دوستان من تو هیچ موضوعی ادعا ندارم اما در مورد موسیقی میتونم ادعا بکنم که سالهاست دارم به طور حرفه ای با موسیقی کار میکنم و بهش گوش میدم ..
zen x fi 2 رو صبح 16 گیگش رو با قیمت 195 هزار تومان خریدم .. از اون موقع سعی کردم رو اکثر تنظمیاتش کار کنم
متاسفانه هیچ لذتی از شنیدن باهاش نمیبرم ..کیفیت و بلندی صدا در ظاهر خیلی بالاست و آدم فورا میگه عجب صدایی اما برای من که سالها با انواع هدفونها و هندزفریهای موبایل به آهنگها گوش دادم یه مساله ای اذیتم میکنه و اون اینه به نطرم اهنگ رو غیر طبیعی جلوه میده و اصلا نمیشه ازش لذت برد .. یه جورایی صدا رو تیز میکنه و بیش از حد به گوشت نزدیک میکنه این تیزی صدا اذیتم میکنه
مخصوصا آهنگهایی که در سبک نئو فولک و بسیار حسی هستند صغیف عمل میکنه و متاسفانه اصلا نمیتونه حس رو منتقل کنه
در مورد آهنگهای ترنس و ایرانی معمولی لذت شیندنش بالاست به طوری که منی که اصولا آهنگهای ایرانی کم گوش میکنم .. و به دنبال آهنگ شاد هم نمیرم برای تست هم که شده این کارو کردم و واقعا لذت بردم
اما چون تخصص من در آهنگهای لایت .. غمگین .. و حسی هستند قضیه فرق میکنه
بهرحال این نظر من بود به عنوان یک فردی که سالهاست دیوونه موسیقیه .
البته اینم بگم من بسیار و حساس و سخت گیر هستم در این زمینه و شاید من فقط این نظر رو داشته باشم .موفق باشید