تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 370 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من چند وقتیه افتادم دنباله لپ تاپ.
    الان یه مدل از لپ تاپ گیم asus دیدم که قیمتش بیشتر از 1.5 در نمیاد . به نظر من که عالیه.
    لطفا شما هم بررسی کنید و اگه میدونین جایی این مدلو دارن بگید.
    Asus G60JX

Asus G60JX-RBBX05 Intel i5-430M, 4 GB, 500 GB, NVIDIA GTS360M, Webcam, 16-Inch LED, Windows 7 Notebook (Manufacturer Refurbished)
    کسی جواب منو نمیده؟

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

اصولا از سری G لپتاپ های ASUS فقط سری G51 و به صورت خیلی محدود G73 رو میارن. فکر نکنم این مدل گیرت بیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ایا کسی هم هست n61 jq برای کارهای رندرینگ 3dmax,cad.... استفاده کنه؟ جواب داده برا این کارا؟
    ممنون میشم جوابمو بدید.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام ایا کسی هم هست n61 jq برای کارهای رندرینگ 3dmax,cad.... استفاده کنه؟ جواب داده برا این کارا؟
    ممنون میشم جوابمو بدید.
    نه در حد خفن ولی در حد معمولی عالی بود

داره خودمونی میشه ehsan87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Persian Empire

پيش فرض

با سلام

دوستان من Asus k52jr دارم

می تونید درمورد Facial Recognition Logon و طریقه استفاده از این تکنولوژی اطلاعاتی بهم بدین

همچنین در مورد Palm Proof Technology

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام فردا برم asus n61 jq بخرم! برم بگیرم یا نه؟از قیافش خوشم میاد همه چیزش هم خوبه فقط ترسم از خود asus هستش!!!!!
    مارک asus خوبه دیگه؟!!

در ضمن میخواستم f115 vaio بخرم از رده خارج شد و الان گیر میاد اما با گارانتی نا معتبر!!! برا این ترجیح دادم asus برم بردارم!اگه خرفی دردو دلی چیزی دارید ،زودتر بهم بگید تا دیر نشده!!!
    ممنون از همه دوستان جدید و عزیزم!!!

داره خودمونی میشه michael jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض post

--------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

دوست عزیز دلیل اینکه شما این بازی رو نمیتونین با اخرین تنظیمات اجرا کنید ربطی به ضعیف بودن گرافیک شما نداره...اصلا ناراحت نباشین...مشکل از کارت های ati و این بازی هست..شما باید قید 3 تا بازی رو بزنین..این 3 تا شامل batman,mafia 2 و تا حدودی metro 2033 میشه که بخاطر عملیات فیزیک کارت شما نمیتونه اون رو خوب اجراکنه..فیزیک انحصاری شرکت nvidia هست...و در واقع این بازی ها مخصوص کارت گرافیک های شرکت nvidia هستند....
    طبیعی هست که شما نتونین بهترین راندمان رو داشته باشین تو این بازی ها..من با یه کارت گرافیک بسیار ضعیف تر از کارت شما اما از نوع nvidia بازی batman arkham رو با بالاترین گرافیک اجرا کردم...شما اصلا نگران و ناراحت نباش فقط این 3 تا رو بیخیال شی ..البته در اینده بیشتر هم میشند این بازی ها

مشکل از Driver کارت گرافیک بود یه 10.8 Update کردم . حالا بتمن رو روی VERY HIGH بازی میکنم !
    کلا الان از G73 راضی هستم . تو post قبلی الکی اشکال گرفته بودم .

در جواب دوستی هم که گقتن نباید انتظار زیادی داشته باشم باید بگم . شما اگه با مشخصاته G73 برین تو سایت Dell و سیسنم Customize , Alienware کنید قیمتش 2799 $ در میاد تازه بدونه مالیات ! دستگاه من بدون مالیات 1700 $ کانادا در اومد و با مالیات به 1980$ رسید . تازه اون Alienware 4.6 کیلو وزنشه ماله من 3.6 و تازه Asus هم کیف میده هم موس در حالی که اگه ALienware هم اینا رو میداد فکر کنم میشد 3000 $ !!
    من خودم قبل از اینکه این رو بخرم خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم اگه شرایط رو در نظر بگیریم Asus بهترین مارک برای خرید Gaming Laptop هست.

8. 2 کاربر از michael jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

طبیعیه .
    نباید انتظار زیاد از لپتاپ داشته باشید که همه ی بازیها رو روی High روان اجرا کنه.
    اما شما که از خارج سفارش دادی به نظرم ALIENWARE از DELL میخریدی بهتر بود چون مخصوص gaming طراحی شده و بعضی مدلهاش گرافیک CrossfireX داره و رم tri channel داره که برای بازی خیلی از لپتاپ شما قویتر هست مثل مدلهای زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

پست بالایی رو لطف کن بخون در ضمن این لینکی که شما دادی لپتاپ های Refurbish هست یعنی در واقع دسته دوم !

و
    این که Starting Price برای Alienware M17x نوشته 1799 $ ! در حالی که این Core i5 داره 4 گیگ رم و هارد 250 و تازه Blue-Ray هم نداره ! در حالی که g73 : سی پی یو Core i7 , هشت گیگ رم و هارد 1 ترا بایت و بلوری هم میخونه ! حالا شما بیا این مشخصات رو اینجا اعمال کم و قیمت رو ببین !!

کد:

Last edited by michael jackson; 02-09-2010 at 04:22.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مشکل از Driver کارت گرافیک بود یه 10.8 Update کردم . حالا بتمن رو روی VERY HIGH بازی میکنم !
    کلا الان از G73 راضی هستم . تو post قبلی الکی اشکال گرفته بودم .

در جواب دوستی هم که گقتن نباید انتظار زیادی داشته باشم باید بگم . شما اگه با مشخصاته G73 برین تو سایت Dell و سیسنم Customize , Alienware کنید قیمتش 2799 $ در میاد تازه بدونه مالیات ! دستگاه من بدون مالیات 1700 $ کانادا در اومد و با مالیات به 1980$ رسید . تازه اون Alienware 4.6 کیلو وزنشه ماله من 3.6 و تازه Asus هم کیف میده هم موس در حالی که اگه ALienware هم اینا رو میداد فکر کنم میشد 3000 $ !!
    من خودم قبل از اینکه این رو بخرم خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم اگه شرایط رو در نظر بگیریم Asus بهترین مارک برای خرید Gaming Laptop هست.

دوست عزیز میتونی مشخصات مادربرد و چیپ ستش رو هم بگی؟

از CPU-Z میتونی استفاده کنی. در CPU-Z اگر تونستی عکس MainBoard و Memory رو بزار.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز میتونی مشخصات مادربرد و چیپ ستش رو هم بگی؟

از CPU-Z میتونی استفاده کنی. در CPU-Z اگر تونستی عکس MainBoard و Memory رو بزار.

ممنون.

بله حتما :

واسه عکس اولی این فرق میکنه :
    Motherboard

Model : G73JH
    Southbridge : HM55

Bios

Version : G73jh.211
    Date : 07/27/2010

عکس دوم :

General

Size : 8192

Timing

DRAM Frequency: 664 MHz
    FSB : 2:10
    سه تا گزینه ی بعدی 9 Clocks

Cycle Time: 24 CLocks
    Row Refresh Cycle time: 74 Clocks
    CR : 2T

12. این کاربر از michael jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •