خب دوست عزیز پس باید چه کار کرد ؟
اینجوری که این سایت به درد ما نمی خوره ؟
خب دوست عزیز پس باید چه کار کرد ؟
اینجوری که این سایت به درد ما نمی خوره ؟
در ابتداي پست ذكر كردم مختص آنتي ويروس كاسپر.در نتيجه اين سريال بر روي اينترنت سكيوريتي كاسپر كار نميكنه.
بر روي نسخه انگليسي تست نكردم.شما ميتونيد يك سريال را دريافت و بر روي نسخه انگليسي تست كنيد.
اين سايت زماني كليدهاي نسخه انگليسي را هم قرار ميداد و از اين جهت معرفي شده بود.
دوستان و بنده مرتبا كليدهاي جديد محصولات كاسپر را قرار ميديم.شما ميتونيد از آنها استفاده كنيد.
رفیق از کلیدهایی که من میذارم استفاده کن ، 100 % مشکلت حل میشه. اگه رفت توی بلک لیست ، ظرف 12 ساعت ، کلید فعال میذارم
الان ، همین کلید ها فعال هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4GYPT-HXHZZ-Z6RK2-WR1HR
آقا دستت درد نکنه من همین 4GYPT-HXHZZ-Z6RK2-WR1HR رو وارد کردم بعد انلاین چک کرد اخر Ok شد.
بدون دردسر
سلام دوستان از دیروز یهو کسپر اسکای من پیغام Data base out of date و داد
من چند بار آپدیتش کردم با سرورهای مختلف هم چکش کردم ولی نمیدونم چه مرگشه؟ هر دفعه هم آپدیت کامل انجام میشه و میگه آپدیت کمپلیت
اینم عکسش
![]()
دوست عزيز در ابتدا خواهش كنم با توجه به اينكه مشكل شما مربوط به كرك و سريال كاسپر نميباشه سوال خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر پيگيري كنيد.
ظاهرا كه مشكلي از نظر آپديت نيست و خودش هم در عكس نوشته آپديت كامل انجام شده.براي اينكه عكس شما قابل مشاهده باشه در سايتي آپلود كنيد كه قيلتر نباشه.
از كدام Build نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟متاسفانه در نسخه 2010 اشكالات و باگهاي عجيبي ديده شده كه شايد اين هم يكي از آنها باشه.توصيه ميكنم فعلا از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد كه مشكلاتش خيلي كمتره.
تاریخ سیستم رو هم چک کنید.
همه کی ها رفته تو black list
سلام دوستان
ببخشید ورژن انتی ویروس من 9.0.0.698 هستش
ایا برای این نسخه کرکی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)