بازی رو دوباره از اول نصب کردم و با کرک دوم اررور زیر رو میگیرم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو دوباره از اول نصب کردم و با کرک دوم اررور زیر رو میگیرم ...
فکر میکنم یکی از فایلهای BmLauncher یا BmStartApp اجرا کنی مشکلت حل بشه....
شما بازی رو از اول نصب کن و کرک زیر رو در زیر عبارت Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable دان کنید
البته این کرک اصلاحیه هستش شما باید یک فایل 8 مگابایتی که کرک اصلی بازی هستش که همراه dvd بازی هست رو کپی و بعدشم
اینها رو کپی کنید این فقط مشکل دکمه F در بازی حل میکنه و کرک اصلی نیست.
Last edited by pcali; 05-11-2009 at 19:09.
متاسفانه تاثیری نداشت ...
بازی من همراه خودش کرکی نداشت ! ممکنه خودش خودکار کرک بشه که حالا نمیدونم با کدوم کرک ... ولی از اولین سری بازی بود ... یعنی اولین کرک میتونه باشه به احتمال زیاد ...شما بازی رو از اول نصب کن و کرک زیر رو در زیر عبارت Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable دان کنید
البته این کرک اصلاحیه هستش شما باید یک فایل 8 مگابایتی که کرک اصلی بازی هستش که همراه dvd بازی هست رو کپی و بعدشم
فقط مشکل F !؟
جاهای دیگر بازی مشکلات دیگری رو هم دوستان گزارش داده بودند ! اونها چطور ؟!
دوستان من تو 24 درصد گیر کردم . اونجا که دکتر یانگ کشته میشه و رد پای زن دلقک رو دنبال می کنم تا میریم بیرون ساختمون تو محوطه. بعدش جلوی یه در میرسم که با زنجیر قفل شده. نمی دونم باید چه کار کنم.آیا اشکال از کرکه؟
بله. دقیقا جایی گیر کردین که قلاب عمل نمیکنه. از کرک های که در صفحه قبل قرار داده شده استفاده کنین.
دوستان من تونستم بازی رو با پست زیر اجرا کنم .
حالا کسی از دوستان سیو قسمتی رو که از غار بتمن برای اولین بار باید خارج بشیم رو داره که با این سیو سازگار باشه و مشکل F حل شده باشه ؟!
شما بازی رو از اول نصب کن و کرک زیر رو در زیر عبارت Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable دان کنید
آقا کسی با کرک جدید درصد 20 یا 30 یا 40 رو داره؟ واقعا حوصله ندارم باز از اول برم :((
حالا کسی از دوستان سیو قسمتی رو که از غار بتمن برای اولین بار باید خارج بشیم رو داره که با این سیو سازگار باشه و مشکل F حل شده باشه ؟![quote]
من سیو های زیر را دارم ولی همشون رو درجه سختیه hardه
سیوهام:3% - 6% - 10% -13%-19%-21%-26%-30%-36%-44%-57%-66%-75%
[QUOTE=aha2012;4378084]حالا کسی از دوستان سیو قسمتی رو که از غار بتمن برای اولین بار باید خارج بشیم رو داره که با این سیو سازگار باشه و مشکل F حل شده باشه ؟!ممنون از اینکه سریع جواب دادید دوستان کسی هست رو NORMAL داشته باشه سیو بالا 30 درصد رو؟
من سیو های زیر را دارم ولی همشون رو درجه سختیه hardه
سیوهام:3% - 6% - 10% -13%-19%-21%-26%-30%-36%-44%-57%-66%-75%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)