تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 133 از 482 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از خود داتک، دیروز حرف زدم، گفت تا حداکثر 1-2 ماه دیگه همه رو تغییر می دیم، فکر می کنم اگه همه تماس بگیرن باهاشون تغییر روش بدن...
    بدبختی اینجاست که اینقدر وضعیت ADSL افتضاحه که حتی با قیمت های جدید هم برای 512 پایین ترین قیمت رو داره ، به جز Oracle که اون هم خیلی مناطق رو ساپورت نمیکنه .

با این وجود من هم معلوم نیست که با تغییر قیمت ها در این شرکت ماندگار باشم . شاهد مواردی بودم که برخلاف گذشته نسبت به این شرکت نظر خوبی ندارم ، به هیچ شخصی هم پیشنهادش نمیکنم .

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بدبختی اینجاست که اینقدر وضعیت ADSL افتضاحه که حتی با قیمت های جدید هم برای 512 پایین ترین قیمت رو داره ، به جز Oracle که اون هم خیلی مناطق رو ساپورت نمیکنه .

با این وجود من هم معلوم نیست که با تغییر قیمت ها در این شرکت ماندگار باشم . شاهد مواردی بودم که برخلاف گذشته نسبت به این شرکت نظر خوبی ندارم ، به هیچ شخصی هم پیشنهادش نمیکنم .
    به هر حال منکه دیگه حاضر نیستم از این شرکت مسخره اینترنت بگیرم
    از چند وقت پیش تا حالا که برای خودم سرور مجازی خریدم صبح برای اینکه بتونم از طریق SSH Tunneling بتونم از شر این قیلتر های مخابرات راحت بشم صبح ها که میام وصل بشم چون محدودیت گذاشتن سرعت اتصال به سرور خودم بسیار پایین هست و در بعدظهر ها سرعت خوب میشه
    اول فکر کردم ایراد از سرور هست اما یاد حرف اون دوستمون افتادم که گفت برای تورنت محدودیت گذاشتن و فهمیدم تازه ایراد از خودم بوده
    بخاطر همین اینقدر عصبانی شدم که میخوام حتما از این شرکت برم
    فقط منتظرم که یکی از شرکت اوراکل یه خبری برام بیاره که چطور شرکتیه تا اگه بشه اینترنت یه مگ ازشون بگیرم و از شر این محدودیت ها راحت شم
    مسخره ها کلی پول میگیرن منت هم میزارن تازه محدودیت هم اعمال میکنن
    اینترنتشون درسته ارزونتره از همه جاس ولی اینقدر مسخره بازی در میاره که ادم حاضر نیست از این اینترنت به اصطلاح ارزون اما با کلی محدودیت استفاده کنه
    الان به پشتیبانی هم زنگ بزنی 1000 میخواد دلیل بیاره که ایراد از ما نیست اما همه میدونن که مقصر اصلی خودشونن

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

sms 11 تصمیمت حتمی است؟

من برای ipw یک راه حل باسه مشکل هنگ کردن سیستم هایی که روی cpu های دو هسته رخ می ده پیدا کردم که رو خودم جواب داد ولی برای اطمینان یک نفر دیگر که ipw داره و سیستم دو هسته ای هم داره می خوام که ان هم تس کنه که اگر روی ان هم جواب بده بزارم به حال عمومی....داوطلب داریم؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بعد از این شرکت به کجا کوچ کنیم ؟ یک اینترنت نامحدود خوش قیمت ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه داتک قیمتاشو طبق گفته دوستان گرون کنه من 100% از این شرکت میرم
    فقط منتظرم یکی خبری از اوراکل برام بیاره که چطور شرکتیه
    اگرم که تا دو ماه اینده گرون نکنه که شاید بازم از این شرکت رفتم
    میخوام جایی برم که اجازه دسترسی به سرورمو بدن بدون هیچ مزاحمتی
    چطور مگه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بعد از این شرکت به کجا کوچ کنیم ؟ یک اینترنت نامحدود خوش قیمت ...
    به نظرم از همه بهتر همون سپنتا و اوراکل هست
    اول میخوام از اوراکل اطلاعات داشته باشم بعد اگه نشد برم سراغ سپنتا
    دوستان اگه کسی اطلاعاتی از این شرکت داره ممنون میشم به منم بگه

7. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان اگر اطلاعتي در مورد اوراكل بدست آورديد بگيد كه ما هم استفاده كنيم.

شركتهاي ديگه‌اي هم اگه ميشناسيد بگيد ، چون ما داتكيا به نامحدود بودن دانلود عادت كرديم ديگه سخته برامون مواظب تك تك كيلوبايتايي كه دانلود ميكنيم باشيم.

راستي يك سوال : من الآن 256 دارم ، با افزايش قيمتا اگه داتك بمونم مجبورم 128 بگيرم ، اينجور كه اينا ميگن Share از 1/8 به 1/5 رسيده (درسته؟). حالا يعني اگر 128 جديد رو بگيرم با 25.6 دانلود ميكنم ديگه؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگر اطلاعتي در مورد اوراكل بدست آورديد بگيد كه ما هم استفاده كنيم.

شركتهاي ديگه‌اي هم اگه ميشناسيد بگيد ، چون ما داتكيا به نامحدود بودن دانلود عادت كرديم ديگه سخته برامون مواظب تك تك كيلوبايتايي كه دانلود ميكنيم باشيم.

راستي يك سوال : من الآن 256 دارم ، با افزايش قيمتا اگه داتك بمونم مجبورم 128 بگيرم ، اينجور كه اينا ميگن Share از 1/8 به 1/5 رسيده (درسته؟). حالا يعني اگر 128 جديد رو بگيرم با 25.6 دانلود ميكنم ديگه؟؟
    دوستان
    مثه اینکه اوراکل هم توخالی از اب دراومد و شرکت مناسبی نیست
    من اطلاعاتمو بر اساس این صفحه میگم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس تنها شرکتی که میمونه که ازش اینترنت بگیریم همون سپنتا هست که با پشتیبانی که اونا دارن خدا به داد ما برسه
    چون پشتیبانیش خوب نیست اما اینترنت خوبی داره و در کل من شنیدم اگه با سپنتا به مشکل بر بخوری بری از یه شرکت دیگه بگیری خیلی بهتره
    کلا اگه با سپنتا به مشکلیی بر نخوردید و اینترنتتون قطعی چیزی نداشت بهترین شرکت برای ما داتکیا محسوب میشه

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

دوست عزیز من که تا حالا با سپنتا به مشکلی بر نخوردم!
    اون اول هم که گرفتم پشتیبانی یه ساعت با حوصله ی تمام نحوه راه اندازی رو بهم گفت ولی من نمیدونم چرا بعضیا از پشتیبانی ناراضین.
    یکی دوستام که چند سال سپنتا داره یه مدت زیاد قطعی داشت واسش یه هفته اضافی دادند!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز من که تا حالا با سپنتا به مشکلی بر نخوردم!
    اون اول هم که گرفتم پشتیبانی یه ساعت با حوصله ی تمام نحوه راه اندازی رو بهم گفت ولی من نمیدونم چرا بعضیا از پشتیبانی ناراضین.
    یکی دوستام که چند سال سپنتا داره یه مدت زیاد قطعی داشت واسش یه هفته اضافی دادند!
    دوست عزیز منکه گفتم اگه باهاش به مشکل بر نخوردی شرکت خوبیه
    اگه نه که خیلی اذیت میکنه
    دوست من مشکل ما داتکیا هم همینه
    مشکل اینجاس که ما ازبس نامحدود داشتیم سطح توقعمون رفته بالا
    ببین دوست من ، من دوست ندارم که دارم کار میکنم وسط کار قطع بشه و بعد اخرسر بجای اینکه مشکل رو حل کنن بیان و یه هفته اضافه بدن.مشکل من این نیست که بیان یه هفته اضافه بدن.من فقط میگم دوست دارم وقتی فایلی رو میزارم برای دانلود و میرم وقتی اومدم ببینم که فایلم دانلود شده نه اینکه بیام ببینم حتی یه پارت هم دانلود نشده و در عوضش بخوان با یه هفته اضافه دادن مشکل من رو حل کنن
    بنده هم خودم دوستی دارم که در حال حاضر از سپنتا اینترنت داره و راضیه و تاحالا به مشکلی بر نخورده
    خود ایشون بهم گفتکه پشتیبانی سپنتا خیلی داغونه و خیلی حالیشون نیست
    به خاطر همین هست که میگم اگه به مشکل بر بخوری چون بلد نیستند نمیتونن مشکلتو برطرف کنن
    داتک درسته میخواد گرون کنه اما اپشتیبانی خوبی داره و هر مشکلی باشه سه سوته برات برطرف میکنه
    به هر حال من از دوستان که خبر ندارم اما منکه تصمیممو گرفتم و اگه گرون بشه از این شرکت میرم

12. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •