تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 334 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در دعوتنامه ای که طبق اون ودیعه دوم پرداخت میشه زمان تحویل هم مشخص کرده . کسی میدونه اگر از این زمان مشخص شده دوباره سایپا خلف وعده کرد و دیرتر ماشین رو فرستاد جریمه تعلق میگیره یا نه ؟ که قاعداتا باید بگیره
    من از نمايندگي سوال كردم گفت جريمه تعلق ميگيره

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما هنوز ماشینو تحویل نگرفتی ؟
    نه هنوز ... یه اوضاعی تو سایپا کاشانه...من ماشینم 29 اردیبهشت فاکتور شد ولی تا الان خبری نیست .

یک بار میگن مجوز بارگیری تیبا رو بخاطر مشکل فنی نمیدن . یکبار میگن پیمانکار قدر ت ارسال نداره . پیمانکار میگه اونها یعنی سایپا تحویل من بده من سریع میفرستم . سایپا میگه فعلا اونهایی که بهش تحویل دادیم بفرسته تا بعدیها ...خلاصه یه وضعیه بیا ببین ...یعنی بریم ببینیم !!!

امروز کارت سوخت ماشین با سندش رسید ولی ماشین هنوز تو کاشان داره کف پارکینگ خاک میخوره . جالب اینجاست تو سایت زده وضعیت : تحویل شده !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه هنوز ... یه اوضاعی تو سایپا کاشانه...من ماشینم 29 اردیبهشت فاکتور شد ولی تا الان خبری نیست .

یک بار میگن مجوز بارگیری تیبا رو بخاطر مشکل فنی نمیدن . یکبار میگن پیمانکار قدر ت ارسال نداره . پیمانکار میگه اونها یعنی سایپا تحویل من بده من سریع میفرستم . سایپا میگه فعلا اونهایی که بهش تحویل دادیم بفرسته تا بعدیها ...خلاصه یه وضعیه بیا ببین ...یعنی بریم ببینیم !!!

امروز کارت سوخت ماشین با سندش رسید ولی ماشین هنوز تو کاشان داره کف پارکینگ خاک میخوره . جالب اینجاست تو سایت زده وضعیت : تحویل شده !!!

دوست عزیز زودتر بهم می گفتی تا کارت رو راه بیندازم من که گفتم ماشین رو خرداد هم به زور تحویل میدن ولی کسی باور نداشت .

خلاصه بگم که بشماره 44906682 021 زنگ می زنی البته با تلفن ثابت چون خیلی اشغال است و ساعت یک ظهر آزاد تر می شود ( هی بگیر تا آزاد بشه ) و شماره ساخت رو ازش می گیری و می گی که آیا به باربری تحویل دادین اگه گفت آره می گی آیا حامد بار است . بعد شماره حامد بار رو میگیری ازش

حالا به حامد بار زنگ می زنی و شماره ساخت رو براش می خونی و می گی کی ارسالش می کنی

به همین راحتی

راستی منتظر خبرش هستم / کاره دیگه ای داشتی هر موقع روی موبایلم تماس بگیر / دوستت رامین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست عزیز زودتر بهم می گفتی تا کارت رو راه بیندازم من که گفتم ماشین رو خرداد هم به زور تحویل میدن ولی کسی باور نداشت .

خلاصه بگم که بشماره 44906682 021 زنگ می زنی البته با تلفن ثابت چون خیلی اشغال است و ساعت یک ظهر آزاد تر می شود ( هی بگیر تا آزاد بشه ) و شماره ساخت رو ازش می گیری و می گی که آیا به باربری تحویل دادین اگه گفت آره می گی آیا حامد بار است . بعد شماره حامد بار رو میگیری ازش

حالا به حامد بار زنگ می زنی و شماره ساخت رو براش می خونی و می گی کی ارسالش می کنی

به همین راحتی

راستی منتظر خبرش هستم / کاره دیگه ای داشتی هر موقع روی موبایلم تماس بگیر / دوستت رامین
    دوست من از مطلبشون رو كامل خونددي نوشتن كه با پيمانكار(حامد بار) صحبت كردن؟!!!!!

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كارت ماشين چه مدت بعد مياد؟؟؟
    سند و كارت سوحت اومده ولي كارت ماشين نرسيده
    كسي از دوستان ميدونه كي مياد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض سوال

با سلام خدمت دوستان عزیز
    از آقای بندری و دوستان گرامی یک سوال در مورد تحویلی های ثبت نامی بهمن 89 و تحویلی تیرماه داشتم
    خواستم بپرسم آیا وضعیت این مشتریان مشخص است؟
    جناب آقای بندری با توجه به رویت شما از نزدیک و در جریان بودن مشخص است این مشتریان کی دعوت نامه دریافت خواهند کرد و خودرو در چه تاریخی تحویلشان خواهد شد؟
    ممنون از شما دوستان عزیز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    از آقای بندری و دوستان گرامی یک سوال در مورد تحویلی های ثبت نامی بهمن 89 و تحویلی تیرماه داشتم
    خواستم بپرسم آیا وضعیت این مشتریان مشخص است؟
    جناب آقای بندری با توجه به رویت شما از نزدیک و در جریان بودن مشخص است این مشتریان کی دعوت نامه دریافت خواهند کرد و خودرو در چه تاریخی تحویلشان خواهد شد؟
    ممنون از شما دوستان عزیز
    من اخرش از دست شما توی این تاپیک پیر میشم!!!
    برای بار هزارم میگم که در مورد مسائل تحویل هیچ اطلاعاتی ندارم و مربوط میشه به معاونت بازرار یابی و فروش سایپا
    لطفا سوال تکراری نپرسید خواهشا

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من اخرش از دست شما توی این تاپیک پیر میشم!!!
    برای بار هزارم میگم که در مورد مسائل تحویل هیچ اطلاعاتی ندارم و مربوط میشه به معاونت بازرار یابی و فروش سایپا
    لطفا سوال تکراری نپرسید خواهشا
    ببخشید آقای بندری عزیز ازینکه خاطرتون آزرده شد.
    بنده صحبتای شما رو در این مورد ندیده بودم وگرنه سوال تکراری نمیپرسیدم.
    بازم از شما عذر میخوام
    ممنون از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان عزیز کسی عکس اسپرت از این ماشین نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    لطفا لینک زیر را مشاهده کرده و اگر کسی به خصوص جناب بندری نظری دارند بفرمایند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •