تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 133 از 577 اولاول ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,321 به 1,330 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه Engadget's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همگی...
    من الان در حال دانلود ubuntu 8.04 از سرور نروژ هستم (@33.4) و 55% تا حالا دان شده...
    من روی لپ تاپ قبلیم xp داشتم و با استفاده از یه برنامه که فکر کنم اسمش wubi بود، 7.04 رو به صورت dual boot نصب کردم و خیلی راحت و بی دردسر بود. الان لپ تاپم که روش vista نصبه و میخوام hardy heron نصب کنم، باید چی کار کنم؟ همون wubi کار میکنه یا...؟ لطفا یه راه بدون ریسک و دردسر پیشنهاد بدین.
    خیلی ممنون

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام به همگی...
    من الان در حال دانلود ubuntu 8.04 از سرور نروژ هستم (@33.4) و 55% تا حالا دان شده...
    من روی لپ تاپ قبلیم xp داشتم و با استفاده از یه برنامه که فکر کنم اسمش wubi بود، 7.04 رو به صورت dual boot نصب کردم و خیلی راحت و بی دردسر بود. الان لپ تاپم که روش vista نصبه و میخوام hardy heron نصب کنم، باید چی کار کنم؟ همون wubi کار میکنه یا...؟ لطفا یه راه بدون ریسک و دردسر پیشنهاد بدین.
    خیلی ممنون
    wubi در ویندوز ویستا هم کار می کنه و برای تازه کارها راه خوبی هست. ولی نصب از طریق Livecd اوبونتو هم خیلی راحته و هیچ مشکلی برای ویندوزتون پیش نمیاد. تنها کاری که باید بکنی ایجاد یک پارتیشن با فرمت ext3 و یک پارتیشن swap هست. راهنمای نصب اوبونتو هم زیاده ... کافیه search کنید.

Last edited by sudotux; 24-04-2008 at 20:12.

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

آآآآآآآخرش این 8.04 رو اینستال کردم ... حالا جای کلید "پ" اومده روی "M" ... چجوری عوضش کنم ؟! ...
    یه مشکل خفن : توی ست آپ مادربورد که آپشن کلید نامبر لاک اکتیوه ... وقتی باید توی لودینگ ابونتو یوزر و پسورد بدیم نامبرلاک کار نمیکنه ... بعدش که میام توی لینوکس ... اتوماتیک نامبرلاکم روشن میشه ... چجوری میشه از راه ترمینال دستور نامبرلاک رو پیدا و ادیتش کرد ؟!

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

جریان این Ubuntu Mobile Edition چیه و به چه دردی میخوره ؟! من توی سایتش یه نگاه سرسری انداختم و پیداش نکردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

جریان این Ubuntu Mobile Edition چیه و به چه دردی میخوره ؟! من توی سایتش یه نگاه سرسری انداختم و پیداش نکردم
    منم تو youtube چیز های جالبی دیدم!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

صرفا یک تجربه شخصی!
    من با اینکه از ۸.۰۴ خیلی انتظار داشتم! ولی بعد از یکروز استفاده ۱۲ بار سیستم کاملا هنگ کرد و مجبور به ریستارت دستی شدم! رم من ۵۱۲ هست و متوجه شدم اشکال از اینجاست که رم کالا پر می شه یعنی مموری آزاد می شه ۰ مگابایت در حالی مموری swap خالی هست!!!
    اما مشکل از کجا بود؟
    Firefox 3 beta 5 که من هنوز هم نمی دونم چرا باید نسخه ی beta 5 این نرم افزار را استفاده کنند، پاک کردم و نسخه ی ۲ رو نصب کردم الان حدود ۱۰ ساعت هست که موردی نیست و swap هم بخوبی پر و خالی میشه.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_molana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -

پيش فرض

بابا من بی چاره شدم.

ویندوز xp دارم. می خوام اوبونتو نصب کنم

لطفاً مراحل رو به صورت خلاصه و مفید بهم بگین.

اطلاعات هاردم خیلی مهمه. نباید پاک بشن.

لطفاً نگین سرچ کن. کل اینترنت رو زیرو رو کردم. حتی سایت هزاردستان رو کامل خوندم.

اگه قبلاً گفته شده لطفا لینک بدین.
    ubuntu 7.1
    Last edited by mohammad_molana; 26-04-2008 at 14:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

صرفا یک تجربه شخصی!
    من با اینکه از ۸.۰۴ خیلی انتظار داشتم! ولی بعد از یکروز استفاده ۱۲ بار سیستم کاملا هنگ کرد و مجبور به ریستارت دستی شدم! رم من ۵۱۲ هست و متوجه شدم اشکال از اینجاست که رم کالا پر می شه یعنی مموری آزاد می شه ۰ مگابایت در حالی مموری swap خالی هست!!!
    اما مشکل از کجا بود؟
    Firefox 3 beta 5 که من هنوز هم نمی دونم چرا باید نسخه ی beta 5 این نرم افزار را استفاده کنند، پاک کردم و نسخه ی ۲ رو نصب کردم الان حدود ۱۰ ساعت هست که موردی نیست و swap هم بخوبی پر و خالی میشه.
    ممنون
    جالب بود ! توی کوبونتو ۸.۰۴ که فایرفاکس ۳ بتا ۵ نصب نبود. من خودم نصب کردم و مشکلی هم تا حالا نداشتم. البته شاید دلیلش اینه که من پارتیشن swap ندارم ! من ۱.۵ گیگ رم دارم و هیچ وقت swap نمی سازم.

بابا من بی چاره شدم.

ویندوز xp دارم. می خوام اوبونتو نصب کنم

لطفاً مراحل رو به صورت خلاصه و مفید بهم بگین.

اطلاعات هاردم خیلی مهمه. نباید پاک بشن.

لطفاً نگین سرچ کن. کل اینترنت رو زیرو رو کردم. حتی سایت هزاردستان رو کامل خوندم.

اگه قبلاً گفته شده لطفا لینک بدین.
    ubuntu 7.1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

جالب بود ! توی کوبونتو ۸.۰۴ که فایرفاکس ۳ بتا ۵ نصب نبود. من خودم نصب کردم و مشکلی هم تا حالا نداشتم. البته شاید دلیلش اینه که من پارتیشن swap ندارم ! من ۱.۵ گیگ رم دارم و هیچ وقت swap نمی سازم.

حسین جان یک ۱ گیگی به من امانت بده مشکل همینجاست مموری فایرفاکس به ۱۰۰ مگ می رسید و اینطور که معلومه فایرفاکس امکان استفاده از swap درش نیست (البته فکر کنم چیز مستدلی نیست) و بعد هنگ می کرد وکل سیستم کرش می خورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •