تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 326 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

1

با نرم افزار PC SUITE به چند دلیل نمیشه:

1- رام رسمی هنوز نیومده.
    2- آپدیت آنلاین خطرناک و ریسک آور و عذاب آوره
    3- وقتی با نرم افزار به صورته آفلاین میشه این کارو کرد . بلا نسبت دور از جون مرضه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا نگران نصب دوباره برنامه نباش من چند صفحه قبل و همینطور صفحات قبل تر یه سری برنامه توپ معرفی کردم که میتونی بنا به سلیقه نصب کنی

شما آموزش نصب رو یاد بگیر من خودم بهترین رام و سبک ترین رام رو خودم به شما معرفی میکنم . من تا حالا 10 بار گوشیمو فلش کردم و الان میدونم کدوم رام بهتره. به موقع بهتون معرفی میکنم.

رام کوک شده اچ دی 2 . کلا 2 تاست که من هر دو رو نصب کردم که دومی بهتر بود ولی بسیار بسیار ایراد داشت. و این عکس آواتارم از همون رام است. این رام برای یه تجربه کوتاه و باحال خوبه . چون گوشیتون کلا عوض میشه. البته بسیار سنگین و بسیار زود گوشیتون باتری خالی میکنه و ..... . بعضیا این رام رو داعمی نصب کردن و چون خودشون برنامه نویس حرفه ای هستند خودشون تغییراتی رو درش دادن و البته با نرم افزار مخصوصی CPU گوشی رو به 1 گیگا هرتز اورکلاک میکنن. من یه بار گوشیمو اورکلاک کردم و خیلی گوشی تغییر کرد ولی احساس میکنم خطرناک باشه . اگه کسی خواست بهم بگه تا یادش بدم چه جوری اورکلاک کنه.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

عوض کن. زندگی همش ریسکه!
    سلام برو بچ امنیایی آگه آقا سعید نبو د ما می خواستیم چی کار کنیم؟
    با تشکر فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووان از آقا سعید

2. 2 کاربر از seven007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با نرم افزار PC SUITE به چند دلیل نمیشه:

1- رام رسمی هنوز نیومده.
    2- آپدیت آنلاین خطرناک و ریسک آور و عذاب آوره
    3- وقتی با نرم افزار به صورته آفلاین میشه این کارو کرد . بلا نسبت دور از جون مرضه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا نگران نصب دوباره برنامه نباش من چند صفحه قبل و همینطور صفحات قبل تر یه سری برنامه توپ معرفی کردم که میتونی بنا به سلیقه نصب کنی

شما آموزش نصب رو یاد بگیر من خودم بهترین رام و سبک ترین رام رو خودم به شما معرفی میکنم . من تا حالا 10 بار گوشیمو فلش کردم و الان میدونم کدوم رام بهتره. به موقع بهتون معرفی میکنم.

رام کوک شده اچ دی 2 . کلا 2 تاست که من هر دو رو نصب کردم که دومی بهتر بود ولی بسیار بسیار ایراد داشت. و این عکس آواتارم از همون رام است. این رام برای یه تجربه کوتاه و باحال خوبه . چون گوشیتون کلا عوض میشه. البته بسیار سنگین و بسیار زود گوشیتون باتری خالی میکنه و ..... . بعضیا این رام رو داعمی نصب کردن و چون خودشون برنامه نویس حرفه ای هستند خودشون تغییراتی رو درش دادن و البته با نرم افزار مخصوصی CPU گوشی رو به 1 گیگا هرتز اورکلاک میکنن. من یه بار گوشیمو اورکلاک کردم و خیلی گوشی تغییر کرد ولی احساس میکنم خطرناک باشه . اگه کسی خواست بهم بگه تا یادش بدم چه جوری اورکلاک کنه.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

عوض کن. زندگی همش ریسکه!
    ممنون بابت توضیحات و راهنمایی ها

من یک چند روزی تنظیم cpu رو رو 800 گذاشتم اما فرقی ندیدم تو سرعت گوشی

این اورکلاک به 1 کاملا اگر به چشم میاد من حاظرم انجام بدم چون سرعت کم گوشی اونم با این قیمت و امکانات آزار دهندس

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سعید آقا بیا و یه کاری کن
    بیا و یه آموزش دیگه بذار برا کسایی که میخوان win 6.5 خودشونو رو ارتقا بدن اینجوری افرادی مثل من که زیاد تو ویندوز موبایل مهارت ندارن کمتر عذاب میکشن و با این کار دیگه خیلی خیلی گل میشی

فکر کنم بقیه بچه ها هم همین نظرو داشته باشند

راستی یه رم سبک و روون بهم معرفی کن البته نمیخوام هر چی نرم افزار تو رم هست رو همشو پاک کرده باشن به خاطر سبک کردن گوشی چون من up dial هستم و نمیتونم همه نرم فزارهای پاک شده رو دانلود کنم هزینش میره بالا

ممنون
    Last edited by tyrannosaurus; 18-04-2010 at 17:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام سعید عزیز
    من همه پست های شما رو خوندم
    1
    می خواستم خیلی شسته رفته اگه امکانش باشه یه رام سبک معرفی کنی واسه کسانی که ویندوز 6/5 دارن و می خوان ارتقا بدن
    من مایکرو تل دادم ارتقا داد به 6.5 ولی رامش عربی هست سنگینه و از همه بدتر اصلا به منوی اصلی ویندوز دسترسی ندارم

2
    دوست دارم همون منوی خود ویندوز رو داشته باشم
    برنامه اضافه هم نمی خوام
    میدونین که برخی از برنامه هاش واسه ما کمتر نیازه marketin , sharing , podcast و خلاصه...
    تازه شما که لطف کردی برنامه ها رو جدا تو پست گذاشتی
    3
    ضمنا رام رو از کدوم یکیشون میشه فهمید pda,csc یا phone?
    در قسمت فون من نوشته xxij1 اما تو ورژن ویندوز نوشته 6.5
    بالاخره اینم یه توضیح بدین ما دارم همون lite رو که 120 مگ هستش رو دانلود می کنم درسته همونو بگیرم؟
    منتظر راهنمایی شما هستم

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

سعید آقا بیا و یه کاری کن
    بیا و یه آموزش دیگه بذار برا کسایی که میخوان win 6.5 خودشونو رو ارتقا بدن اینجوری افرادی مثل من که زیاد تو ویندوز موبایل مهارت ندارن کمتر عذاب میکشن و با این کار دیگه خیلی خیلی گل میشی

ممنون
    به نظرم یکی از راحترین سیستم عاملهایی که میشه باهاش کار کرد همین ویندوز موبایله//
    منم اول تعویض رام اوونم تعویض رام i900 برام یه کابوس بود ولی الان راحتتر از آب خوردن عوض میکنم//
    فقط کافیه یه مقدار راهنماییهایی که در این باره گفته شده رو بخونی و قدم به قدم پیش بری و اگر به خودت اطمینان داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد/
    برای راهنمایی بتر هم میتونی به موبایلستان مراجعه کنی که تقریبا همه نکاتی که باید بدونید تو قسمت امنیاش هست//
    برنامه و بازی و تغییر منو و استفاده از حالات مختلف اوون هم که دیگه خیلی روتینه//
    موفق باشی دوست من

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

کسی می تونه برنامه تاچ پلیرو بذاره؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی پیدا میشه واسه ما لینک یه رام خوب رو بذاره اینجا ( هر چی دانلود کردم یا باز نکرد یا فرمتش رو نشناخت
    من ویندوزم 6.5 هستش. رامش عربی هست و سنگین. می خوام یه رام سبک نصب کنم
    آقا سعید عزیز کجا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گوگل مپ 4

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ali8510; 19-04-2010 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

این بازی رزیدنت ایوله
    می تونید تست بکنید ببینید چه جوری میاد.

کد:
    Last edited by ali8510; 19-04-2010 at 10:51.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات و راهنمایی ها

من یک چند روزی تنظیم cpu رو رو 800 گذاشتم اما فرقی ندیدم تو سرعت گوشی

این اورکلاک به 1 کاملا اگر به چشم میاد من حاظرم انجام بدم چون سرعت کم گوشی اونم با این قیمت و امکانات آزار دهندس

cpu که هی 800 هست!!!. بله 1000 خیلی به چشم میاد . ولی سرعت کم گوشیتون مال رام سنگینه. باید عوض کنید.

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

به نظرم یکی از راحترین سیستم عاملهایی که میشه باهاش کار کرد همین ویندوز موبایله//
    منم اول تعویض رام اوونم تعویض رام i900 برام یه کابوس بود ولی الان راحتتر از آب خوردن عوض میکنم//
    فقط کافیه یه مقدار راهنماییهایی که در این باره گفته شده رو بخونی و قدم به قدم پیش بری و اگر به خودت اطمینان داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد/
    برای راهنمایی بتر هم میتونی به موبایلستان مراجعه کنی که تقریبا همه نکاتی که باید بدونید تو قسمت امنیاش هست//
    برنامه و بازی و تغییر منو و استفاده از حالات مختلف اوون هم که دیگه خیلی روتینه//
    موفق باشی دوست من

باور کنید چیزی که تو این فورم میتونید پیدا کنید هرگز تو موبایلستان نمیتونید پیدا کنید . اگه باور نمیکنید 100 صفحه رو بخونید تا متوجه بشید.

اینم آموزش تعویض رام:

کد:

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

کسی می تونه برنامه تاچ پلیرو بذاره؟
    ممنون

تاپ پلیر در صفهات قبل هست! کافیه زحمت بکشید بگردید. اونی که از رام jd1 استخراج شده رو دانلود کنید.

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

یکی پیدا میشه واسه ما لینک یه رام خوب رو بذاره اینجا ( هر چی دانلود کردم یا باز نکرد یا فرمتش رو نشناخت
    من ویندوزم 6.5 هستش. رامش عربی هست و سنگین. می خوام یه رام سبک نصب کنم
    آقا سعید عزیز کجا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

این قسمت pda رو دانلود کنید. که نسخه سبک شده همین ماهه:

کد:

منبع اصلی:

کد:

12. 7 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •