اينجا رو نگاه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا رو نگاه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام بچه ها در مورد كيفيت صفحه cowon o2 نظرتون چيه من كه هم خودم داشتم هم براي يكي از دوستان گرفتيم
احساس ميكنم يكمقدار رنگها شسته شدست
همينطوره؟ايا ممكنه مزبوط به تنظيمات باشه يا فريمور؟
در مورد theme من iaudio رو گشتم پيدا نكردم ميتونيد لينك بديد؟
ممنونم
من O2 ندارم ولی اگه به چشمم خورد حتما پست میکنم راحتترین راه پرسیدن تو خود iaudiophile هست تو صفحه O2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون دوست عزيز از تاپيكي هم كه توي iaudio ايجاد كرديد در مورد v5 خيلي ممنونم منم ميپيوندم ان شالله
اونجا هم چيزي نيافتم به هر صورت اگه يدي ممنون ميشم لينك بديد![]()
خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کرده باشم تو صفحه O2 سوال میکنم نتیجه رو حتما پست میکنم.
![]()
روياي کاربران موسيقي برآورده شد - J3 Cowon تعبير يک خواب
سرويس صوتي – کوون تازهترين پخشکننده خود را موسوم به J3 بهزودي روانه بازارهاي داخلي ميکند.
به گزارش عصر ارتباط، اگر نام مجهزترين پخشکننده موجود در بازار ايران را از کسي بخواهيد بيشک آيپاد تاچ را به شما معرفي خواهد کرد که ضمن داشتن رابط کاربري فوقالعاده قدرتمند و سرعت عمل بالا کيفيت صداي قابل قبولي هم دارد. اما اگر از يک فرد صوتگرا که هنوز از يک دک قديمي، سيديهاي صوتي با کيفيت و بلندگوهاي چوبي استفاده ميکند در مورد پخشکنندههاي مناسب سوال کنيد در جواب آنها از دستگاههاي پر زرق و برق اثري نخواهيد يافت چراکه کيفيت صداي برتر براي اين دسته از علاقهمندان به موسيقي ديجيتالي از ظاهر، سرعت عمل و منوهاي زيبا مهمتر است. در اين بخش تصميم داريم شما را با جديدترين پخشکننده چندرسانهاي کوون تحت نام J3 آشنا کنيم که ضمن داشتن بدنهاي سبک و نمايشگر لمسي AMOLED قابليتهايي دارد که افراد صوتگرا فقط در روياهاي خود ميبينند.
بدنه دستگاه J3 از پلاستيک ساخته شده که در بخش پشتي پوششي لاستيکي دارد و علاوه بر مخفي کردن اثرانگشت و خش افتادگي، از ليز خوردن دستگاه در دست نيز جلوگيري ميکند. در زير نمايشگر دستگاه نيز از يک قطعه آلومينيوم تراشدار به رنگ مشکي يا نقرهاي استفاده شده که بهتر بود سرتاسر قاب رويي دستگاه را ميپيمود. اطراف نمايشگر دستگاه با نواري از پلاستيک براق فلز مانند پوشانده شده که هنگام گرفتن دستگاه در دست هيچ اثري از عدم استحکام يا صداهاي هشداردهنده به چشم نميخورد. نمايشگر به کار رفته در ساخت اين دستگاه از نوع AMOLED است که با داشتن زاويه ديد کامل و رنگ سياه واقعي انرژي کمتري نسبت به انواع LCD مصرف ميکند و در نتيجه دوام باتري را افزايش ميدهد. طبق ادعاي کوون باتري اين پخشکننده براي حدود 60ساعت پخش مداوم صدا جوابگو است. اين ويژگي منحصر بهفرد دستگاه توسط ما تست نشده اما به جرات ميتوان گفت دستگاه با استفاده عادي هر دو هفته يکبار به شارژ احتياج پيدا ميکند که رکوردي عالي محسوب ميشود. در بستهبندي دستگاه که براي حفاظت از محيطزيست ميتوان از آن به عنوان گلدان نيز استفاده کرد فقط يک هدفون و يک کابل USB يافت ميشود. هدفون دستگاه با وجود سبک بودن و تمايل به خارج شدن از گوش همانند يک هدفون کارکرده عمل ميکند و برخلاف هدفونهاي همراه ساير پخشکنندهها ميتوان آنرا نگه داشته و به عنوان يک همراه با کيفيت استفاده کرد. کابل USB همراه دستگاه اختصاصي است و در حفظ و مراقبت آن بايد نهايت مراقبت را به عمل آورد.
بدنه J3 سرشار از انواع شگفتي هايي استکه ميتوان يافتن آنها را در پخشکنندههاي امروزيکه به سمت سادگي پيش ميروند نعمت بزرگي دانست. هدفون دستگاه همراه کابل USB و کارت حافظه MicroSD در قسمت تحتاني نصب ميشوند و بنابراين حافظه داخلي دستگاه قابل ارتقا است. در بخش پشتي يک بلندگو ديده ميشود که قدرت آن چندان تعريفي ندارد اما براي از تنهايي در آوردن يک فرد در يک اتاق کوچک جوابگو است. ميکروفون و سوراخ ريست دستگاه نيز در قسمت پشتي بدنه آن تعبيه شدهاند اما آنچه را به راستي هيجان زده کرد وجود دکمههاي فيزيکي براي پخش و توقف، جلو و عقب بردن آهنگ و تنظيم حجم صدا استکه کنترل دستگاه حتي در جيب را به سادگي ميسر ميکند و نيازي به بيرون آوردن دستگاه از جيب نخواهد بود. در سمت چپ بدنه دستگاه نيز يک دکمه براي قفل دستگاه يا روشن و خاموش کردن آن نصب شدهکه با يک فشار طولاني دستگاه را به حالت خواب ميبرد و فشارهاي معمولي نمايشگر دستگاه را روشن و خاموش ميکند. در منوهاي دستگاه از آيکونهاي خاص کوون استفاده شده و به جاي عباراتي مثل پخش تصادفي يا اکولايزر کاربر بايد با نمادهاي مربوطه کنار بيايد. فونت استفاده شده در منوها اندکي نازک و کوچک است اما حساسيت مناسب نمايشگر لمسي که از روش خازني با تشخيص بار الکتريکي براي دريافت فرمان استفاده ميکند تجربه کار با دستگاه را اندکي بهبود ميدهد. اين دستگاه پردازنده گرافيکي خاصي ندارد بنابراين سرعت عمل منوها و نرمي افکتهاي تصويري در آن همانند تاچ نيست اما در طراحي آن به نکاتي دقت شده که کاربران تاچ در صورت بذل توجه به آن اپل را تحريم ميکنند.
در منوهاي دستگاه ميتوان نحوه انتقال داده آن را از ميان حالات MTP يا MSC انتخاب کرد که در حالت اخير دستگاه و کارت حاظفه آن به شکل درايوهاي جديد در سيستم به نمايش در ميآيند و ميتوان فايلها را به طور مستقيم به فولدرهاي موجود انتقال داد. با اتصال J3 به رايانه پوشههاي موزيک، ويديو، عکس، متن و بازيهاي فلش براي دريافت فايلهاي خود در دستگاه به چشم ميخورند. رنگهاي به نمايش در آمده توسط نمايشگر دستگاه روشن و شفاف است و ميتوان از دستگاه براي حمل آرشيو تصاوير منتخب استفاده کرد. با اينکه نمايش فيلمهاي کامل با نمايشگرهاي کوچک چندان لذتي ندارد اما با کمک J3 يکي دو فيلم کامل پخش کرديم و درخشش و عدم پرش در آن توجه ما را به خود جلب کرد. آنچه به راستي تحسين هر کاربري را بر ميانگيزد کيفيت خارقالعاده پخش دستگاه حتي با هدفونهاي همراه است.
صداي خام دستگاه باسي کنترل شده و مناسب دارد که حتي در قطعات موزيک پيچيده که سازهاي متنوع و زيادي در آنها به اجرا مشغول است از اعتشاش و تداخل صدا اثري به گوش نميرسد. تعداد زيادي حالت از پيش تعيين شده و قابل تنظيم براي اکولايزر صداي دستگاه در دسترس است که ميتوان حالت مناسب گوش خود را از ميان آنها انتخاب کرد. برخلاف برخي پخشکنندههاي ارزان قيمت، قابليتهاي بهبود دهنده کيفيت صداي داخلي همانند BBe در اين دستگاه به خوبي کار ميکنند و مقدار شبيهسازي فراگيري صدا در آن آنقدر زياد نيستکه مصنوعي به نظر برسد.
در نهايت به قابليت بلوتوث دستگاه ميرسيم که علاوه بر امکان اتصال به هدفونهاي بيسيم براي کار با تلفن همراه نيز کاربرد دارد. اگر به دنبال يک پخشکننده لمسي مجهز با کيفيت صداي عالي و کارکرد ساده ميگرديد اندکي صبر کنيد تاJ3 کوون به بازار برسد و آنگاه مطمئن باشيد که با کيفيتترين پخشکننده چندرسانهاي ايران در دستان شما است.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون عثمان جان باور كن به شدت منتظر ورود غول هاي كاوون هستيم
اميدوارم بازگو كننده اين انتظار از طرف دوستان به امرتات باشيد با توجه به اينكه ويزيتور اين شركتيد
ممنون
هی پسر مردونه فقط خواستن هر چی پلیر تو بازار هست رو خار کنن ....
چیه این اخه پلیره یا موشک ...
هرچی که من انتظار داشتم پلیرم داشته بشه تو این لامسب یافت میشه ....
یعنی بلوتوثش مثل موبایل هم میتونه عمل بکنه و انتقال داده انجام بده؟
هووووووووووو
البته فکر کنم باید منتظر قیمت وحشتناک این پلیر تو ایرانم باشیم![]()
اره واقعا شاهكاره اميدوارم با قيمتهاي فضايي بالاي 400 نياد![]()
سلام رفتم S9 32 gig بخرم فهمیدم که کارت حافظه جانبی نمی خوره آیا این درسته ؟
دوم اینکه فروشنده ادعا می کرد که کیفیت D2 + بهتره آیا این هم درسته ؟
سوم اینکه J3 کی میاد بیرون و کی به ایران میرسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)