حذف شود.......
یک جلسه نوشته اونم آخرین باری که رفتم و رد شدم فروردین ماه بود یعنی 6 ماه قل بعد دیگه دنبالش نرفتم الان من 6 ماه دیگه برم واسه امتحان مشکلی پیش میاد ؟
من روز ثبت نام اولم 26 مرداد سال قبل بود !
نه مشکلی نداره شما هروقتی که اون یه جلسه رو رفتید هروقت دلتون خواست میتونید برید شهر و امتحا بدی...یک جلسه نوشته اونم آخرین باری که رفتم و رد شدم فروردین ماه بود یعنی 6 ماه قل بعد دیگه دنبالش نرفتم الان من 6 ماه دیگه برم واسه امتحان مشکلی پیش میاد ؟
26 مرداد پارسالمن روز ثبت نام اولم 26 مرداد سال قبل بود !انشاا.. که من اشتباه میکنم ولی فکر میکنم مهلت گواهی نامه گرفتن 1سال از روزی باشه که میری آمورزشگاه برای ثبت نام(یعنی آموزشگاهی که رفتم و تا جایی که یادمه اینطوری بود)....اگه توی این مدت نرید باید دوباره ثبت نام کنید.....ببین حتما حتما برو بپرس..یا تلفنی یا حضوری به حرف من اصلا" اکتفا نکن....شاید آموزشگاه با آموزشگاه فرق داشته باشه...پشت گوش نندازی ها...حیفه...شاید بگن چند روز از تاریخش گذشته اشکالی نداره....شاید هم بگن نه ما این قانون رو نداریم.....
![]()
آقا یه سوال دارم! من الان 4 ماهه که گواهینامه گرفتم ! چند روز پیش یه پراید زد بهم و با اینکه من مقصر نبودم پلیسه می گفت باید گواهینامت باطل شه اگه گزارش بدم! مگه تو تصادفی که خودت مقصر نیستی گواهینامه جدید باطل میشه؟؟؟؟![]()
من معافیت پزشکی دارم شنبه رفته بودم ثبت نام اول یه برگه معاینه پزشکی داد و گفت اول باید بری معاینه ..می خواستم بدونم نمیشه کلاسا رو برم بعد آخرش برم معاینه ؟چرا اینو گفت
اگه مقصر باشی باطل میشه.فکر کنم پول میخواسته پلیسه.
با سلام
دوستان یه سوال داشتم.
یکی از آشنایان ماله کشور عراق هست، اما توی ایران تابعیت گرفته و زندگی میکنه.
گواهینامه اون کشور رو هم تازگی گرفته از همون عراق. حالا میتونه توی ایران با همین گواهینامه رانندگی کنه یا باید دوباره گواهینامه بگیره یا اون گواهینامه رو اینجا ترجمه یا تبدیل کنه و .... ؟؟؟
موفق باشید.
آقا این گواهی اشتغال به تحصیل رو فقط باید از مدرسه گرفت؟
راه دیگه ای نداره؟
این مدیر نامرد ما نمیده میگه بعد کنکور (سال دیگه) بیاین!
نمیشه از آموزش پرورش منطقه گرفت؟
اگر نداد می تونی از راه قانون اقدام کنی. برو آموزش و پرورش منطقتون و موضوع رو اعلام کن و از مدیر شکایت کن.
نه میخوام از راه مسالمت آمیز وارد شم، ناسلامتی تا 1 سال دیگه قراره با این مدیر سرو کله بزنیم!
برم شکایت کنم که از زمین و زمان برام میباره تو مدرسه!
مدیرم به این بهانه نمیده که کنکور واجب تره فقط فکر کنکور باشین!
اه اه اه! بدم میاد از این مسخره بازیا!!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)