من یه دفعه از کرک رازور استفاده کردم همین ارور رو داد و مشکلاتی مثل فریز شدن یا افت فریم خیلی شدید رو توی بازی دیدم
از فیدور استفاده کن خیلی بهتره
من یه دفعه از کرک رازور استفاده کردم همین ارور رو داد و مشکلاتی مثل فریز شدن یا افت فریم خیلی شدید رو توی بازی دیدم
از فیدور استفاده کن خیلی بهتره
شما اون برنامه Rockstar Games Social Club رو نصب کردی ؟
آقای Oracle_Eldorado
باید در جواب سوال شما بگویم( در پست های قبلی مربوط به X4500 ) که این کارت بسیار قوی است .
تنها مشکل درایور است که من جدیدترین درایور را دانلودکردم والان 10 فریم از بازی گرفتم گاهی اوقات بالاتر
من با هیچ بازی تا الان مشکلی نداشتم بجز GTA IV که شک ندارم بزودی برنامه نویسای Intel کاری میکنند که همه حیرت زده می شوند.
ادامه دارد................
در ضمن من از کامپیوتر دسکتاپ خانگی استفاده می کنم نه لپ تاپ
البته اینتل در کنفرانس گفته که گرافیک لپ تاپ از دسکتاپ بهتر است
Last edited by Tourang; 09-01-2009 at 01:11.
آخه شما جواب منو ندادی !
من گفتم اگه این کارت گرافیک لپتاپ هست .
بعدشم نباید با بازی دیگه ای مشکل داشته باشین !
چون این دست FarCry2 و Crysis رو از پشت بسته !!!![]()
سلام دوستان ببخشيد كسي برنامه تقلب يا كدي نداره من 20 تا از 133 صفحه اين تايپيك رو گشتم سرم گيج رفت
چقدر قوی مثلا !کارت آنبرئ من hd3200 هست کم کم دوبرابر کارت شما قدرت داره
nvidia هم برد 9300 خود را با قدرت دوبرابر من ارایه کرده امتیاز ش تو ویتا برای بازی 5.1 هست!!!!!!!!کارت آنبرد ها
ماله من امتیازم با اورش 3.8 هست !پس من شاید بتونم بازی کنم
شما تو چه رزولیشنی 10 فریم گرفتی
اين ايراد از پچ است! من هم ويندوز که عوض کردم و بازي رو نصب کردم دکمه ها به اين صورت در اومد و توي بازي که ميرفتم دوربين ميچسبيد به زمين! و هرچي مياوردمش بالا بر ميگشت! انگار که وزنه بهش وصله!
هر کاري هم کردم درست نشد! هر چي کرک و پچ و درايور و... را دانلود کرده بودم دوباره دانلود کردم! صدها مگابايت دانلود کردم! چندين بار بازي را دوباره نصب کردم و حتي ويندوز را دوباره نصب کردم ولي درست نشد! و وقتي که پچ رو نميريختم کاملا درست بود ولي به محض ريختن پچ...
سايت هاي خارجي رو هم زير و رو کردم... چند نفر اين مشکل رو مطرح کرده بودن ولي هيچ کس راه حلي نگذاشته بود و گفته بودن کاريش نميشه کرد!
تا اينکه...
سلول هاي خاکستري مغزم تراوش کردن و درست شد!
جو گير نشين چون فقط... :
USB مربوط به Joystick رو در اوردم!
بله...به همين راحتي! اين همه فايل رو الکي دوباره دانلود کردم!
شما هم دوست عزيز Joystick رو در بيار، پچ رو دوباره نصب کن...And Play!
سلام دوست من!سلام دوستان ببخشيد كسي برنامه تقلب يا كدي نداره من 20 تا از 133 صفحه اين تايپيك رو گشتم سرم گيج رفت
به اينجا برو و اين شماره ها رو در بازي وارد کن!
Effect هر کدوم هم جلوي شماره نوشته!
نکته:اول موبايل نيکو را در بياوريد (با فوروارد!) وبعد اين شماره ها رو(بدون وارد کردن خطهاي تيره!) وارد کنيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه از اين به بعد کد هر بازي رو خواستي به Google برو و اين کمه رو وارد کن!:
GTA IV PC Cheats
فقط به جاي GTA IV نام بازي مورد نظرتون رو وارد کنيد!
اين طوري سرتون هم گيج نميره!
منم از همين كرك فيدور استفاده كردم.به هرحال ممنون
از دوستان يكي لطف ميكنه سه تا فايل زير رو كه توي پوشه system32 هستند رو يه جا براي من اپلود كنه؟؟؟حجمشون هم كمه زير 400 كيلو بايت ؟؟ فقط كسي اپلود كنه كه نقل قول زير رو انجام نداده باشه مرسي
فايل ها اينان
xinput1_1.dll
xinput1_2.dll
xinput1_3.dll
xinput9_1_0.dll
نميخواهد اپلود كنيد خودم پيداشون كردم.
Last edited by rassool; 09-01-2009 at 08:45.
مشكل از چند تا فايل زير ويندوز بود كه درستشون رو پيدا كردم همشون رو كپي كنيد توي system32
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)