مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟
اول برو کوئست Increase inventory slots رو بگیر فقط آیتم هایی که واسه اون لازم داری رو نگه دار فعلا.
مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟
اول برو کوئست Increase inventory slots رو بگیر فقط آیتم هایی که واسه اون لازم داری رو نگه دار فعلا.
Last edited by A.Fire; 09-03-2010 at 06:27.
ولش کن.ارزشش رو نداره ، exp زیادی نمیده.البته میتونی از یک نفر لول 30 به بالابخوای ببرتت اون بالا ولی حتما باید female باشه.
/کوئست try to leap نمیدونم باید چیکار کنم![]()
من الان لول 5 هستم کدوم یکی از اون شغلها واسه من که blademaster هستم بهتره؟
شغلها ربطی به کلاس نداره.کلا برای هر کلاسی black smith و tailor بهتره.چون ایتمهای با ارزشتری میشه باهاشون ساخت.
به نظر من اول black smith و بعد tailor .
برای archer کدوم attributess بهتره؟
آرچر 1str/4dex
وا ویلا بابا جون خودتون برو بچ یه زره فونتتون رو بزرگ کنید یا بویل بنویسید!!!! حالا نمیدونم مشکل از چشم منه؟از این فونته؟
از سایزه؟از چیه نمیدونم ولی خب برو بچ این چیه بازی میکنین؟؟؟؟ماریو پارتی انلاین بزننین جالبتره ها؟؟؟میرفتین metin2 بازی میکردید حالشو میبردید اینکه انگار عکس ؟؟؟؟چشماتون درد نمیگیره با این گرافیک .......بازی میکنید ؟؟
500 صفحه هم که هست این تاپیک فکر ما ادمای تازه وارد پیسی ورد شدیم رو هم بکنید ؟؟؟؟
یه نفر خلاصه بگه چرا این بازی رو انتخاب کردید بقیه که بهتر بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)