شرمنده من اينقدر سوال ميكنم
اين الماس هايي كه پيدا ميكنيم فقط به درد اسلحه فروشي ميخورن يا فايده ديگه اي هم دارن؟
شرمنده من اينقدر سوال ميكنم
اين الماس هايي كه پيدا ميكنيم فقط به درد اسلحه فروشي ميخورن يا فايده ديگه اي هم دارن؟
فقط اسلحه فروشی. البته تواسلحه فروشی چیزایی غیر اسلحه هم هستاين الماس هايي كه پيدا ميكنيم فقط به درد اسلحه فروشي ميخورن يا فايده ديگه اي هم دارن؟
برای 2 حداقل گرافیک 256 رم 1 گیگ و سی پی یو 3.2بچه ها اين بازي far cry ورژن 1 و 2 اون به چه سيستمي نياز داره؟!
من از بازی کردن این بازی یه جوریم میشد
فکر کنم بد بهشون حمله می کردم ( بدون نقشه قبلی و ... همین طوری تفنگ را می گرفتم دستم و می زدم به خط دشمن به زور زنده بیرون میومدم )
تا اینکه کم کم یاد گرفتم و بازی جذاب شد
شب می زدم به قرار گاه دشمن . دونه دونشون را با چاقو نفله می کردم ( البته تا اون جا که میشدا ) بعدشم با نارنجک و رگبار اخراشم از این تفنگه که 5 تا نارنجک ؟ توش جا می گیرند استفاده می کردم عجب حالی می داد
در کل بازی خیلی قشنگی بود یادش بخیر
اون صحنه اخرش عکس هایی که نشون می داد خیلی روی من تاثیر گذاشت
ممنون که حرف هامو گوش دادید
اگر راهنمایی در مورد استراتژی حمله هم داشته باشید با جون و دل گوش می کنم
این بازی تعیین درجه داره؟
و اینکه از کال اف دیوتی 4 سخت تره؟
ممنون
بازی به صورت open world هستش.
جستجو تو این بازی اهمیت زیادی داره.
و اینکه مهمات هم تا حد محدودی تو دسترس شماست. و . . .
از تایین درجه منظورتون ایناست ؟
BBFC: 18
ESRB: M
OFLC: MA15
PEGI: 16
USK: 18
فکر کنم معروف ترینش همینه دیگه ESRB: M یعنی بالای 17 سال
منبع
ESRB.org
من فکر کنم سخت تره یه نفری می زنی به قلب دشمن![]()
درود.
استراتژی خاصی نمی خواد.
سرعت عمل در تیر اندازی و مخفی کاری ها. بهتره از اسنایپ استفاده بکنی عده ای رو از فاصله دور بزنی
کارت راحت تر بشه. ( تک تیراندازا )
همچنین در استفاده از آمپولها.
و فرار کردن.
یا علی dude.
خوب تمام مرحله هاش نمیشد ازشون استفاده کرد
باید تو یه موقیت خوب قرار داشته داشته ( دید خوب )
بعد شما سه تا اصلحه هم بیشتر ندارید
مثلا من یه مدت از تیرانداز به عنوان اسلحه دوم ، رگبار اسلحه سوم و بمب دستیه ( برای ماموریت هایی که اون اسلحه فروشه بهم میداد ) به عنوان اسلحه اول استفاده می کردم.
اول از همه تیرهای تک تیراندازم زود تموم میشد ( تو بازی غرق میشدم استرس وجودم رو پر میکرد برای هر نفر به طور متوسط 2 تیر باید استفاده میکردم )
دوم رگبار دقتش زیاد بالا نبود یکم یه روی هدف می گرفتم سر تفنگ میرفت رو به بالا و بقیه مشکلاتش ...
سوم یادم نمیاد
ممنون از توجهت
سلام
اين تانكر رو بايد چه جوري نابود كنم؟
![]()
هنوز این تاپیک سر پاست .واقعا اصلا ارزش بازی کردن نداره.فقط گرافیکی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)