يه چيزه جالب اينكه توي سايت ايرانسل نوشته اگه توي محدوده سبز هستين از مودم هاي داخلي بگيريد اگه توي محدوده قرمزيد مودم خارجي . ولي توي نقشه هاش همش زرده . توي نقشه اهواز هم كه كيانپارس كلا رنگ نداره
يه چيزه جالب اينكه توي سايت ايرانسل نوشته اگه توي محدوده سبز هستين از مودم هاي داخلي بگيريد اگه توي محدوده قرمزيد مودم خارجي . ولي توي نقشه هاش همش زرده . توي نقشه اهواز هم كه كيانپارس كلا رنگ نداره
دو سه تا نكته توي صفحات وايمكس ايرانسل ديدم كه جالب بود كه گفتم اينجا كپي كنم.
"سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
سرعت ارتباط مستقیم با ازدحام شبکه دارد، در صورتی که در زمان اتصال ازدحام کاربران در شبکه بالا باشد شما با اندکی افت سرعت مواجه خواهید شد و در شرایطی که شبکه خلوت باشد سرعت شما ممکن است بیشتر از حد معمول باشد. "
یه نکته بسیار بسیار جالبتر که الان به چشمم خورد اینه که:::::
"تمامی قیمت های فوق تشویقی بوده و تنها تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ اعتبار دارد. "
این نوشته رو زیر تعرفه ها نوشته اند(آخر صفحه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته جالب اینه که شلنگ اباد و گاومیش اباد تحت پوشش قرار دارن ولی کیانپارس نه! نمیدونم اینا رو چه حسابی مناطق و تحت پوشش قرار دادن!؟
خوب توجه نمیکنی دیگه,شما کیانپارسی ها که هم adsl دارید هم wireless .این سیستم رو vip واسه ما شلنگ ابادیا راه انداخته ایرانسل!!!
زندگي ما ايراني ها داره شبيه جوك ميشه
اين ديگه چه جور نقشه پوششيه كه ايرانسل گذاشته . بيشتر مناطق رنگيش توي بيابون ميوفته. فقط هم خدا رو شكر اهواز اينجوريه اونم كيانپارسش
Last edited by Cyber-Dude; 25-01-2010 at 11:21.
الان زنگ زدم به نمايندگي گفت كيانپارسم توي محدوده پوشش هست
بالاخره دم خروس يا ...
اقا هنوز 24 ساعت نگذشته که ثبتنام رو شروع کردن.اینا که انتنایه اول و اخرشون نیست.گسترشش میدن. . .
بچه ها صداشو در نیارید!
پنل کس دیگه هم تغییر کرده؟
سلامی دوباره به دوستان عزیز، حال . احوالاتتون خوبه؟؟
من مرکز آزادی هستم و سرعت دانلود شبانه میاد 5K و پایین تر
وضعیت شما هم اینجوریه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)