عزیزان دل به فکر ما هم باشید یه راه حل هم برا ما بگید .... محتاجم به کمکتان .... کمکم کنید .. خواهشا به این پست هم گوشه چشمی داشته باشید .![]()
عزیزان دل به فکر ما هم باشید یه راه حل هم برا ما بگید .... محتاجم به کمکتان .... کمکم کنید .. خواهشا به این پست هم گوشه چشمی داشته باشید .![]()
سلام . ببخشید دیر شد. من الان تست کردم و فصل اول پایان نامه ی کارشناسیم که سر پرینت کردن من رو بیچاره کرده بود یعنی مثلا یا فنت خراب میشد و یا عکس ها جا میافتاد و ... ... ... ... رو درست پرینت کرد. توش متن انگلیسی فارسی عکس و عدد همه جوره بود و این که درست پرینت میگیره کاملا نشون میده که از نظر مشکلات از آدوب و خیلی نرم افزارهایی که کلی هم حجم دارن بهتر عمل میکنه. بهش شک نکن که اگه شک کنی کافریمن قبلا تونستم با پی دی اف سوییت و نیترو هم نتیجه درست بگیرم ولی با خود آدوب نشد. برنامه های دیگه هم هر چی دم دست بود جواب نداد. فاکس ایت رو باید تست کنم فکر کنم با تعارف دوستان جواب بده.
راستی تنظیمات پیشرفته و جالبی داره که باید باهاشون ور برم ببینم چی به چیه. مثلا ایمبد کردن فنت ها به صورت دستی و اجباری یا اتوماتیک رو داره ....خیلی به نظر عالی میاد.
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
شرمنده برنامه تو این زمینه زیاد ندیدم یا بهتره بگم ندیده بود. الان داشتم پی دی اف میساختم و با برنامه های مختلف تو این زمینه ور میرفتم. برای باز کردنش از word perfect lightning شرکت corel استفاده کردم دیدم یه صفحه باز شده اون بقل که لیست فایلهای باز شده توشه. اونجا میشه فولدر ساخت و یه دسته فایل توش ریخت که همه رو هاردتونه و شما میتونی با توجه به اسم فولدر به صورت دلخواد دسته بندی درست کنی و فایل توش قرار بدی.
البته خب جالب نبود زیاد و مثلا مثل مدیا سنتر های صوتی تصیری کار کردن باهاش به نظر باحال نمیاد اما تنها برنامه در این زمینه همین رو سراغ دارم.
برای دانلودش فکر کنم باید آفیس شرکت کرل با حجم تقریبی 500 مگ رو کلا دان کنید .... صبر کنید باز دوستان نظر بدن چون به نظرم حیفه دانلود کنید بعد راضیتون نکنه.
من باز داشتم ور میرفتم دیدم این Corel اصال فایل با پسوندdocx که مال آفیس 2007 و 2010 هست رو باز نمیکنه و تازه مال 2003 رو هم با میکنه ولی توش خالیه !!!!!!!
این برنامه ی رایگان رو هم تازه پیدا کردم دانلود کنم ببینم چیه:
تو یه سایت فارسی هم یکم توضیحات داده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by alireza1411; 25-10-2010 at 21:04.
شاید این dopdf-7 مشکلش رفع شده باشه این ورژن که مشکل داشت doPDF 6.1 Build 276
بعد این novaPDF Professiona فقط یه پرینتر مجازیه من فکر کردم که EDIT هم روی PDF انجام میده ؟؟؟
![]()
این نووا خیلی شبیه همون دو پی دی اف هست. به نظرم یکی هستن کلا. نه ؟؟؟؟
اگه ویرایش رو هم به این توپی انجام میداد دیگه تکمیل بود ولی فعلا که ویرایش نداره.راستی فاکس ایت رو هم تست کردم درست گرفت .... اون هم خوبه ماشاءالله
![]()
این چیه این چیه این چیه ؟؟؟؟؟؟راستی فاکس ایت رو هم تست کردم درست گرفت .... اون هم خوبه ماشاءالله
![]()
foxit phantom![]()
این برنامه Edit فایلای pdf فارسی رو انجام میده (کامل) ؟؟؟؟
![]()
چند صفحه قبل تر دوستان گفتن انجام میده ولی من امروز نسخه ی جدید و 64 بیتی رو تست کردم دیدم به جای حروف فارسی علامت سوال میزنه. تازه نمیدونم کی گفته بود آدوب آکروبات فارسی نداره ولی من الان نگاه کردم دیدم داره !!!!!
پی دی اف سوییت هم با اینکه خیلی خوب پرینت میکنه و مشکل فنت و این چیزاش کمتره ولی با زبان فارسی مشکل داره یه این معنی که حروف جدا جدا میان.
اره آکروبات فارسی داره اما شونصد مگه pc فلج میشه کلا چیزه دریورییه این آکروبات
چیزی هم که بشه به جاش استفاده کرد نیست
![]()
سلام من يه فايل word رو مي خواستم به pdf تبديل كنم..
بايد چي كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)