ممنونم که جواب دادی
حالا به نظر شما من چند وقت دیگه باید صبر کنم تا سری جدید تر و بهتری بیاد و این سری x18 va x16 مگه بدند که کم وارد میشه و اگر سری جدیدتری بیاد باید انتظار یک جهش قیمت را داشته باشیم یا نه؟
مثلا تا اواسط مرداد سری جدیدتری میاد؟![]()
ممنونم که جواب دادی
حالا به نظر شما من چند وقت دیگه باید صبر کنم تا سری جدید تر و بهتری بیاد و این سری x18 va x16 مگه بدند که کم وارد میشه و اگر سری جدیدتری بیاد باید انتظار یک جهش قیمت را داشته باشیم یا نه؟
مثلا تا اواسط مرداد سری جدیدتری میاد؟![]()
این سری مخصوصن بخاطر قیمت بالاترش و مشخصات خاصی که داره طرفدارای کمتری داره.باید صبر کنی ببینی کی میاد طبق ادعای ایران اچ پی قرار بوده سری جدیدش اواسط اردیبهشت وارد شه ولی هنوز که نشده
سلام من یک لپتاپ hp 6720s دارم هنگام ریکاوری از روی سیستم error ox400110020000100a را می دهد درایو مخفی من هم موجود می باشد و پاک نشده چکار کنم
جناب avecina.ir :من يه دوست تو امريكا دارم كه دو ماه ديكه مياد ايران به نظرت اكه بكم اون برام از اونجا بياره بهتره و مشكلي درست نميشه? همون مدل x18 hdx
ببین دوست جان این سری از DV3 بخاطر گرافیک پایینش حرارتی نمیتونه داشته باشه که.... طبعن از CPU هم تا وقتی کار سنگین نکشی حرارتی ازش حس نمیکنی و باید خاطرت جمع باشه.میتونی Review های مختلف و نظرات کاربران را توی سایتهای تخصصی تر جستجو کنی و ببینی
ضمنن روی Blu-Ray هم اینقدر حساس نباشین..... تا وقتی Blu-Ray بخواد بیاد ایران مطمئن باش یا لپتاپت را عوض کردی و یا بجای بلوری فناوریهای جدیدتری وارد بازار شدن و این رده خارج شده!!! بنظرم این توی آمریکا بیشتر کاربرد داره تا توی کشورهای ما.. ولیLED-LCD مهم هستش
سلام آقا لطفا یه کم در مورد تفاوت 3670 با 4650 صحبت کنید
(کاربر دی نه نوت بوک چک!)بد جوری بین dv6-1199 با studio xps گیر کردم
برای کار 3d max , maya ....
سلامم..این پست را ببین:
اگه به لینکهایی که گذاشتم نگاه کنی میبینی تفاوت امتیاز 3dmark 05 اون دو تا کارت نزدیک به دو برابر هستش!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب منو لطف ميكني بدي! Avecina.ir تامرداد صبر كنم سري جديد مياد يا نه??? خبر جديدي داشتي لطف كن و بزار ممنون
سلام دوستان
من يك جايي خوندم اگه بيشتر از يكي دوتا game هم زمان روي laptop نصب باشه ممكنه سيستم آسيب ببينه !!!!!! مي خواستم ببينم اين مطلب چقدر صحت داره ؟؟!!!! (ضمنا خيلي تشكر ميكنم از دوستاني كه در اين forum نظر ميدن خيلي به من كمك كرد توي انتخاب laptop مناسب) لپ تاپ من hp dv5-1299
این دیگه چه حرفیه تو بگو 100 تا گیم عجباااااااا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)