تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 221 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

توی این پست می خوام نحوه تغییر در سرور رو توضیح بدم.

این قسمت یک مقدار تخصصی هست. (البته خودمم زیاد یاد ندارم گفتم بذارم شاید دوستان بتونن استفاده کنن).

اول از همه این فایل رو دانلود و نصب کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرور رو اجرا کنید. وقتی سرور لود شد برنامه رو اجرا کنید.

روی New کلیک کرده و OK رو بزنید. تنظیمات رو بر اساس تصویر انجام بدین. قسمت پسورد root رو تایپ کنید.

Connect رو بزنید.

حالا شما به SQL سرور وصل شدین. می تونین اینجا تغییرات لازمه رو انجام بدین. به عنوان مثال من طریقه عوض کردن اسم Realm رو میگم:

نحوه تغییر اسم Realm

از سمت چپ یه آدزس زیر برین:

کد:
    روی Table Data کلیک کنید.

زیر اون اسم realm رو می بینین که می تونین عوضش کنین.

از بالای همون روی Save Changes کلیک کنین.

اینم بخونین بد نیست تو صفحه ی اول بود
    همینجوری میتونی سرور رو آنلاین کنی و اگه به عکس دقت کنی 127.0.0.1 رو به آی پی ای دی اس ال یا نامه دومینت تغیر میدی و همون جوری سیو میکنی اونوقت سرورت آنلاین میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Iran/Neyshabour

پيش فرض

سلام آقا حسین
    اگه ممکنه اسامی GMهاتون رو بهم بگید تا توی بازی add friend کنم.
    باید باهشون در ارتباط باشم. ممنون درضمن یکی از دوستام میخواد Hero شو Change بده به Horde چه باید بکنه؟ :-)
    ممنون

در آغاز فعالیت oyunambari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه می شه دستورات gm رو كامل كنید . این فایلی كه گذاشتین اصلا به درد نمی خوره . فارسی بنویسید مثل نمونه ها . مثلا چطوری یه مونت خاص بدیم به هیرو . یا كوست های باگش رو درست كنیم . ممنون

در آغاز فعالیت ATS_Alilord3224's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام

من هنوز مشکلم رو نتونستم رفع کنم (نمی تونم مینی منیجر رو ران کنم)

من نرم افزار Wamp رو نصب کردم و بعد از اون فایل هایی که گفته بودین رو دانلود کردم و به آدرس C:\Wamp\www کپی کردم.

بعد از اون SQL رو اجرا کردم و به Navica متصل شدم. اما جای دیتا بیس ها گزینه Import نبود و فقط Execute Batch Fail بود که از طریق اون فایل هایی که داخل پوشه C:/Wamp/www/qsl بود (با فرمت Sql) رو یه جورایی کاری مثل Import رو انجام دادم. (ولی نمی دونم درسته یا نه)

حالا نمی دونم فایلی که توی پوشه C:/Wamp/www/Config/Config.xml رو چه جوری کانفیگ کنم. آخه همه اطلاعات داخلش صحیح و درسته !!! (من رو فایل راست کلیک و گزینه Edit رو میزنم)

با تشکر از همه افرادی که کمک میکنند.

----<<<در مهربانی همچون باران باش که در ترنمش علف هرز و گل سرخ یکیست>>>----

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام

من هنوز مشکلم رو نتونستم رفع کنم (نمی تونم مینی منیجر رو ران کنم)

من نرم افزار Wamp رو نصب کردم و بعد از اون فایل هایی که گفته بودین رو دانلود کردم و به آدرس C:\Wamp\www کپی کردم.

بعد از اون SQL رو اجرا کردم و به Navica متصل شدم. اما جای دیتا بیس ها گزینه Import نبود و فقط Execute Batch Fail بود که از طریق اون فایل هایی که داخل پوشه C:/Wamp/www/qsl بود (با فرمت Sql) رو یه جورایی کاری مثل Import رو انجام دادم. (ولی نمی دونم درسته یا نه)

حالا نمی دونم فایلی که توی پوشه C:/Wamp/www/Config/Config.xml رو چه جوری کانفیگ کنم. آخه همه اطلاعات داخلش صحیح و درسته !!! (من رو فایل راست کلیک و گزینه Edit رو میزنم)

با تشکر از همه افرادی که کمک میکنند.

----<<<در مهربانی همچون باران باش که در ترنمش علف هرز و گل سرخ یکیست>>>----
    با سلام
    عزیز احتیاجی نیست که اون فایل رو کانفیگ کنی.
    این فایلی رو که برات گذاشتم رو دانلود کن و بعد با notepad بازش کن و بعد Ctrl+f رو بزن و کلمه Password رو سرچ کن و هر جایی که نوشته بود password اونو با پسورد دیتابیس خودت عوض کن(منظورم همون پسوردی هست که باهاش به دیتابیس وصل میشی) و بعد Ctrl+s رو بزن تا سیو بشه و بعد اونو توی مسیر زیر کپی کن به جای فایل اصلیش.و بعد توی internet explorer بنویس 127.0.0.1 تا مینی مینیجر باز بشه به امید خدا.
    این فایل رو دانلود کن:

کد:
    اینم همون مسیر که بهت گفتم فایلو توش کپی کنی:

C:\wamp\www\scripts

داره خودمونی میشه scampboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام به همگی دوستان !
    من یه مشکل دارم همه کارا رو هم کردم نشد حال اینجا مطرح میکنم ببینم کسی واقعا تواناییش رو داره مشکل منو حل کنه یا نه البته مطمئن ام اینجا زیاد مطرح شده اما خودتون میدونید 133 صفحه رو خداییش حال گیریه بگردی دنبال جواب مشکلت !
    من سرور Mangos 3.3.2 رو گرفتم و راه اندازی کردم تو game net حال واسه اینکه بقیه سیستم های گیم نت بتونن بهش وصل شم مشکل دارم . همون جا که سرور رو دانلود کردم نوشته بود Bind ip رو که 127.0.0.1 بود به ip سیستم host که 192.168.1.31 باشه تغییر بدید ( البته Bind ip داخل realmd.conf و mangosd.conf رو میگم )
    حال این کار رو کردم و زمانی که خواستم وارد بشم به من که خود host هستم ایراد میگرفت و در قسمتی که user va pass رو وارد میکنم بعد از پیامه Connected پنجره Realm selection باز میشه . جا داره بگم 6 ساله دارم wow بازی میکنم ایراد از noob بودنم نگیرید و توضیح جدا ندید فقط بگید Ip رو چطور و از کجا درست کنم که هم خودم که host هستم و هم دیگران که تو گیم نت با سیستم من شبکه شدن بتونیم بازی کنیم . و همو تو بازی ببینیم نه اینکه هرکی واسه خودش یه سرور جدا ران کنه D:
    Ip sever : 192.168.1.31
    systeme 2 : 192.168.1.32
    .
    .
    .
    خدا خیر تون بده ...اگر کسی حوصله نداشت اینجا توضیح بده شماره بده من زنگ میزنم سوال میکنم .

در آغاز فعالیت ATS_Alilord3224's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

با سلام
    عزیز احتیاجی نیست که اون فایل رو کانفیگ کنی.
    این فایلی رو که برات گذاشتم رو دانلود کن و بعد با notepad بازش کن و بعد Ctrl+f رو بزن و کلمه Password رو سرچ کن و هر جایی که نوشته بود password اونو با پسورد دیتابیس خودت عوض کن(منظورم همون پسوردی هست که باهاش به دیتابیس وصل میشی) و بعد Ctrl+s رو بزن تا سیو بشه و بعد اونو توی مسیر زیر کپی کن به جای فایل اصلیش.و بعد توی internet explorer بنویس 127.0.0.1 تا مینی مینیجر باز بشه به امید خدا.
    این فایل رو دانلود کن:

اینم همون مسیر که بهت گفتم فایلو توش کپی کنی:
    خیلی ممنون از کمکت
    اون فایل هایی که می خواد Import کنم رو با چی (اصلا نیازه ؟؟) [با Execute Batch FIle یا .گزینه دیگه که زیر همونه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

agha 1 soal minimanager chie ????????

erepublik.com/en/referrer/Xebeer
    in chie dige ino nemidoonam

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان !
    من یه مشکل دارم همه کارا رو هم کردم نشد حال اینجا مطرح میکنم ببینم کسی واقعا تواناییش رو داره مشکل منو حل کنه یا نه البته مطمئن ام اینجا زیاد مطرح شده اما خودتون میدونید 133 صفحه رو خداییش حال گیریه بگردی دنبال جواب مشکلت !
    من سرور Mangos 3.3.2 رو گرفتم و راه اندازی کردم تو game net حال واسه اینکه بقیه سیستم های گیم نت بتونن بهش وصل شم مشکل دارم . همون جا که سرور رو دانلود کردم نوشته بود Bind ip رو که 127.0.0.1 بود به ip سیستم host که 192.168.1.31 باشه تغییر بدید ( البته Bind ip داخل realmd.conf و mangosd.conf رو میگم )
    حال این کار رو کردم و زمانی که خواستم وارد بشم به من که خود host هستم ایراد میگرفت و در قسمتی که user va pass رو وارد میکنم بعد از پیامه Connected پنجره Realm selection باز میشه . جا داره بگم 6 ساله دارم wow بازی میکنم ایراد از noob بودنم نگیرید و توضیح جدا ندید فقط بگید Ip رو چطور و از کجا درست کنم که هم خودم که host هستم و هم دیگران که تو گیم نت با سیستم من شبکه شدن بتونیم بازی کنیم . و همو تو بازی ببینیم نه اینکه هرکی واسه خودش یه سرور جدا ران کنه D:
    Ip sever : 192.168.1.31
    systeme 2 : 192.168.1.32
    .
    .
    .
    خدا خیر تون بده ...اگر کسی حوصله نداشت اینجا توضیح بده شماره بده من زنگ میزنم سوال میکنم .
    عزیز جان من هم همین مشکل شما رو داشتم توی گیمنتم به صورت آفلاین میخواستم بازی کنم نمیشد ولی حلش کردم خواستی به آیدی من pm بده تا بگم حوصله نوشتن ندارم mekabiz_1978

داره خودمونی میشه scampboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

مهدی جان ممنون به یاهوت پیام دادم منتظر جوابت میمونم .
    کسی دیگر هست من را در این مقوله یاری کند :( ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •