نگفتم داره تمام رکورد هارو میشکونه !
تو مسابقات تایلند رکورد 4*4 رو شکوند : 34.41
فک کنم از این مسابقه یه 10 میلیونی برنده شد![]()
نگفتم داره تمام رکورد هارو میشکونه !
تو مسابقات تایلند رکورد 4*4 رو شکوند : 34.41
فک کنم از این مسابقه یه 10 میلیونی برنده شد![]()
دوستان ایا امکان تغییر نام کاربری در سایت پیسی ورد وجود دارد ؟ ؟ ؟ لطفا راهنمایی کنید
نه عزیز امکاش وجود نداره
جای این سوال هم اینجا نبود.
چرا ملتو سر کار میذارین ؟ آموزش جامعتون همین بود ؟ من خودم با روش لایه لایه یه دقیقه و بیست میزنم . دنبال یه روش بهتر میگشتم
اینجا برین ببینین که امسال تو 11 رشته اول شده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشبحالش !
شما پست اول تاپیک رو بخون میبینی که انواع روش ها رو توضیح داده توش.
ضمن اینکه بهتون تبریک میگم بابت رکوردتون ولی من 43 ثانیه رکورد داشتم با روش لایه لایه... کسی رو هم مسخره نکردم
موفق باشید.
این که توی مسابقات شرکت کرده خیلی خوبه ...
دمش گرم ...
ولی رکورداش که اصلا خوب نیست
من نمی فهمم چرا به خودش می گه رکورد دار ایران !!!!
جابر خودمون سوسکش می کنه
در حال حاضر خیلی ها بهتر از اون هستند ....
خیلی ادعا Blindfolded داشت
کو پس
![]()
سلام بر دوستان گلم
یک سوال برام پیش اومده این رکورد دارای روبیک چطور اینقدر سریع رنگها رو تشخیص میدن و حرکات بدون وقفه پشت سر هم انجام میدن ما هم از همون روش ها استفاده می کنیم ولی هشت ثانیه واقعا جای بحث داره
محتوای مخفی: واو
به نظر من این بیشتر مربوط به تجربه میشه .
خیلی از ایرانی ها خدا رو شکر روش فردریچ رو شروع کردن و دارن ادامه میدن . برای مثال خود شما.
برای اولین بار که خواستید روبیکتون رو به روش فردریچ حل کنید زمانتون چقدر بود ؟!
خود من برای اولین بار که از فردریچ استفاده کردم بیشتر از روش مبتدی میزدم . چون من روش مبتدی رو به طور کامل یاد گرفته بودم و تمام شرایطی که میتونست پیش بیاد رو تجربه کرده بودم و بدون هیچ وقفه ای روبیک رو حل می کردم . اما چون روش فردریچ مخصوصا قسمت F2L خیلی حالت های ممکنه پیش بیاد و هر حالت ممکنه از چند الگوریتم مختلف حل بشه .
توی این روش هم همینطوره ،
فقط فرقش اینه که حالت هایی که توی فردریچ پیش میاد خیلی زیاد تر هستن . و اون روزی که شما به تمام اون حالت ها تسلط بکنی رکوردت به زیر 20 و اگه همراه دید قوی کمی سرعت هم کنارش هم باشه زیر 15 و با سرعت بیشتر زیر 10 !
برای مثال یه حرفه ای باید تمام الگوریتم های OLL و PLL رو زیر 3 ثانیه بزنه .
در ضمن فکر نکنید که حرفه ای فرمول هایی بلدن که با زدنش هم زمان 3 جفت F2L رو میزارن سر جاش !
نه ، شاید باورت نشه ولی واقعا همینطوره .
یه تکنیکی هست به اسم MultiSlotting که شما میتونی تو بعضی شرایط خاص دو جفت رو هم زمان بزاری سر جاشون . اما خیلی از این تکنیک استفاده نمی کنن . چون تشخیص دادنشون انقدر سخته و دید بسیار قوی ای میخواد که حل معمولیش کمتر زمان میبره .
ایشالا که شما هم یه روزی زیر 20 رسیدی متوجه حرف من میشی
با آرزوی موفقیت برای تمام کیوبر های ایرانی
سلام من کاملا با این توضیحات شما موافقم ولی در عین حال رسیدن به این درجه از تسلط صبر و حوصله زیادی میخواد
در ضمن مسابقات مشهد اعلام کرده رکوردش در سطح کشور یا همون ملی داره درسته یا فقط بزرگش کردن ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)