سلام جناب عزیز pedram_sad ببخشید من در تایپیک قبلی شما رو مورد خطاب قرار دادم
منظورم سایر دوستان بوداما این مشکل black sky رو تا به حال بهش بر نخوردم حالا اگر
باگ باشه منم اگر دیدم حتما خبر میدم تا به حال مشاهده نشده![]()
سلام جناب عزیز pedram_sad ببخشید من در تایپیک قبلی شما رو مورد خطاب قرار دادم
منظورم سایر دوستان بوداما این مشکل black sky رو تا به حال بهش بر نخوردم حالا اگر
باگ باشه منم اگر دیدم حتما خبر میدم تا به حال مشاهده نشده![]()
این مشکل سیاه شدن آسمون رو من باهاش برخورد نکردم. فقط عکسش رو دیدم.
قبلا هم گفتم، اگر با تعویض نسخه ی بازی مشکل شما حل نشد، درایور گرافیک تون رو با ورژن های مختلف امتحان کنید، اگر ورژن جدید جواب نداد، برید سراغ ورژن قدیمی تر. مطمئن باشید درست میشه. چیز مهمی نیست. من به خاطر همین سازگار نبودن درایور گرافیک با بعضی بازی ها ، صحنه های عجیب تری می دیدیم.
یه مشکل فنی!
need for speed shift رو نصب کردم. اما بیشتر اوقات هنگ میکنه و فریز میشه. بیشتر اوقات هم بازی اجرا نمیشه، و حتما باید ری استارت کنم سیستمو تا بتونم بازی رو اجرا کنم.
آخرین درایور گرافیک و صدا رو هم دانلود و نصب کردم
اینم مشخصات سیستمم:
2 GB ram
cpu AMD X2 5200
VGA: Gforce 9400 GT 512MB
من هم همین مشکل رو با نسخه ی قبلی بازی داشتم. رفتم یه نسخه ی دیگه رو خریدم که مال یه شرکت دیگه بود.
مشکلم حل شد. کار بیشتر شرکت های توزیع بازی در ایران خرابکاری و کلاه برداری است.
معمولا باید چند بار پول خرید یک بازی رو داد تا بشه توش یه نسخه ی درست و درمون پیدا کرد.
بلاخره منم خر شدم... ( البته نخريدم.. از کسي گرفتم )
اما نصبش کردم..
بدک نبود..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ميشه گفت به NFS اميد وار شدم..
بازي جالب و خوبي از آب در اومده..
بدونه هيچ مشکلي لود ميشه و اجرا ميشه.. فقط دماي کارت منو تا 91 ميبره بالا..!!!! چـــــــــــــه خبره بابا .!!!!
ولي باز هم ميگم.. GRID چيزه ديگه اي بود.. البته اينم از روي همون بازي کپي شده ها... نصفه مپ هاي گريد رو داخل اين بازي ديدم.. با همون ساختار .!! ( بماند که اين مپ ها همون پيست هاي معروف دنيا هستند ) : دي : دي....!!!
بله این مشکل black sky رو که منم داشتم البته فقط یکی دوبار تا اینجا ولی اینقدر دوستان با این بازی مشکل داشتند که خدا رو شکر کردم فعلا همین یکی رو بیشتر ندارم![]()
سلام
نسخه جدیدی که تهیه کردید برا چه شرکتیه؟ چون من هم مشکل قبلی شما رو دارم و هیچ رقمه با هیچ پچ و آپدیتی درست نمیشه و هنگ میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
با سلام به همگی
بعد از مدت ، به دلیل نداشتن اینترنت ، نشستیم یه دلی از عذا در آوردیم و کلی بازی کردیم .
یکی از این بازی ها همین NFS Shift بود .
کنترل ماشین ، از نمای راننده خیلی سخته .
ولی وقتی تغییر نما میدی بهتر میشه .
گرافیک بازی هم بهتر شده .
در کل بازی خوبیه ( گرچه ما مفتی گیرمون اومد !)
و 100البته که GRID از این خیلی بهتره .
جالبه که مال من هیچ مشکلی نداشت .سلام
نسخه جدیدی که تهیه کردید برا چه شرکتیه؟ چون من هم مشکل قبلی شما رو دارم و هیچ رقمه با هیچ پچ و آپدیتی درست نمیشه و هنگ میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
Last edited by Oracle_Eldorado; 13-10-2009 at 13:11.
کلآ از وقتی که codemasters بازی های ریسینگی مثل dirt1,2و grid و fuel رو داده بیرون فاتحه ی ea و nfs خونده شد!
بازی هیچگونه نوآوری خاص و جالب توجهی نداره در حقیقت افتضاحه
یه ریسینگ معمولی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)