من از نمايندگي سوال كردم گفت جريمه تعلق ميگيره
من از نمايندگي سوال كردم گفت جريمه تعلق ميگيره
نه هنوز ... یه اوضاعی تو سایپا کاشانه...من ماشینم 29 اردیبهشت فاکتور شد ولی تا الان خبری نیست .
یک بار میگن مجوز بارگیری تیبا رو بخاطر مشکل فنی نمیدن . یکبار میگن پیمانکار قدر ت ارسال نداره . پیمانکار میگه اونها یعنی سایپا تحویل من بده من سریع میفرستم . سایپا میگه فعلا اونهایی که بهش تحویل دادیم بفرسته تا بعدیها ...خلاصه یه وضعیه بیا ببین ...یعنی بریم ببینیم !!!
امروز کارت سوخت ماشین با سندش رسید ولی ماشین هنوز تو کاشان داره کف پارکینگ خاک میخوره . جالب اینجاست تو سایت زده وضعیت : تحویل شده !!!
دوست عزیز زودتر بهم می گفتی تا کارت رو راه بیندازم من که گفتم ماشین رو خرداد هم به زور تحویل میدن ولی کسی باور نداشت .
خلاصه بگم که بشماره 44906682 021 زنگ می زنی البته با تلفن ثابت چون خیلی اشغال است و ساعت یک ظهر آزاد تر می شود ( هی بگیر تا آزاد بشه ) و شماره ساخت رو ازش می گیری و می گی که آیا به باربری تحویل دادین اگه گفت آره می گی آیا حامد بار است . بعد شماره حامد بار رو میگیری ازش
حالا به حامد بار زنگ می زنی و شماره ساخت رو براش می خونی و می گی کی ارسالش می کنی
به همین راحتی
راستی منتظر خبرش هستم / کاره دیگه ای داشتی هر موقع روی موبایلم تماس بگیر / دوستت رامین
دوست من از مطلبشون رو كامل خونددي نوشتن كه با پيمانكار(حامد بار) صحبت كردن؟!!!!!
كارت ماشين چه مدت بعد مياد؟؟؟
سند و كارت سوحت اومده ولي كارت ماشين نرسيده
كسي از دوستان ميدونه كي مياد؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
از آقای بندری و دوستان گرامی یک سوال در مورد تحویلی های ثبت نامی بهمن 89 و تحویلی تیرماه داشتم
خواستم بپرسم آیا وضعیت این مشتریان مشخص است؟
جناب آقای بندری با توجه به رویت شما از نزدیک و در جریان بودن مشخص است این مشتریان کی دعوت نامه دریافت خواهند کرد و خودرو در چه تاریخی تحویلشان خواهد شد؟
ممنون از شما دوستان عزیز
من اخرش از دست شما توی این تاپیک پیر میشم!!!
برای بار هزارم میگم که در مورد مسائل تحویل هیچ اطلاعاتی ندارم و مربوط میشه به معاونت بازرار یابی و فروش سایپا
لطفا سوال تکراری نپرسید خواهشا
ببخشید آقای بندری عزیز ازینکه خاطرتون آزرده شد.
بنده صحبتای شما رو در این مورد ندیده بودم وگرنه سوال تکراری نمیپرسیدم.
بازم از شما عذر میخوام
ممنون از شما
دوستان عزیز کسی عکس اسپرت از این ماشین نداره؟
با سلام به همه دوستان
لطفا لینک زیر را مشاهده کرده و اگر کسی به خصوص جناب بندری نظری دارند بفرمایند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)