تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 241 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آقا یه اطلاعات تماس از آقا عثمان گل بدین لطفا ؛ افتخار آشانایی با ایشون رو نداشتم تاحالا
    اينجا رو نگاه كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام بچه ها در مورد كيفيت صفحه cowon o2 نظرتون چيه من كه هم خودم داشتم هم براي يكي از دوستان گرفتيم
    احساس ميكنم يكمقدار رنگها شسته شدست
    همينطوره؟ايا ممكنه مزبوط به تنظيمات باشه يا فريمور؟
    در مورد theme ‌من iaudio رو گشتم پيدا نكردم ميتونيد لينك بديد؟
    ممنونم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سلام بچه ها در مورد كيفيت صفحه cowon o2 نظرتون چيه من كه هم خودم داشتم هم براي يكي از دوستان گرفتيم
    احساس ميكنم يكمقدار رنگها شسته شدست
    همينطوره؟ايا ممكنه مزبوط به تنظيمات باشه يا فريمور؟
    در مورد theme ‌من iaudio رو گشتم پيدا نكردم ميتونيد لينك بديد؟
    ممنونم
    من O2 ندارم ولی اگه به چشمم خورد حتما پست میکنم راحتترین راه پرسیدن تو خود iaudiophile هست تو صفحه O2

کد:
    کد:

4. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من O2 ندارم ولی اگه به چشمم خورد حتما پست میکنم راحتترین راه پرسیدن تو خود iaudiophile هست تو صفحه O2

کد:
    کد:
    خيلي ممنون دوست عزيز از تاپيكي هم كه توي iaudio ‌ايجاد كرديد در مورد v5 ‌خيلي ممنونم منم ميپيوندم ان شالله
    اونجا هم چيزي نيافتم به هر صورت اگه يدي ممنون ميشم لينك بديد

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز از تاپيكي هم كه توي iaudio ‌ايجاد كرديد در مورد v5 ‌خيلي ممنونم منم ميپيوندم ان شالله
    اونجا هم چيزي نيافتم به هر صورت اگه يدي ممنون ميشم لينك بديد
    خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کرده باشم تو صفحه O2 سوال میکنم نتیجه رو حتما پست میکنم.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض j3

روياي کاربران موسيقي برآورده شد - J3 Cowon تعبير يک خواب

سرويس صوتي – کوون تازه‌ترين پخش‌کننده خود را موسوم به J3 به‌زودي روانه بازارهاي داخلي مي‌کند.

به گزارش عصر ارتباط، اگر نام مجهزترين پخش‌کننده موجود در بازار ايران را از کسي بخواهيد بي‌شک آي‌پاد تاچ را به شما معرفي خواهد کرد‌ که ضمن داشتن رابط کاربري فوق‌العاده قدرتمند و سرعت عمل بالا کيفيت صداي قابل قبولي هم دارد. اما اگر از يک فرد صوت‌گرا ‌که هنوز از يک دک قديمي، سي‌دي‌هاي صوتي با کيفيت و بلندگوهاي چوبي استفاده مي‌کند در مورد پخش‌کننده‌هاي مناسب سوال کنيد در جواب آن‌ها از دستگاه‌هاي پر زرق و برق اثري نخواهيد يافت چرا‌که کيفيت صداي برتر براي اين دسته از علاقه‌مندان به موسيقي ديجيتالي از ظاهر، سرعت عمل و منوهاي زيبا مهم‌تر است. در اين بخش تصميم داريم شما را با جديدترين پخش‌کننده چندرسانه‌اي کوون تحت نام J3 آشنا کنيم‌ که ضمن داشتن بدنه‌اي سبک و نمايشگر لمسي AMOLED قابليت‌هايي دارد ‌که افراد صوت‌گرا فقط در روياهاي خود مي‌بينند.
    بدنه دستگاه J3 از پلاستيک ساخته شده ‌که در بخش پشتي پوششي لاستيکي دارد و علاوه بر مخفي کردن اثرانگشت و خش افتادگي، از ليز خوردن دستگاه در دست نيز جلوگيري مي‌کند. در زير نمايشگر دستگاه نيز از يک قطعه آلومينيوم تراشدار به رنگ مشکي يا نقره‌اي استفاده شده ‌که بهتر بود سرتاسر قاب رويي دستگاه را مي‌پيمود. اطراف نمايشگر دستگاه با نواري از پلاستيک براق فلز مانند پوشانده شده که هنگام گرفتن دستگاه در دست هيچ اثري از عدم استحکام يا صداهاي هشداردهنده به چشم نمي‌خورد. نمايشگر به کار رفته در ساخت اين دستگاه از نوع AMOLED است ‌که با داشتن زاويه ديد کامل و رنگ سياه واقعي انرژي کم‌تري نسبت به انواع LCD مصرف مي‌کند و در نتيجه دوام باتري را افزايش مي‌دهد. طبق ادعاي کوون باتري اين پخش‌کننده براي حدود 60ساعت پخش مداوم صدا جوابگو است. اين ويژگي منحصر به‌فرد دستگاه توسط ما تست نشده اما به جرات مي‌توان گفت دستگاه با استفاده عادي هر دو هفته يکبار به شارژ احتياج پيدا مي‌کند‌ که رکوردي عالي محسوب مي‌شود. در بسته‌بندي دستگاه‌ که براي حفاظت از محيط‌زيست مي‌توان از آن به عنوان گلدان نيز استفاده کرد فقط يک هدفون و يک کابل USB يافت مي‌شود. هدفون دستگاه با وجود سبک بودن و تمايل به خارج شدن از گوش همانند يک هدفون کارکرده عمل مي‌کند و برخلاف هدفون‌هاي همراه ساير پخش‌کننده‌ها مي‌توان آن‌را نگه داشته و به عنوان يک همراه با کيفيت استفاده کرد. کابل USB همراه دستگاه اختصاصي است و در حفظ و مراقبت آن بايد نهايت مراقبت را به عمل آورد.
    بدنه J3 سرشار از انواع شگفتي‌ هايي است‌که مي‌توان يافتن آن‌ها را در پخش‌کننده‌هاي امروزي‌که به سمت سادگي پيش مي‌روند نعمت بزرگي دانست. هدفون دستگاه همراه کابل USB و کارت حافظه MicroSD در قسمت تحتاني نصب مي‌شوند و بنابراين حافظه داخلي دستگاه قابل ارتقا است. در بخش پشتي يک بلندگو ديده مي‌شود‌ که قدرت آن چندان تعريفي ندارد اما براي از تنهايي در آوردن يک فرد در يک اتاق کوچک جوابگو است. ميکروفون و سوراخ ريست دستگاه نيز در قسمت پشتي بدنه آن تعبيه شده‌اند اما آنچه را به راستي هيجان زده کرد وجود دکمه‌هاي فيزيکي براي پخش و توقف، جلو و عقب بردن آهنگ و تنظيم حجم صدا است‌که کنترل دستگاه حتي در جيب را به سادگي ميسر مي‌کند و نيازي به بيرون آوردن دستگاه از جيب نخواهد بود. در سمت چپ بدنه دستگاه نيز يک دکمه براي قفل دستگاه يا روشن و خاموش کردن آن نصب شده‌که با يک فشار طولاني دستگاه را به حالت خواب مي‌برد و فشار‌هاي معمولي نمايشگر دستگاه را روشن و خاموش مي‌کند. در منوهاي دستگاه از آيکون‌هاي خاص کوون استفاده شده و به جاي عباراتي مثل پخش تصادفي يا اکولايزر کاربر بايد با نمادهاي مربوطه کنار بيايد. فونت استفاده شده در منوها اندکي نازک و کوچک است اما حساسيت مناسب نمايشگر لمسي‌ که از روش خازني با تشخيص بار الکتريکي براي دريافت فرمان استفاده مي‌کند تجربه کار با دستگاه را اندکي بهبود مي‌دهد. اين دستگاه پردازنده گرافيکي خاصي ندارد بنابراين سرعت عمل منوها و نرمي ‌افکت‌هاي تصويري در آن همانند تاچ نيست اما در طراحي آن به نکاتي دقت شده‌ که کاربران تاچ در صورت بذل توجه به آن اپل را تحريم مي‌کنند.
    در منوهاي دستگاه مي‌توان نحوه انتقال داده آن را از ميان حالات MTP يا MSC انتخاب کرد‌ که در حالت اخير دستگاه و کارت حاظفه آن به شکل درايوهاي جديد در سيستم به نمايش در مي‌آيند و مي‌توان فايل‌ها را به طور مستقيم به فولدرهاي موجود انتقال داد. با اتصال J3 به رايانه پوشه‌هاي موزيک، ويديو، عکس، متن و بازي‌هاي فلش براي دريافت فايل‌هاي خود در دستگاه به چشم مي‌خورند. رنگ‌هاي به نمايش در آمده توسط نمايشگر دستگاه روشن و شفاف است و مي‌توان از دستگاه براي حمل آرشيو تصاوير منتخب استفاده کرد. با اين‌که نمايش فيلم‌هاي کامل با نمايشگر‌هاي کوچک چندان لذتي ندارد اما با کمک J3 يکي دو فيلم کامل پخش کرديم و درخشش و عدم پرش در آن توجه ما را به خود جلب کرد. آنچه به راستي تحسين هر کاربري را بر مي‌انگيزد کيفيت خارق‌العاده پخش دستگاه حتي با هدفون‌هاي همراه است.
    صداي خام دستگاه باسي کنترل شده و مناسب دارد‌ که حتي در قطعات موزيک پيچيده‌ که سازهاي متنوع و زيادي در آن‌ها به اجرا مشغول است از اعتشاش و تداخل صدا اثري به گوش نمي‌رسد. تعداد زيادي حالت از پيش تعيين شده و قابل تنظيم براي اکولايزر صداي دستگاه در دسترس است ‌که مي‌توان حالت مناسب گوش خود را از ميان آن‌ها انتخاب کرد. برخلاف برخي پخش‌کننده‌هاي ارزان قيمت، قابليت‌هاي بهبود دهنده کيفيت صداي داخلي همانند BBe در اين دستگاه به خوبي کار مي‌کنند و مقدار شبيه‌سازي فراگيري صدا در آن آنقدر زياد نيست‌که مصنوعي به نظر برسد.
    در نهايت به قابليت بلوتوث دستگاه مي‌رسيم‌ که علاوه بر امکان اتصال به هدفون‌هاي بي‌سيم براي کار با تلفن همراه نيز کاربرد دارد. اگر به دنبال يک پخش‌کننده لمسي مجهز با کيفيت صداي عالي و کارکرد ساده مي‌گرديد اندکي صبر کنيد تاJ3 کوون به بازار برسد و آن‌گاه مطمئن باشيد ‌که با کيفيت‌ترين پخش‌کننده چندرسانه‌اي ايران در دستان شما است.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 6 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خيلي ممنون عثمان جان باور كن به شدت منتظر ورود غول هاي كاوون هستيم
    اميدوارم بازگو كننده اين انتظار از طرف دوستان به امرتات باشيد با توجه به اينكه ويزيتور اين شركتيد
    ممنون

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

هی پسر مردونه فقط خواستن هر چی پلیر تو بازار هست رو خار کنن ....
    چیه این اخه پلیره یا موشک ...
    هرچی که من انتظار داشتم پلیرم داشته بشه تو این لامسب یافت میشه ....
    یعنی بلوتوثش مثل موبایل هم میتونه عمل بکنه و انتقال داده انجام بده؟

هووووووووووو
    البته فکر کنم باید منتظر قیمت وحشتناک این پلیر تو ایرانم باشیم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

هی پسر مردونه فقط خواستن هر چی پلیر تو بازار هست رو خار کنن ....
    چیه این اخه پلیره یا موشک ...
    هرچی که من انتظار داشتم پلیرم داشته بشه تو این لامسب یافت میشه ....
    یعنی بلوتوثش مثل موبایل هم میتونه عمل بکنه و انتقال داده انجام بده؟

هووووووووووو
    البته فکر کنم باید منتظر قیمت وحشتناک این پلیر تو ایرانم باشیم
    اره واقعا شاهكاره اميدوارم با قيمتهاي فضايي بالاي 400 نياد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام رفتم S9 32 gig بخرم فهمیدم که کارت حافظه جانبی نمی خوره آیا این درسته ؟
    دوم اینکه فروشنده ادعا می کرد که کیفیت D2 + بهتره آیا این هم درسته ؟
    سوم اینکه J3 کی میاد بیرون و کی به ایران میرسه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •