تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 199 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2.0.13599.0

دیگه هیچ بازی نمیخونه فقط ارجینال

خرجش چه قدره؟؟ اصلا درست میشه؟؟
    دوستان من امروز با داداشم رفتم توپخونه و ایکسباکس رو دادیم lt+1.91 بریزه...بعد ریخت...

می خواستم اونجا تست کنم و گفت تست کردیم همه چیز رو میخونه ...

الان اومدیم خونه نه سری call of duty blackops & mw2 میخونه و نه fable 3 !!

مگه lt+1.91 نباید اینارو بخونه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستان من امروز با داداشم رفتم توپخونه و ایکسباکس رو دادیم lt+1.91 بریزه...بعد ریخت...

می خواستم اونجا تست کنم و گفت تست کردیم همه چیز رو میخونه ...

الان اومدیم خونه نه سری call of duty blackops & mw2 میخونه و نه fable 3 !!

مگه lt+1.91 نباید اینارو بخونه؟؟؟
    نه مشکلی نیست نگران نباش ولی باید بازی هارو دوباره بخری باید بگی متناسب با1.9برات پچ کنه

3. 3 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه مشکلی نیست نگران نباش ولی باید بازی هارو دوباره بخری باید بگی متناسب با1.9برات پچ کنه
    مرسی از توجهتون

یعنی الان تو بازار بازی call of duty black ops برای 1.9 پچ شده و دوباره دارن میفروشن؟؟

چون داداشم می خواد بره بخره یعنی منظورم اینه که آماده هستش یا اینکه باید بگیم برامون رایت کنن؟؟

خود شما الان این blacops رو دارید بازی میکنید؟

بعد الان داشبورد من 13599 ورژنش....شاید برای من رو LT+1.91 نکردن و دروغ گفتن ؟؟

ممنون میشم منو روشن کنید من خیلی گیج میزنم ....

آخه من و برادرم وقتی از بازار برگشتیم خونه گفتیم آخجون الان میریم بلک اوپس بازی م یکنیم 2 نفره بعد دیدیم

اصلا نمیخونه و ارور میده مدرن وافار 2 هم همینطور و fabel 3 هم همینطور...

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از توجهتون

یعنی الان تو بازار بازی call of duty black ops برای 1.9 پچ شده و دوباره دارن میفروشن؟؟

چون داداشم می خواد بره بخره یعنی منظورم اینه که آماده هستش یا اینکه باید بگیم برامون رایت کنن؟؟

خود شما الان این blacops رو دارید بازی میکنید؟

بعد الان داشبورد من 13599 ورژنش....شاید برای من رو LT+1.91 نکردن و دروغ گفتن ؟؟

ممنون میشم منو روشن کنید من خیلی گیج میزنم ....

آخه من و برادرم وقتی از بازار برگشتیم خونه گفتیم آخجون الان میریم بلک اوپس بازی م یکنیم 2 نفره بعد دیدیم

اصلا نمیخونه و ارور میده مدرن وافار 2 هم همینطور و fabel 3 هم همینطور...
    بله ببینید ما6تا بازیap2.6داریم که ماکروسافت اون قفل رو به کار برده تا ما نتونیم بازی کنیم و آفلاین فلگ بشیم....ما هم کار های مختلفی کردیم که مشکل حل بشه مثل این1.91
    حالا هر چی آره بازی هایی که با1.9پچ شده باشن زیاده چون اصلا1.91نیاز به پچ نداره و بازی که متناسب با1.9پچ شده باشه رو1.91اجرا میکنه.............
    آره من بدون هیچ مشکلی بازی میکنم....
    نه درست گفتن1.91رو ریختن فقط باید بازی خریدنی بگی متناسب با1.9 پچ شده باشه....
    خوب امید وارم که قضیه رو گرفتی باشی و فقط برای اینکه بازی کنی برو بیرون بگو (یکی از اون 6بازی)که متناسب با1.9پچ شده بده بهت....همین...
    راستی اون 6 بازی اینان
    cod:black ops
    cod:mw2
    need for speed:hp
    fable3
    halo:reach
    ac:brootherood
    ببخشید اگه غلط املایی بود

6. 3 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان 2 سالی میشه x360 خریدم و فقط 3 تا بازی ( فیفا 10 و 11 و ورد کاپ ) خریدم که هیچکدومش نیازی به آپدیت نداشته
    امروز دمو fifa 12 میاد گفتم ببینم لازمه واسه این بازی کنسول آپدیت بشه یا نه ؟ اگه آره کدوم فایل رو دان کنم و آموزش کامل آپدیت لطفا !!!
    یه ذره ناشیم تو این زمینه پس لطفا کامل راهنماییم کنید که امشب بدون فیفا نمونیم
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از ساجد عزیز اینارم اضافه کنم که خیلی روی پچ کردن بازی های آنتی پایریسی زوم نکن کینگ جان چون این ال تی پلاس ها تمومی ندارن که! اینو پچ کنی فردا ال تی پلاس جدید بیاد باز دوباره دستگاهت اون بازی های پچ شده ات رو هم نمی خونه و باز باید متناسب با ال تی جدید پچ کنی... یه مسئله دیگه حالا که ال تی پلاس ریختی اونم 1.91 رو اصلا هوس لایو نزنه به سرت چون این ال تی پلاس کلهم مشکل داره تعداد زیادی باگ برای این ال تی پلاس گزارش شده از جمله اینکه بازی ها زیاد هنگ می کنن اصلا توی لایو امن نیست و چند تا چیز دیگه ساده بگم زودتر می گفتی که می خوای ال تی پلاس بریزی می گفتم دست نگه دار تا الان صبر کردی یه چند هفته هم روش مثه من که الان از وقتی اون آپدیت لعنتی اومد نتونستم برم لایو دست به دامن بازی های قدیمی شدم فعلا با اونا مشغولم منتظر عملی شدن جی تگ و ال تی پلاس 2 هستم
    دوستان 2 سالی میشه x360 خریدم و فقط 3 تا بازی ( فیفا 10 و 11 و ورد کاپ ) خریدم که هیچکدومش نیازی به آپدیت نداشته
    امروز دمو fifa 12 میاد گفتم ببینم لازمه واسه این بازی کنسول آپدیت بشه یا نه ؟ اگه آره کدوم فایل رو دان کنم و آموزش کامل آپدیت لطفا !!!
    یه ذره ناشیم تو این زمینه پس لطفا کامل راهنماییم کنید که امشب بدون فیفا نمونیم
    ممنون
    نه نه بیخیال داداش بری لایو کلا می زنی دستگاه رو از کپی خوری می ندازی! اصلا از این شوخیا نکن فعلا با دستگاهت از 2 سال پیش اگه لایو نرفتی و ال تی پلاس جدید هم نریختی لایو اینا نری.

البته البته شما امشب می تونی بری لایو آپدیت کنی و بشینی دمو رو هم بازی کنی ولی این به قیمت این تموم میشه که امسال فیفا 12 رو اورجینال بخری اونقت می تونی بازی کنی این به این دلیله که اگه امشب لایو بری دستگاهت از کپی خوری می افته در نتیجه هر بازی که بخوای بازی کنی فقط باید دیسک اورجینالش رو بذاری تو دستگاه...

حالا انتخاب با خودته

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چــــی؟؟؟ لایو دستگاه رو از کپی خوره بندازه؟؟؟ این واس چند ماه پیش بودا : دی الان برین روی LT+ 1.91 دیگه مشکلی نیست با لایو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

کمک
    خواستم demo fifa12 رو از live دانلود کنم و وقتی که دسنگاه رو به live وصل کردم یه update اومد و زدم update شد ! الان هیچ بازی رو دستگاهم اجرا نمیشه !! (وقتی بازی رو میزارم یه لوگو ایکس باکس نشون میده)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

کمک
    خواستم demo fifa12 رو از live دانلود کنم و وقتی که دسنگاه رو به live وصل کردم یه update اومد و زدم update شد ! الان هیچ بازی رو دستگاهم اجرا نمیشه !! (وقتی بازی رو میزارم یه لوگو ایکس باکس نشون میده)
    ببین تو الان کپی خور دستگاهت پریده(خاصیت آپدیت13599هست)باید دوباره کپی خور کنی بده بیرون بگو برامLT+1.9رو بریزن با همین حل میشه.....فقط اینکه بگو برات چک کنه فلگ شدی یا نه...اگه شده باشی دیگه نباید لایو بری

13. این کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

ببین تو الان کپی خور دستگاهت پریده(خاصیت آپدیت13599هست)باید دوباره کپی خور کنی بده بیرون بگو برامLT+1.9رو بریزن با همین حل میشه.....فقط اینکه بگو برات چک کنه فلگ شدی یا نه...اگه شده باشی دیگه نباید لایو بری
    ممنون..
    دستگاهم رو قبلا lt+ کردم (واسه اینکه need for speed HP اجرا بشه) ولی نمی دونم 1.9 بوده یا نه!!
    من کلا لایو نمیرم ..
    این قیمت lt+1.9 کردن حدودا چقدره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •