بگو RM و پروداکت کد و ورژن گوشیت چنده؟ گارانتی داره یا بدون گارانتی چه رنگیه؟ تا بگم چه باید کرد![]()
بگو RM و پروداکت کد و ورژن گوشیت چنده؟ گارانتی داره یا بدون گارانتی چه رنگیه؟ تا بگم چه باید کرد![]()
rm-559
پروداکت کد رو کجا نوشته؟
ورژن : v 20.0.005
گارانتی نوکیا
مشکی
Last edited by a_b; 13-07-2010 at 15:15.
اتفاقا در مورد جی پس اس این گوشی باید بگم. اصلا نیازی به باز کردن برنامه لوکیشن هم نیست (فقط در حالاتی که خیلی تعویق میوفته برای باز شدن مپ)
من دیشب گوشیمو داخل اتاق فضای سربسته گذاشتم 5 دقیقه نشده فورا خود برنامه مپ کانکت شد به ماهواره ها و موقعیتم رو نشون داد. جی پی اس این گوشی توپ توپ کار می کنه. از مال من هیچ مشکل جی پی اسی نداره. وقتی میگم با گارانتی اصلی بگیرید معمولمه یه چیزایی می دونم میگم
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
پروداکت کدت زیر باتری رو برچسبه
ورژن گوشیتم از ستاره مربع چارتاصفر مربع بخون بگو
گارانتی داره یا بدون گارانتی
رنگش رو هم بگو
عزيزم من از نمايندگيه اصليه نوکيا گرفتم ...
مریضم بقیه اطلاعات رو بگو دیگه هر چی پرسیدم جواب بده. نوکیا هم به آدم گوشی بندازه واویلا![]()
اینم اطلاعات:
rm-559
ورژن : v 20.0.005
گارانتی نوکیا
مشکی
پروداکت کد : 0589448
اطلاعات چيرو ؟؟؟ اونا رو که قبلا گفتم rm-559 , Code: 0589448. ورژنشم 21
یک سوالی پرسیدین که چند وقتیه تو صدو خورده ای صفحه روشون داریم بحث می کنیم یک شبه میخوای همشو یادبگیری ناقلا
صفحه ال سی دیش زیر نور آفتاب مث سایر گوشی ها خونده نمیشه پس عیب خاصی نیست چون اکثریت اینطوره
دوربینش آنقدر قدر نیست از گشادگی دهانه لنز میشه فهمید. گرچه گشادگی دهان لنز نسبت به 5800 برتره و 2.8 به 5.2 هستش ولی زیاد با حال نیست (در مقایسه با ابرقتدرتهای 5 مگاپیکسلی می گما وگرنه دوربینش آنقدر هم بد نیست). نوشته بودند که دوربین ان97 کمی بهتره ولی من میگم همان خاکه که هستش فرقی ندارند.. اسمارت فون و دوربین کنار هم جور نمی شند مگر در ان8
کاور پشتش یه اپسیلون لقه
خداييش عکاسي تو روزش معرکست ... من با 5800 تو روز خيلي عکسايه شاخي گرفتم با اين هم همينطور ...
نرم افزار هم واسش زياده ..
می تونم بپرسم حذف آواتار شما چه ربطی به بنده داشت که از بنده انتقاد می فرمایید؟![]()
Last edited by Help118; 13-07-2010 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)