سلام
من این جمله رو نمیتونم معنی کنم
با وجودی که کلمه های ساده ای داره ولی در مجموع ترجمه سلیس نمیتونم ازش داشته باشم:
is what made this woman
who she was.
جمله بعدیش هم اگه کمک می کنه اینه:
You've taken
this woman's entire life...
سلام
من این جمله رو نمیتونم معنی کنم
با وجودی که کلمه های ساده ای داره ولی در مجموع ترجمه سلیس نمیتونم ازش داشته باشم:
is what made this woman
who she was.
جمله بعدیش هم اگه کمک می کنه اینه:
You've taken
this woman's entire life...
شخصیتی که این زن قبلا داشته،او را امروز اینگونه ساخته
تو تمام زندگی این زن رو ازش گرفتی
با سلام کسی از دوستان اطلاعاتی درباره ازمون تولیمو و مزایای ان داره؟
سلام
آزمون تولیمو، برای کسانی هست که می خوان داخل کشور دکترا شرکت کنن. یعنی مدرکش برای دانشگاه ها قابل قبوله.
البته آزمون دکترا نتایج تافل و آیلتس را هم قبول می کنه. ولی خب آزمون تولیمو هزینه اش خیلی کمتره (حدود 30 تومان) و به نسبت خیلی آسونتره.
از نظر امتحان هم کاملا مشابه تافل PBT هست. یعنی سوالات گرامر، listening و writing داره. و نمره اش از هم مثل همون از 700 محاسبه میشه .
موفق باشید![]()
سلام
من اسم انگلیسی هرزگرد گوشی تلفنو می خوام(هرزگرد قطعه ایست که به گوشی تلفن وصل میشه و از پیچ خوردن سیم تلفن جلو گیری می کنه.
مرسی
با عرض سلام
راستش يكي به من بكه جيكار كنم كه انكليسي رو راحت يلدبكيرم كلاس رفتم بدون فايده ....مثلا هرجي استاد ميكه نميدونم جي ميكه...واقعا كلافه شدم وحسابي دارم اذيت ميشم بخاطر ضعيف بودن زبانم خواهش منو كمك كنيد
يك دنيا تشكر
ایا معنی این جمله درسته؟
i dont like our eyes meet
دوست ندارم چشمانمان به هم بیافتد
سلام...
نمیشه که کلاس کلا بی فایده باشه! در یک صورت این اتفاق میافته، وقتی که دانشجو خودش هیچ تلاشی نکنه!
از طرفی شما چند وقته کلاس میری ولی نتیجه نگرفتی؟
فکر میکنی تا چه حد ضعیفی؟
شاید اگر با سطح زبانتون آشنا باشیم راهنمایی بهتری بتونیم بکنیم...
ولی من همیشه گفتم باز هم میگم، خواندن داستان و گوش کردن به برنامه های خارجی حتی اگز 2 درصد متوجه بشی میتونه مفید باشه. البته نه برا یکی دو هفته! برا حداقل شش ماه مداوم و بهتر از آن یکی دو سال مدوارم ... مطمئنا بی نتیحه نمیمونی
موفق باشید
سپیده![]()
سپیده جان توضیحات کاملو به شما دادن ولی من یه نکته بگم که کسانی رو سراغ دارم که حتی بدون رفتن کلاس در انگلیسی پیشرفت کردن ولی انگیزه یادگیری داشتن پس تلاششون رو کردن، در مورد شما هم اگه به اجبار کسی زبان یادنمیگیری پس باید هدفتو از یادگیری برای خودت مشخص کنی.![]()
آره،یعنی کلا دوست ندارم ببینمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)