براي استفاده از gps جت من دو تا برنامه رو نصب كردم و به خوبي استفاده مي كنم .
mobile gmaps و trekbuddy
ولي برنامه اي مثل گارمين رو به خاطر اينكه جت جاوا هستش نميشه روش اجرا كرد ...
براي استفاده از gps جت من دو تا برنامه رو نصب كردم و به خوبي استفاده مي كنم .
mobile gmaps و trekbuddy
ولي برنامه اي مثل گارمين رو به خاطر اينكه جت جاوا هستش نميشه روش اجرا كرد ...
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون.............![]()
کسی میدونه چرا ایت سایت اشکال داره من اصلا نمیتونم برم توش darkforestgroup
به خاطر این که باید با فیل*تر شکن بری![]()
دوستان خواهشا یکی یه جواب درست حسابی به ما بده !
من خودم الان star دارم ولی بخاطر مشکل مسخره محدودیت پیامکش(500تا) تصمیم گرفتم که Jet بگیرم ولی با خوندن این تاپیک متوجه شدم Jet هم انگار همین مشکل رو داره، این مسئله رو تو تاپیک Star مطرح کردم و یه بنده خدایی پیدا شده و میگه که Jet این محدودیت رو نداره و هر وقت که تعداد Sms ها به 500 عدد برسه sms های بعدی بصورت اوتوماتیک وار روی مموری ذخیزه میشه و نیازی نیست هی وقتت رو بذاری برای پاک کردن پیامک ها. خیلی هم مطمئن بود ...
قضیه چیه؟ من گیج شدم
دوستان خواهشا هر چه سریع تر جواب بدید
ممنون![]()
jet هم محدودیت SMS داره و هیچ راه حلی هم نداره. البته اکثر گوشیهای جاوای سامسونگ این مشکل رو دارن.
محدودیت اس ام اس داره ولی تا حالا نزاشتم 500 تاش پر بشه.دوستانی که خوره اس ام اس هستن راهنمایی کنن.اگه بره تو مموری که خیلی خوبه.![]()
بچه ها به نظرتون کسی حاضر میشه جت خودشو با 5800 عوض کنه ؟ ( با 30-40 تومن سر دادن )
هیچ کدوم از گوشیهای سامسونگ(جاوا) ظرفیت پیام هاشون نامحدود نیست و محدودیت داره
یه سوال مهم من امروز چند تا برنامه خوب از جمله تهران یاب رو گرفتم ولی بعضی برنامه های وقتی نصب میکنم و اجراش میکنم تو برنامه نمیره و این پیامو میده JAVA ERROR INVALID FORMAT یا مصلا میگه اطلاعاتی تو مموری نیست کمک کنیدمگه جاوا ساپورت نمیکنه
Last edited by SCORPION8; 10-06-2010 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)