اين بازي به صورت دمو اومده...تاريخ انتشار بازي اصلي هم پست اول نوشته شده...
دمو يه قسمتي از بازيه و بازي كامل نيست...يعني در دمو به بعضي بخش ها دسترسي نداريم...و...همه تيم ها حضور ندارن...فقط 4 5 تا تيم هستن...فرق دمو با اصلي !!!
اين بازي به صورت دمو اومده...تاريخ انتشار بازي اصلي هم پست اول نوشته شده...
دمو يه قسمتي از بازيه و بازي كامل نيست...يعني در دمو به بعضي بخش ها دسترسي نداريم...و...همه تيم ها حضور ندارن...فقط 4 5 تا تيم هستن...فرق دمو با اصلي !!!
درسته نسخه دمویی هم که من دارم گزارشگر داره
حجم نسخه مال من 3 گیگ بود
دموی قابل بازی اومده ؟
منم دمو رو بازی کردم،نمیدونم یه سریا چرا انقدر ازش بد میگفتن،شاید به این خاطر که فیفا نکست رو ندیدم.
من که خوشم اومد ازش و حتما میخرمش،نسبت به 09 بهتره مخصوصا از نظر گیم پلی و حرکات جزیی بازیکنا.
من قسمت منیجر مودش رو نمیتونم بازی کنم البته بگم که من اون کم حجمه رو دانلود کردم که حدود 350 مگ بود.به خاطر اونه یعنی؟
نکات مثبت بازی:
1.گیم پلی بهتر و طبیعی تر از 09 شده
2.حرکات جریی مثل تنه و مخصوصا حرکات زمان هد زدن خیلی بهتر شده
3.یه بدبختی که من با 09 داشتم،پاس تو عمقش بود که میخواستم از عصبانیت سرم رو بکوبم به دیوار که خدا رو شکر حل شده.
نکات منفی:
1.رنگ چمن که خیلی روشنه.(البته فکر نکنم تو نسخه اصلی اینجوری باشه،امیدوارم حل شه)
2.تعداد خیلی کمی از پاس ها به اونجایی که آدم میخود نمیره.
3.شوت های از راه دورش که اصلا قابل گل شدن نبود.(شاید من بلد نیستم هنوز که چجوری شوت از بزنم)
کلا هم گل زدن و هم گل خوردن هم تو بازی راحت تر از نسخه 09 است.
سلام.
این لینک که تک لین هست و برای دانلود دموی 350 مگابایتی بازی هست خراب شده.
کسی لینک سالم دانلود و تک لینک رو داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا بزارید.
یه نکته اینکه دوربین داینامیک به جای دوربین واید، تا حد چشمگیری فجاعت بازی رو کاهش میده![]()
دو ویدیو از دمو فیفا 10 گرفته شده ، که میتونید دانلود کنید!
- Bayern vs Juventus
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Barcelona vs Chelsea
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمان هر دوفایل 9 دقیقه و حجم هر دو فایل 150 مگ. اگر درخواست ها زیاد بود حجمش رو کم می می کنم.
ممکنه به علت شلوغی سرور برای این دو لینک ارور بده ، اگر ارور داد به این صفحه برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Elendil1; 13-09-2009 at 22:38.
امروز تو گوگل فیفا 10 سرچ کردم (تو تصاویر ) ای متن تو پیوند یکی از عکسها نوشته بود
finaly nextgen fifa10 for pc
این هم منبعش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس چیزی ننوشته ولی ÷ایین عکس تو گوگل نوشته
اگه شما تاپیک رو دنبال می کردید می فهمیدید که همچین چیزی امکان نداره!
گوگل منبع نیست فقط یک جستجوگره که همه چیز داره و اگر شما چیزی تویه سایته خوده بازی و سایت هایه معروف پیدا کردید میتونه منبع خوبی باشه !
در ضمن فیفا 10 اصلا برا PC نکست نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)