سلام برو بچ امنیایی آگه آقا سعید نبو د ما می خواستیم چی کار کنیم؟
با تشکر فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووان از آقا سعید
سلام برو بچ امنیایی آگه آقا سعید نبو د ما می خواستیم چی کار کنیم؟
با تشکر فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووان از آقا سعید
ممنون بابت توضیحات و راهنمایی ها
من یک چند روزی تنظیم cpu رو رو 800 گذاشتم اما فرقی ندیدم تو سرعت گوشی
این اورکلاک به 1 کاملا اگر به چشم میاد من حاظرم انجام بدم چون سرعت کم گوشی اونم با این قیمت و امکانات آزار دهندس
سعید آقا بیا و یه کاری کن
بیا و یه آموزش دیگه بذار برا کسایی که میخوان win 6.5 خودشونو رو ارتقا بدن اینجوری افرادی مثل من که زیاد تو ویندوز موبایل مهارت ندارن کمتر عذاب میکشن و با این کار دیگه خیلی خیلی گل میشی
فکر کنم بقیه بچه ها هم همین نظرو داشته باشند
راستی یه رم سبک و روون بهم معرفی کن البته نمیخوام هر چی نرم افزار تو رم هست رو همشو پاک کرده باشن به خاطر سبک کردن گوشی چون من up dial هستم و نمیتونم همه نرم فزارهای پاک شده رو دانلود کنم هزینش میره بالا
ممنون![]()
Last edited by tyrannosaurus; 18-04-2010 at 17:09.
سلام سعید عزیز
من همه پست های شما رو خوندم
1
می خواستم خیلی شسته رفته اگه امکانش باشه یه رام سبک معرفی کنی واسه کسانی که ویندوز 6/5 دارن و می خوان ارتقا بدن
من مایکرو تل دادم ارتقا داد به 6.5 ولی رامش عربی هست سنگینه و از همه بدتر اصلا به منوی اصلی ویندوز دسترسی ندارم
2
دوست دارم همون منوی خود ویندوز رو داشته باشم
برنامه اضافه هم نمی خوام
میدونین که برخی از برنامه هاش واسه ما کمتر نیازه marketin , sharing , podcast و خلاصه...
تازه شما که لطف کردی برنامه ها رو جدا تو پست گذاشتی
3
ضمنا رام رو از کدوم یکیشون میشه فهمید pda,csc یا phone?
در قسمت فون من نوشته xxij1 اما تو ورژن ویندوز نوشته 6.5
بالاخره اینم یه توضیح بدین ما دارم همون lite رو که 120 مگ هستش رو دانلود می کنم درسته همونو بگیرم؟
منتظر راهنمایی شما هستم
به نظرم یکی از راحترین سیستم عاملهایی که میشه باهاش کار کرد همین ویندوز موبایله//
منم اول تعویض رام اوونم تعویض رام i900 برام یه کابوس بود ولی الان راحتتر از آب خوردن عوض میکنم//
فقط کافیه یه مقدار راهنماییهایی که در این باره گفته شده رو بخونی و قدم به قدم پیش بری و اگر به خودت اطمینان داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد/
برای راهنمایی بتر هم میتونی به موبایلستان مراجعه کنی که تقریبا همه نکاتی که باید بدونید تو قسمت امنیاش هست//
برنامه و بازی و تغییر منو و استفاده از حالات مختلف اوون هم که دیگه خیلی روتینه//
موفق باشی دوست من
کسی می تونه برنامه تاچ پلیرو بذاره؟
ممنون
یکی پیدا میشه واسه ما لینک یه رام خوب رو بذاره اینجا ( هر چی دانلود کردم یا باز نکرد یا فرمتش رو نشناخت
من ویندوزم 6.5 هستش. رامش عربی هست و سنگین. می خوام یه رام سبک نصب کنم
آقا سعید عزیز کجا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
گوگل مپ 4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali8510; 19-04-2010 at 10:49.
این بازی رزیدنت ایوله
می تونید تست بکنید ببینید چه جوری میاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ali8510; 19-04-2010 at 10:51.
cpu که هی 800 هست!!!. بله 1000 خیلی به چشم میاد . ولی سرعت کم گوشیتون مال رام سنگینه. باید عوض کنید.
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
باور کنید چیزی که تو این فورم میتونید پیدا کنید هرگز تو موبایلستان نمیتونید پیدا کنید . اگه باور نمیکنید 100 صفحه رو بخونید تا متوجه بشید.
اینم آموزش تعویض رام:
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
تاپ پلیر در صفهات قبل هست! کافیه زحمت بکشید بگردید. اونی که از رام jd1 استخراج شده رو دانلود کنید.
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
این قسمت pda رو دانلود کنید. که نسخه سبک شده همین ماهه:
منبع اصلی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)