من بازی را تموم کردم عالی بود
کسی آهنگ های اخر این بازی را نداره
؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میتونم با افرادم بعد از پایان ماموریت اخر صحبت کنم که تعریف کنن چجوری بازی را تموم کردن؟
من بازی را تموم کردم عالی بود
کسی آهنگ های اخر این بازی را نداره
؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میتونم با افرادم بعد از پایان ماموریت اخر صحبت کنم که تعریف کنن چجوری بازی را تموم کردن؟
بعد بازی دو تا گزینه میاد که میخوای ادامه بدی یا بری بیرون
ادامه دادن رو بزن و بعد برو با افرادت صحبت کن
من از تو ژورنال که نشوته چیکار باید بکنی انجام دادم ولی خو مثلا دیدم یه سری کارا رو انجام دادم و تیک خورده بینوش مثلا یه جا باید با جکوب حرف بزنم تیک نخورده ولی خوب دیگه نمیشه باهاش حرف زد .اون مموریت انجام شده!؟ این مشکل بوجود میاره؟
آقا این بازی باگ داره ؟
چرا اینجوریه؟
دری که قبلا باز می شد الان وقتی resrat می کنی هون دار باز نمیشه همون اول بازی اینجوریه !!
من قبلا تا یه جاهایی رفته بودن اما سیوهام پرید !
حالا که دوباره می خواهم بازی کنم اینجوریه !!
بچه ها من بازی رو تموم کردم یعنی ماموریت تموم شد ولی خوب یه سری کارا رو چون مونده بود من ادامه دادم.
ولی خوب یه سوال.
من سامرآ( اگه درست گفته باشم) هنوز پیدا نکرده بودم. یعنی من فکرکردم ممکنه توی اومگا باشه رفتم که برم اونجا یهو فهمیدم میخواد حمله کنه. اصلا هواسم نبود. که همون اتفاق افتاد و به سفینه حمله کردن ومموریت واس نجات و اینا شروع شد!
و اخرش هم همه مردن جز میراندا! اونم چون خوشم اومد ازش گفت نره یهو بمیره.
والی واقعا زنده موندن یا مردن افرادم دست من نبود. بیشتر تو فیلم هاش افرادم مردن.
2 تا از یارام همون اول که به سفینه حمله کردن زیر آوار له شدن مردن!!!
اصلا با آخرش حال نکردم!! دوست دارم برم و قبل از حمله و مردن یارام دوباره شروع کنم.
واقعا چطور میشه که نمیرن!؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
ولی خدایی با اینکه خیلی بچه گانه بازی رو تموم کردم خیلی از مدل بازی خوشم اومد! با اینکه اصلا با اولاش حال نکردم و سرگیجه میگرفتم!!!
این قضیه بسته بودن درها موضوعیه که بعد از نصب پچ حل هنوزم حل نشده. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین. (مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. این مشکل رو دارین.)
اما در مورد مشکل سیو بازی... نمی دونم پچ بازی رو زدین یا نه. اگه نزدین توصیه میشه. بعدش اینطور مشکلی پیش نمیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز آپگریدهای نرماندی فقط 3 تاش برای Omega 4 relay ضروریه. اون آپگرید هایی که نبودشون باعث مرگ نفرات (حداکثر 3 نفر) تو مسیر پرواز به پایگاه کلکتور ها میشه, Thanix Cannon و Heavy Ship Armor و Multicore Shielding هست. معلومه که فقط یکی از این موارد رو انجام داده بودین. نتیجه اینکه 2 نفر از اعضاتون کشته شد.
آدرس زیر رو نگاه کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم باید یه بار دیگه از اول بازی کنم. تازه الان فهمیدم قضیه چیه!؟
دوستانی که 1 رو بازی کردن واقعا تو این نسخه بهشون کمک کرده؟
سلام دوستان
من تازه بازیو گرفتم و بازی میکنم من یه زنه رو انتخاب کردم چند تا مرحله رو رد کردم حالا اومدم توی سفینه خودم ولی نمیدونم جریان چیه و چظوری باید بری توی یه مرحله از طریق کهکشانم که سفینه روتکون میدم فقط به سیاره یه بار توش هست میرم که انگاراونجاهم فق سرکاریه و دیگه فقط رفتم سیارات دیگه مواد معدنی جمع کنم نمیدونم دیگه چیکار کنم وراهم کجاست لطفا کمک کنید
چون هنوز اول کار هستین, پیشنهاد می کنم شماره قبلی یعنی Mass Effect رو بازی کنین بعد بیایین سراغ این یکی بازی. اما اگه نمی خواین که دیگه هیچ... آدرس زیر رو مطالعه کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز بابت داستانی که 100%. واقعا هم جالبه که ببینین روابط و تصمیمات انجام شده شما در بازی قبل در این یکی بازی دخیل باشه. چون سیو بازی قبل به این بازی منتقل میشه.
اضافه شد.
من زیاد بازی نمیکنم ولی در کل واقعا این بازی یه چیز خاصی توی خودش داشت که واقعا جالب بود!
من بازی رو تموم کرده بودم ولی سامرا رو پیدا نکرده بودم. بعدش ادامه دادم و پیداش کردم. چیزای جالبی گفت. و اولش رد کرد که بیاد توی تیم. بعد باکلی بحث که این کارا رو میکنم واست و اینا راضی شد!
با تمام خشک برخورد کردن شفرد یه جا رفت با میراندا حرف بزنه نمیدونم چی شد. دست میراندا را گرفت و احساسات یهو زد بالا ولی خوب نمیدونم چرا اینا که مثلا همدیگه رو دوست دشتن چرا انقدر سرد رفتار میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)