تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 168 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

سلام
    بازم یه مشکل دیگه !
    گوشیم رو قبلا تنظیم کرده بودم بعداز 15 ثانیه مونیتورش رو خاموش می کردکه در مصرف باطری صرفه جوبی بشه وفایل فلش هم نمایشی از ساعت ووضعیت باطری رو برای 5 ثانیه اعلام می کردبعد صفحه کلا خاموش می شد ولی متاسفانه الان دو روز هست که نمی دونم چه بلایی سرش اومده که اصلا حرف گوش نمیده هرچی دوباره تنظیمات رو تکرار می کنم جواب نمیده .شاید من اشتباهی تنظیم می کنم. دوستانی که می تونن لطفا راهنمایی بکنن. خیلی گلین . دعا می کنم انوییکه خیلی دوسش دارین خیلی خیلی دوستون داشته باشه.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    بازم یه مشکل دیگه !
    گوشیم رو قبلا تنظیم کرده بودم بعداز 15 ثانیه مونیتورش رو خاموش می کردکه در مصرف باطری صرفه جوبی بشه وفایل فلش هم نمایشی از ساعت ووضعیت باطری رو برای 5 ثانیه اعلام می کردبعد صفحه کلا خاموش می شد ولی متاسفانه الان دو روز هست که نمی دونم چه بلایی سرش اومده که اصلا حرف گوش نمیده هرچی دوباره تنظیمات رو تکرار می کنم جواب نمیده .شاید من اشتباهی تنظیم می کنم. دوستانی که می تونن لطفا راهنمایی بکنن. خیلی گلین . دعا می کنم انوییکه خیلی دوسش دارین خیلی خیلی دوستون داشته باشه.
    گوشی من هم یه وقتهایی اینجوری میشه مثلا وقتی گوشی خاموش رو میزنم به شارژ همه ی چراغ های گوشی روشن میشه و دیگر خاموش نمیشه
    بعد 1 الی 2 روز درست میشه اگر نشد با مستر ریست
    اگر هم به اخرین ورژن اپدیت کنی احتکالا مشکلاتت حل میشه
    شاد باشی

3. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

6 یک مشکل جدید در درایو c‌ گوشی های نوکیا n85

سلام به همه

pc کل حافظه داخلی رو 84 mb اعلام میکنه وازاین مقدار83 mb پرهست.هربار که گوشی ریستارت می کنه اعلام میشه که باید کمی از حافظه رو خالی بکنی.
    دوتا فایل صوتی با فرمت *.mp3 که توسط خود گوشی ضبط شده درداخل درایو c شرف حضور دارند که نمی تونم پاکشون بکنم. یعنی وقتی می خوام پاک بکنم اعلام می کنه که فایلی رو که می خوای پاک کنی تحت حفاظت هست یه جورایی با فایل سیستمی عوضی گرفته .
    1- لطفا راهنمایی بکنید برای پاک کردن این دوتا فایل صوتی چه کارباید بکنم( البته بجز ریسیت کردن)
    2- اگر درایو c ریسیت بکنم آیا برنامه هایی که برای هک گوشی روش نصب شده هم از بین خواهند رفت.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بچه ها من گوشیم رو به 30.19 آپ کردم ، عوض اینکه سریع تر بشه و صداش بشتر بشه برعکس شده : هم کند تو منوها جابجا میشه و هم صداش کمتر شده !!! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

فقط بعد آپدیت xplore سی پی یو رو درست نشون میده !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همه

pc کل حافظه داخلی رو 84 mb اعلام میکنه وازاین مقدار83 mb پرهست.هربار که گوشی ریستارت می کنه اعلام میشه که باید کمی از حافظه رو خالی بکنی.
    دوتا فایل صوتی با فرمت *.mp3 که توسط خود گوشی ضبط شده درداخل درایو c شرف حضور دارند که نمی تونم پاکشون بکنم. یعنی وقتی می خوام پاک بکنم اعلام می کنه که فایلی رو که می خوای پاک کنی تحت حفاظت هست یه جورایی با فایل سیستمی عوضی گرفته .
    1- لطفا راهنمایی بکنید برای پاک کردن این دوتا فایل صوتی چه کارباید بکنم( البته بجز ریسیت کردن)
    2- اگر درایو c ریسیت بکنم آیا برنامه هایی که برای هک گوشی روش نصب شده هم از بین خواهند رفت.
    دوست عزیز من در پست های قبل گفتم که باید برنامه های رو که زیاد کاربردی نیستند روی مموری کارد نصب کنید تا حافظی اصلی گوشی بیخود پر نشه
    اگر برنامه ها رو روی درایوc یا همون فون مموری نصب کردید پاک میشه
    شاد باشی

8. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها من گوشیم رو به 30.19 آپ کردم ، عوض اینکه سریع تر بشه و صداش بشتر بشه برعکس شده : هم کند تو منوها جابجا میشه و هم صداش کمتر شده !!! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
    یه بار مموری تو دفرگ کن
    اگر دیدی بازهم کند شده دانگرید کن
    اگر نتونستی به ورژن پایین تر فلش کن
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

یه بار مموری تو دفرگ کن
    اگر دیدی بازهم کند شده دانگرید کن
    اگر نتونستی به ورژن پایین تر فلش کن
    شاد باشی
    فرمت کردم . انواع ریست ها رو هم کردم . ولی حل نشده : هم صداش کمتر شده و هم سرعتش به صورت محسوسی کاهش پیدا کرده و بعضی باگها هم مثه باز بودن دوربین (بدون دخالت من) و ... بهش اضافه شده
    حالا این دانگرید رو یه توضیحی بده .
    راستی تاپیک انواع فلش کردنها رو هم لطف کن . ممنونتم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فرمت کردم . انواع ریست ها رو هم کردم . ولی حل نشده : هم صداش کمتر شده و هم سرعتش به صورت محسوسی کاهش پیدا کرده و بعضی باگها هم مثه باز بودن دوربین (بدون دخالت من) و ... بهش اضافه شده
    حالا این دانگرید رو یه توضیحی بده .
    راستی تاپیک انواع فلش کردنها رو هم لطف کن . ممنونتم
    من نمیدونم چی بیگم یکی میگه ورژن 30 خوبه یکی میگه ضعیفه
    دانگرید به وسیله ی جف انجام میشه یعنی ورژن 30 رو به 20 بر میگردونی در ضمن به فایل های 20 هم نیازمندی
    فلش انواع ندار فقط چند جور برنامه داره که مهم ترینشاشون فونیکس و جفو NSS هستش
    چون باکس جف کرک شده و با کابل گوشیت میتونی اون رو فلش کنی دیگه هر جا که فریمور میزارن برای جف هستش
    من دایال اپ هستم نمیتونم دنبال لینک بگردم شرمنده

شاد باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

6

دوست عزیز من در پست های قبل گفتم که باید برنامه های رو که زیاد کاربردی نیستند روی مموری کارد نصب کنید تا حافظی اصلی گوشی بیخود پر نشه
    اگر برنامه ها رو روی درایوc یا همون فون مموری نصب کردید پاک میشه
    شاد باشی
    دوست عزیز از توجه وراهنماییت ممنون بنا به سفارش شما دیگه برنامه ای روش نصب نکردم.من مشکلم بیشتر با دوتا فایل صوتی هست که پیش فرض داخل درایو c ذخیره شدن و حالا دیگه پاک نمیشن یعنی سیستم یه جورایی فکر میکنه که این دوتا فایل سیستمی هستن لطفا برای پاک کردن اونا راهنمایی بکنین.ممنون
    Last edited by parya_shilan; 01-08-2009 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •