تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 133 از 1759 اولاول ... 33831231291301311321331341351361371431832336331133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

اما اینکه از کجا بگیری:
    خوب باید بگم که چی برات مهمه؟
    1.سرعت بالا؟
    2.پشتیبانی خوب
    3.قیمت ارزون
    4.اینترنت با محدودیت یا بدون محدودیت ترافیک؟
    5.کیفیت بالای شبکه وثبات داشتن یا نداشتن؟؟

و...........

البته قبل از اینکه جواب سوال بالا رو بدی باید بگی که اصلا برای چی میخوای ADSL بگیری
    اینترنت رو برای دانلود میخوای؟ برای وبگردی و چت و.. میخوای؟ یا برای آپلود کردن !؟؟

مواردی که برات مهمتره رو بگو تا بشه بیشتر راهنمایی کرد(نگی که همه رو باهم میخوام که تو ایران چنین چیزی وجود نداره)
    سلام آقا مهدی!
    دستت درست
    واقعاً ازت ممنونم خیلی راهنمایی خوبی در مورد میکرو ----- کردی!

اول در مورد اینکه چرا می خوام ADSL بگیرم،اینکه واقعاً روزی حداقل 2-3 ساعت با اینترنت کار دارم(بیشتر وبگردی و دانلود(البته نه چند صد گیـــــــــــــــگ!)) و اینکه دیال آپ واقعاً خسته ام کرده(با اون سرعت مزخرفش) و اینکه پول تلفنمون هر دفعه این جوریه(چون از شبکه هوشمند استفاده می کردم)

راستی یه سوال؟
    وقتی سرویس adsl رو راه انداختم،اگه اعتبارم تموم شد یا قبل از اون می تونم از دیال آپ هم استفاده کنم؟
    چون اصلا بدون اینترنت نمی تونم زندگی کنم!
    (منظورم اینه که بعد از رانژه شدن خط،مشکلی واسه دیال آپ پیش نمی یاد؟)

========================

در مورد نوع سرویسم راستش فعلا می خوام اینترنت محدود بگیرم چون الآن سرم شلوغه و تا چند ماهه دیگه خیلی وقت اینترنتو ندارم،یعنی می خوام علی الحساب یه چیز ارزون باشه که اگه زیاد وقت نکردم استفاده کنم،بعد از اتمام مدت،پولم سوخت نشه

از طرفی فعلا حدود 2- 3 گیگم دانلود دارم که ترافیک حجمی 3-4 گیگ فکر کنم کافی باشه!

========================

راستش تو اینترنت فایندر نگاه کردم و یه چند تایی رو طبق اون چیزی که می خوام انتخاب کردم منتها الآن مساله ام فقط پشتیبانی وثبات شبکه اس!

========================

در مورد راه اندازی مودمم واقعیت،نمی خوام پول مفت به این شرکتا بدم!
    دوست دارم خودم راش بندازم،ولی اینکه گفتی ممکنه خیلی به مشکل بر بخورم،یه خورده تو شک افتادم...
    راه اندازیش واقعاً خیلی مشکل داره یا خودم از پسش بر میام؟(حالا با هر نوع مودمی!)

بازم مخلصـــــــــــــــــیم

((((در ضمن در مورد مودمها و اون سوالاتی که داشتم هم اگه کسی نظری داره،لطف کنه بگه!
    مرسی))))

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام...

من تازه به جمع کاربران پارس انلاین وارد شدم... مودم Symphony SY602 دارم.... 3 تا کامپیوتر توی خونه دارم که احتیاج دارم شیر کنم روی 3 تاشون... الان کانکشن PPPOE رو شیر کردم اما می خوام توی مودم یوزر و پسورد رو بدم که خودش اتوماتیک وصل بشه !... می شه دوستان کمک کنن تا بتونم یوزر و پسورد رو توش سیو کنم؟...

ممنون......

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من این مودم رو ندارم ولی مگه راهنما نداره میری تو ویزارد و 3 تا کلیک می کنی تموم میشه دیگه .
    چرا از این دزد افلاین گرفتی ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی یه سوال؟
    وقتی سرویس adsl رو راه انداختم،اگه اعتبارم تموم شد یا قبل از اون می تونم از دیال آپ هم استفاده کنم؟
    چون اصلا بدون اینترنت نمی تونم زندگی کنم!
    (منظورم اینه که بعد از رانژه شدن خط،مشکلی واسه دیال آپ پیش نمی یاد؟
    نه هیچ مشکلی نیست هر وقت میخوای سیم تلفن را وصل میکنی به مودم دیال آپ و....

راستش تو اینترنت فایندر نگاه کردم و یه چند تایی رو طبق اون چیزی که می خوام انتخاب کردم منتها الآن مساله ام فقط پشتیبانی وثبات شبکه اس!
    اگه پشتیبانی وثبات میخوای بهتر از شاتل پیدا نمیکنی...

حالا برو تو سایت شاتل قسمت مراکز تحت پوشش سرویسهای ECO ببین برای شما تحته پوششه یا نه؟ از 13600 هست به بالا
    در مورد راه اندازی مودمم واقعیت،نمی خوام پول مفت به این شرکتا بدم!
    دوست دارم خودم راش بندازم،ولی اینکه گفتی ممکنه خیلی به مشکل بر بخورم،یه خورده تو شک افتادم...
    راه اندازیش واقعاً خیلی مشکل داره یا خودم از پسش بر میام؟(حالا با هر نوع مودمی!)
    اولا اینکه پول راه اندازی اجباریه...حتی اگه خودت راه اندازیش کنی باید پولشو بپردازی
    ثانیا منظور از مشکل فقط راه اندازیش نیست (توضیح میدم)
    ثالثا نه زیاد سخت نیست شما یه یوزر و پسورد میخوای (که از شرکت میگیری)+ شماره‌های VPI وVCI که اونم شرکت بهت میده....بقیه کاراش چیزه خاصی نداره و با مطالعه دفترچه راهنما نصب میشه

اما در مورد توضیح
    ببین فرضا شما مودم را خودت نصب کردی ولی 2روز بعد یه مشکلی پیش اومد(فرضا کانکت نمیشدی) حالا زنگ میزنی پشتیبانی اولین سوالی که ازت میشه اینه که مودمت چیه؟ شما فرضا میگی D-link خوب جواب چیه؟
    این مودم تحت پوشش ما نیست و اشکال از شماس و مودمتون ایراد داره (حتی اگه شبکه مشکل داره میگن مشکل از مودم شماست و خلاصه یه جوری اینو بهونه میکنن)

اما یه چیزه دیگه هست معمولا مودمهایی که شرکت میدن مودمهای جالبی نیستن و قیمت بالایی دارن

حالا خودت بشین ببین چی به نفعته؟؟

5. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام...

من تازه به جمع کاربران پارس انلاین وارد شدم... مودم Symphony SY602 دارم.... 3 تا کامپیوتر توی خونه دارم که احتیاج دارم شیر کنم روی 3 تاشون... الان کانکشن PPPOE رو شیر کردم اما می خوام توی مودم یوزر و پسورد رو بدم که خودش اتوماتیک وصل بشه !... می شه دوستان کمک کنن تا بتونم یوزر و پسورد رو توش سیو کنم؟...

ممنون......
    خود پارس آنلاین منوالش رو گذاشته میتونی دانلود کنی گرچه توی سی دی مودم هم هست عکساشم نیگاه کنی یاد میگیری خیلی آسونه.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نقل قول:در مورد راه اندازی مودمم واقعیت،نمی خوام پول مفت به این شرکتا بدم!

اولا اینکه پول راه اندازی اجباریه...حتی اگه خودت راه اندازیش کنی باید پولشو بپردازی
    ثانیا منظور از مشکل فقط راه اندازیش نیست (توضیح میدم)
    ثالثا نه زیاد سخت نیست شما یه یوزر و پسورد میخوای (که از شرکت میگیری)+ شماره‌های VPI وVCI که اونم شرکت بهت میده....بقیه کاراش چیزه خاصی نداره و با مطالعه دفترچه راهنما نصب میشه

اما در مورد توضیح
    ببین فرضا شما مودم را خودت نصب کردی ولی 2روز بعد یه مشکلی پیش اومد(فرضا کانکت نمیشدی) حالا زنگ میزنی پشتیبانی اولین سوالی که ازت میشه اینه که مودمت چیه؟ شما فرضا میگی D-link خوب جواب چیه؟
    این مودم تحت پوشش ما نیست و اشکال از شماس و مودمتون ایراد داره (حتی اگه شبکه مشکل داره میگن مشکل از مودم شماست و خلاصه یه جوری اینو بهونه میکنن)

اما یه چیزه دیگه هست معمولا مودمهایی که شرکت میدن مودمهای جالبی نیستن و قیمت بالایی دارن

حالا خودت بشین ببین چی به نفعته؟؟

پیرو این هزینه ی که می گن برای رانژه می گیرن که گفته میشه مخابرات می گیره در واقع مخابرات هیچ هزینه ای دریافت نمی کنه چون هیچ دستور عملی در ای مورد موجود نیست و حتی من در این باره به سازمان بازرسی مخابرات شکایت کردم که هنوز جوابش رو نرفتم ببینم چون تو سایتشون تروجان دارن ( خیلی باحاله نه ؟؟!!! ) و در مورد هزینه ی نصب نصب مودم کاری نداره در مورد اینکه بعد می گن ما اگه از ما نخری پشتیبانی نمی کنیم باید بگم که تو این مملکت کلا پشتت چیزی نیست نه گارانتی نه پشتیبانی فقط یک پولی رو ازت به این طریق می گیرن از من به شما دوستان نصیحت هرگز پولی رو برای این کار ندید ( کاری که خودم کردم ولی مجبور شدم 5 تومن از 10 تومن رو برای به اصطلاح مخابرات بدم ) من این ها رو گفتم بدونید پشتیبانی رو بهتره فراموش کنید و به خودتون متکی باشید چون اصلن تکیه گاه خوبی نستن و فقط یه پولی میگیرن و خدانگهدار ...........شمایی و حوضت

یه چیزه جالب هم بگم در مورده شکایتی که کردم جواب اولشون این بود که این شرکتا چقدر برای راه اندازی پول می گیرن انگار خودشون نمی دونند منم گفتم از 5 تا 20 تومن بین شرکت ها فرق می کنه جواب دادن خبرشو بهتون میدم پیشنهاد می کنم بصورت موازی اقدام مشابهه انجام بدیم در تعداد بالا اگه خواستید به اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید و شکوه کنید هر چند زیاد امیدی ندارم ولی حداقل یک واکنشی انجام دادیم همین .

8. 2 کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

من یه ارور دارم هی پایین تاسک میاد ببینید چیه من که چیزی نمیفهمم اصلا نمیدونم از کجا ایراد میگیره که برم درستش کنم

این ارور رو میده :

windows - system error
    there is an Ip address conflict with another system on the network
    کسی نمیدونه این چه اروری هست من فکر میکنم از خود ویندوز باشه کسی نمیدونه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

کسی نمیدونه این چه اروری هست من فکر میکنم از خود ویندوز باشه کسی نمیدونه
    شما مگه سرویست IP Static هست که همچین اروری داری؟ اگه سرویست آی پی استاتیک هست زنگ بزن پشتیبانی و یه آی پی دیگه بگیر یا خودت مولفه چهارم IP رو تغییر بده شاید درست بشه.

11. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام... اقا من تمام مراحلش رو دقیقا رفتم !! به خدا روانی شدم ولی نتونستم راش بندازم !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام... اقا من تمام مراحلش رو دقیقا رفتم !! به خدا روانی شدم ولی نتونستم راش بندازم !!
    میشه بگید مشکل شما چیه؟؟؟؟
    شما تمام تنظیمات رو پاک کنید . . .
    از گزینه Quick Setup ، همش رو دوباره تنظیم کنید.
    در آخر هم خودش Save&reboot میاره براتون . . .
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •