ورژن هاي جديد همشون عربي دارند
ورژن هاي جديد همشون عربي دارند
من 1.03 رو دارم كه عربي نيست.شما كدوم ورژن رو داريد؟
با سلام
یک خیر نسبتا" دلگرم کننده بدم اونم اینکه بعد از شکست های فراوان تونستم فونت منو ها را به کنترل خودم در بیارم.
ولی متاسفانه تا این لحظه کلا" زیر نویس از کار افتاده و در تلاشم که بتونم دوباره Load کنمش.
در هر صورت منتظر خبرهای جدیدتر باشید.
![]()
برای من کمک میکنید که یوتیوب را باز کنم.
اخه قبلا باز میشد. الات Content Not Available میده.
برای من ورژن 1.04 . عربی هم داره.
سلام دوستان براي من هم به youtue وصل نميشه
فقط مدل لایو فونت عربی داره نه مدل معمولی
ف*ی*ل*تره عزیز باید v*p*n بگیرید
من از وی پی ان استفاده میکنم به همه سایتها راحت وصل شدم
Last edited by qazplm; 25-12-2010 at 17:14.
درسته، پردازنده ی این مدل ها همیشه روشنه. دستگاه من هم به محض اتصال جریان روشن میشه. البته این موضوع مشکل ساز نیست، چون روشن موندن تو عمر مفید دستگاه تقریبا بی تاثیره و تاثیر چندانی هم تو مصرف برق نداره (استندبای 6w و روشن بیکار 8w).
درسته، دستگاه شما جدیده. ولی این مدل های قدیمی (اونایی که در حالت استندبای هم گرم هستن) یه مزیت دارن؛ سریع تر از مدل های جدید بوت میشن، چون دستگاه به طور کامل خاموش نمیشه.
مشکل من (و انگار خیلی ها) همین جدا نشون دادن حروف فارسیه (گ چ پ ژ ک ی). مگه دستگاه شما درست نشون میده؟نوشته شده توسط fujitsu.siemens
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
خوشبختانه یکی از مسئول های WD به مشکل زیرنویس فارسی پاسخ داد و گفت موضوع رو به تیم طراحی منتقل میکنه:
به امید اینکه تو آپدیت های بعدی مشکل حل بشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نه درست نشون نمیده. من تصور کردم که دوستان کلاً نمی تونن ببینن.
چرا روشن موندن تو عمر مفید دستگاه تقریبا بی تاثیره؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)