کسی جواب منو نمیده؟![]()
کسی جواب منو نمیده؟![]()
اصولا از سری G لپتاپ های ASUS فقط سری G51 و به صورت خیلی محدود G73 رو میارن. فکر نکنم این مدل گیرت بیاد![]()
سلام ایا کسی هم هست n61 jq برای کارهای رندرینگ 3dmax,cad.... استفاده کنه؟ جواب داده برا این کارا؟
ممنون میشم جوابمو بدید.
نه در حد خفن ولی در حد معمولی عالی بود
با سلام
دوستان من Asus k52jr دارم
می تونید درمورد Facial Recognition Logon و طریقه استفاده از این تکنولوژی اطلاعاتی بهم بدین
همچنین در مورد Palm Proof Technology
مرسی
دوستان من میخوام فردا برم asus n61 jq بخرم! برم بگیرم یا نه؟از قیافش خوشم میاد همه چیزش هم خوبه فقط ترسم از خود asus هستش!!!!!
مارک asus خوبه دیگه؟!!
در ضمن میخواستم f115 vaio بخرم از رده خارج شد و الان گیر میاد اما با گارانتی نا معتبر!!! برا این ترجیح دادم asus برم بردارم!اگه خرفی دردو دلی چیزی دارید ،زودتر بهم بگید تا دیر نشده!!!
ممنون از همه دوستان جدید و عزیزم!!!
مشکل از Driver کارت گرافیک بود یه 10.8 Update کردم . حالا بتمن رو روی VERY HIGH بازی میکنم !
کلا الان از G73 راضی هستم . تو post قبلی الکی اشکال گرفته بودم .
در جواب دوستی هم که گقتن نباید انتظار زیادی داشته باشم باید بگم . شما اگه با مشخصاته G73 برین تو سایت Dell و سیسنم Customize , Alienware کنید قیمتش 2799 $ در میاد تازه بدونه مالیات ! دستگاه من بدون مالیات 1700 $ کانادا در اومد و با مالیات به 1980$ رسید . تازه اون Alienware 4.6 کیلو وزنشه ماله من 3.6 و تازه Asus هم کیف میده هم موس در حالی که اگه ALienware هم اینا رو میداد فکر کنم میشد 3000 $ !!
من خودم قبل از اینکه این رو بخرم خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم اگه شرایط رو در نظر بگیریم Asus بهترین مارک برای خرید Gaming Laptop هست.
پست بالایی رو لطف کن بخون در ضمن این لینکی که شما دادی لپتاپ های Refurbish هست یعنی در واقع دسته دوم !
و این که Starting Price برای Alienware M17x نوشته 1799 $ ! در حالی که این Core i5 داره 4 گیگ رم و هارد 250 و تازه Blue-Ray هم نداره ! در حالی که g73 : سی پی یو Core i7 , هشت گیگ رم و هارد 1 ترا بایت و بلوری هم میخونه ! حالا شما بیا این مشخصات رو اینجا اعمال کم و قیمت رو ببین !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by michael jackson; 02-09-2010 at 04:22.
دوست عزیز میتونی مشخصات مادربرد و چیپ ستش رو هم بگی؟
از CPU-Z میتونی استفاده کنی. در CPU-Z اگر تونستی عکس MainBoard و Memory رو بزار.
ممنون.
![]()
بله حتما :
واسه عکس اولی این فرق میکنه :
Motherboard
Model : G73JH
Southbridge : HM55
Bios
Version : G73jh.211
Date : 07/27/2010
عکس دوم :
General
Size : 8192
Timing
DRAM Frequency: 664 MHz
FSB : 2:10
سه تا گزینه ی بعدی 9 Clocks
Cycle Time: 24 CLocks
Row Refresh Cycle time: 74 Clocks
CR : 2T
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)