظ کاربردی , 5400 بودن هارد f115 بود . این یعنی f115 بده !؟
نه دوست عزیز این یعنی به درد نوع استفاده من از کامپیوتر نمیخوره ! . شما اگه دقت کنین من بحث هارد رو قبل از ورود به اشکالات 117 کردم و در جواب یکی از دوستان براشون توضیح دادم که : " در برنامه های محاسباتی و انتقال دیتا و هر کاری که با حجم بالای دیتا مواجه باشه ... " به حد چشمگیری تاثیر گذار هست ! پس کاملا بی ربط بود به بد یا خوب بودن یک لپ تاپ .
دوست عزیز شما که انقدر به بحث های فنی علاقمند هستین خیلی خوب میشد که تفاوت بین اشکال ساختاری و کاربردی را در نظر میگرفتین چون دومی کاملا شخصی و متناسب با نوع کار و نوع نرم افزار هایی هست که شخص از یک کامپیوتر انتظار دارد !
به زبان ساده 5400 برای کسی میتونه مناسب باشه و برای کسی دیگر نا مناسب .
حالا بریم سر ایرادی که من راجع به f117 مطرح کردم.
دوست عزیز قضیه نویز به هر چی که مربوط باشه مهمه حتی اگه برگشت صرای فن در میکروفون باشه ! بالاخره شما که همیشه نمی خواین میکروفون رو خاموش نگه دارین و ازش استفاده ای نکنین که ! اتفاقا سونی چون بر عکس بعضی از تولید کننده های داخلی برای مشتری حق قایل است این قضیه رو خیلی هم جدی گرفت و پاسخ داد . وقتی من قراره این همه پول بپردازم حق دارم دستگاه بی عیب و نقصی داشته باشم
اینم لینک مطلب خدمت شما :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اما یک نکته در آخر شما فکر میکنین لپ تاپی که از اون ور آب میخواد بیاد اینجا مثل آب معدنی است که به تاریخش نگاه کنم که مال حداکثر 1 ماه قبل باشه !؟!؟
لپ تاپی که الان در کمپانی تولید میشه واسه چند هفته تو انبار داری کمپانی میمونه تا یه خریدار عمده ازش بخره . بعد یه مدتم اونجا میمونه تا salor ها بیان ازش بخرن تا بعد بیاد به دست فروشنده برسه و بعد خریدار . پس شما انقدر مطمین نباش که لپتاپی که امروز در تهران میخری حتما مال بعد از ماه فوریه باشه !
یه مطلب خیلی بانمکی هم دوست ما در مورد دمای 100 درجه cpu فرمودن دوستمون که بنا به گفته ایشون اینتل گفته تا 100 درجه اشکالی نداره !!!!
.gif)
دوست عزیز اجازه بده مطلبی رو پس خدمت شما بگم من 3 سال پیش با اینتل راجع به نگرانی من از دمای بالای cpu intel pentium 4 HT 2.8 GHZ مکاتبه کردم و ازشون خواستم که حداکثر دمایی که میتونن نحمل کنن را برام بگن چون این cpu ها به دلیل hyperthreading بودن و فرکانس کاری بالا خیلی گرم میکردن اون زمان .... میدونی اینتل در جواب چی نوشت ؟ گفت حداکثر دما 75 سانتیگراد میباشد ولی شما alarm bios را روی 72 تنظیم کنین که safe باشه !
بنا به تایید خود شما core i7 از توان خیلی کمتری استفاده میکنه و ضمنا مثل centrino هم طراحی شده که بتونه فرکانس رو سوییچ کنه نسبت به استفاده یعنی سرعت را میتونه کنترل کنه.... شما تا حالا چیزی راجع به ضریب شکست حرارتی سیلیکون شنیدید ؟ میدونید 100 درجه یعنی چه ؟
من از شما واقعا خواهشمندم که منبع این ادعای خود را حتما !!!!! ذکر بفرمایین چون بنده هم مثل شما هرگز حاضر نیستم ادعاهای عجیب غریب شما را بدون ذکر یک منبع معتبر ! قبول کنم......شرمنده
موفق باشین