کسی نیست سوالات منو بجوابه؟![]()
کسی نیست سوالات منو بجوابه؟![]()
من فقط شنیدم که میگن 2 مگ حدودا ( روی مدل دیگه گوشی تست کرده گویا ) طول می کشه که به روز رسانی بشه از طریق خود گوشی اگه اقدام کنید.از کسایی که خریدن کسی هم با خود گوشی آپدیتش کرده؟چقدر طول میکشه؟
مثل آپدیت کامپیوتر 130 مگه؟
تمام اس ام اس ها اینجا ذخیره میشن:سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه 5800 خریدم و خیلی هم باهاش حال می کنم. فقط اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که sms های گوشی قبلی خودم رو به این گوشی منتقل کنم دیگه عالیه. در ضمن pcsuite گوشی قبلیم که n73 بود، می تونستی از طریق کامپیوتر sms بزنی یا دفترچه تلفنتو ویرایش کنی؛ ولی تو این جدیده (یعنی ovi suite) اصلا گزینه اش نیست. کسی راه حلی می دونه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
e:private\1000484b
این پوشه رو از گوشی قدیمی به گوشی جدید انتقال بده
البته باید گوشیت هک شده باشه
فقط همون 4تا رو میتونی توی standby داشته باشیآقا من یه سوال فنی دارم.
تو حالت standby چندتا برنامه را میشه داشت؟تو تموم عکسهایی که ازش هست
فقط 4 تا بازه.همینه یا بیشترم میشه؟
البته یه برنامه از سری handy بود که گزینه ها رو بیشتر میکرد اما اسم برنامه یادم رفته!!!
صدای هدفون خودش جالب نیست من مال کریتیوم رو بهش زدم در ضمن مگه تو مشخصاتش نزده 8 ساعت مکالامه من باطریم یه روزه ته میکشه البته فعلا زیاد ور میرم . چقدر این جی پی اس ش سخت میگیره ؟!
من که بیخیال آی ام آی شدم .
کلا باطری یکی دو هفته طول میکشه تا خودشو نشون بده.
در مورد جی پی اسش حق با شماست من که 2ماه دستم بود هیچ وقت موفق نشدم کانکت بشم.
راستی چرا وقتی من به usb میزنم (درحال mass storage)
چهار - پنج بار هی ریمو میکنه وصل میشه بعد سرعت انتقال اطلاعات هم پایینه 900 مگه رو 15 دیقه طول کشید تازه مموریش هم HC (روش زده نوکیا -تایوانی هم هستش)هست . مشکلی هست یا من اشتباه میکنم
ممنون
این مشکل رو منم داشتم نمی دونم چرا اینجوریه. بیشتر سر همین مشکل فروختمش. با آپدیت هم درست نشد.
چرا فروختی هیف بود میزاشتی تو کارت ریدر ولی در کل من خیلی دوسش دارم حتی بابعضی مشکلاش
راستی شما گوشیت چقئر شار نگه میداشت
من ان 95 داشتم اینطوری می کرد ولی این 5800 ام این کارو نمی کنه
هیچ کجای اروپا رم نمی سازن رمش هم چون ترنسند هست تایوانیه
گوشی من با آهنگ گوش دادن و کلیپ دیدن که کلا می شه روزی 3 ساعت تا 4 روز شارژ نگه می داره
البته هنوز آپدیت نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)