اقا نیاز مبرمه هاااااااا
یکی لوطوف کنه مارو هدایت کنه
اقا نیاز مبرمه هاااااااا
یکی لوطوف کنه مارو هدایت کنه
بابا جواب بدین ثواب داره
سلام من دو تا دسته ps1 فابریک دارم چند سال پیش که پلی استیشن 1 داشتم و بعد دو سه سال دیگه گذاشتمش کنار حالا دیدم تبدیلش هست به usb انگار
قیمتش چنده؟بازی ها ساپورت میکننش؟
با سلام
می خواستم بدونم گیم پد Farassoo FGP-575 برای بازی با فیفا 13 مناسب است یا نه؟
متشکرم
دوستان من دو ماه پیش یه دسته ایکس باکس سیمدار به قیمت 42 تومن خریدم که ظاهرا اصل بود(از این جلد سبز ها ی ماکروسافت) الآن احساس میکنم جوی استیک سمت چپ از راست یکم شل تره .... (البته یه بار پام رفت رو کل دسته یه صدای شبیه شکستن ازش اومد)
خواستم ببینم همه ی دسته ها در اثر استفاده آخرش جوی استیک چپشون شل میشه؟
به هم خوردن تایم دی وی دی رایتر پایونیر به علت دستکاری خودم
الان وقتی کلید درایو میزنم تا سینی که توش دی وی دی میزارم بره تو سریع میره تو و اپتیک لنز میاد بالا و اپتیک لنز که باید پایین بمونه میاد بالا میخوره به سینی که مخصوص گذاشتن دی وی دی و کلن هر نو دیسک هست و میخوره به اپتیک زیر کامل پایین نمیمونه تا سینی بره تو حالا چطور من میتونم اپتیک لنزو پایین نگه دارم و سینیرو که توش دی وی دی هستو کامل بدم تو درایو بره تو. مشکل من اپتیک لنزه تا سینیو حل میدم بره تو اپتیک میاد بالا میخورن بهم در حالت خاموش یا به صورت روشن وقتی کلید درایو میزنم این مشکل هست و این تصادف پیش میاد که یهو برای اسیب ندیدن درایو سریع سیستمو خاموش میکنم لطفا راه حلی بهم نشون بدید وقتی دی وی دی با سیدی رفت تواون موقع اپتیک بیاد بالا و دیسکو بخونه خواهش میکنم.
سلام دوستان دو روز دیگه میخاستیم دسته بازی بخریم برا PES و FIFA.
واسه لپ تاپ میخام.
USB باشه.
شوک داشته باشه.
دو قلو باشه(سر هم یاشه)
از 35 و نهایتا 40 بالاتر نره.
یه جورایی شبیه این عکس ولی دوقلو باشه!!!
با تشکر از کمکتون
![]()
من دسته ی شبیه سازی شده xbox رو خریدم. مارک xp product قبلش با یه دسته معمولی فیفا بازی میکردم که خیلی خوب بود مارک diamond.
حالا اینو درایورشو نصب کردم، اما کامپیوتر نمیشناسش. میتونید راهنمایی کنید؟
Last edited by MiMi Ci; 05-12-2012 at 01:54.
کسی میدونه این دسته های xbox360 را تو اصفهان کجا میشه پیدا کرد ؟ امروز رفتم پاساژ طالقانی نبود، طرح xbox داشتند با نام xp ، نخریدم (17000 تومان).
دسته ای که من گرفتم طرح xbox ، اسمشم xp product. اگه بخاطر کیفیت نخریدی فکر نمیکنم بهتر از اون باشه. حداقل من تو مشهد ندیدم. اینو من 15 تومن خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)